Kocamın aılesı tarafından kale alınmama

konu sahibesi gitmişsin ama park yatak diye birşey var bilesin
Aaa aşk olsun.
Yıllar üzerine gelmiş bir şehzade öyle basit park yataktamı yatsın bizim gibi fanilerin çocukları gibi.
Şöyle süslü püslü tahtı olması lazım evin en güzel köşesinde. Ev halkı uyanınca şehzadeden destur almalı hata.

Yanı alın bı park yatak goturun ozaman.kvde neden yatak yaptırsın sacmalık.Onune bı korumalık alırsınız en kötu,uykusunda at mı kosturuyo bu cocuk?

Kahvalti mehter grubu esliginde yapilir..

Fazla beklenti fazla mutsuzluk demek.
Şahsen ben olsam gittiğimde kendim yaptırırdım istediğim gibi.
Ayrıca park yatak alabilir ve her yere götürebilirsiniz.
Herkesin çocuğu kıymetli ama şahsen ben çocuğumu tüm önlemleri alır çekyatta yatırır ve bundan gocunmazdım.

Ya da gerçekten çok aşırı hareketli bir bebekse yer yatağı kurar ve insanlardan bu kadar beklenti içine girmezdim.

Vay anasını ya ne kadar olumlu gelinmişim ben
Çekyat yer yatağı nerde bulursam yatarım ikizlerimle.
Taşınma esnasında eve tadilat yaptırdık 2 ay Kv de kaldım yer yatağında yattım çocuklarımla mis gibi valizlerim de durdu çoğu eşya sık kullandıklarımı da dolapta bi göz boşalttım koydum

Eklemeyi unutmuşum tek gelinim

ben demin ne okudum

gelinin biri ;kayınvalidem ,kayınbabam ben evlerine gittiğimde rahat edeyim diye dolap ve yatak istedim ama tam istediğim gibi yaptırmadılar mı dedi ? öyle dedi değil mi? yani insanlar evlerine gelinimiz gelirse rahat etsin diye istediği dolap ve yataktan mı yaptırmalıymış gelinin diktesiyle öyle mi ?

iyiki oğlum yok ,oğlu olan tüm üye arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum

Yilda kaç gun onlarinde evinde kalıyorsunuz da kendine özel dolap ve yatak yaptirmasini istiyorsunuz anlamadım . Keşke siz kendiniz parasını verip alsaydiniz . Nasıl bu hakkı goriyosunuz kendinizde anlamadim

Küçük bir park beşik al eşinde kalacağıniz yerden bez dolap alsın sorun biter.Ben kvler başka şehirdeyken park beşiği parçalarına ayırıp bagaja atiodum.

Kız daha ne gitmemeye gitsen de sıgamıyoruz zor oluyor diye dönmeye bahane işte mis gibi.Bana altin varaklı odalar yaptırsınlar isterlerse yine gidip kalmam iyi gidiyorsun

Konu sahibi sizin kendi anne babanızın evinde ayrı bir odaniz var mı ve size özel yeni mobilyalar alındı mı ?

Herkes beni mi alıntılayacak. Nerde der gösterir misiniz? Çünkü benim baktığım TDK kale der.
Kal Arapça'da laf söz demek oradan geliyor. TDK bunu baz alsa da şapkalı ya da uzatarak yazmak da çok yanlış değil. Türkçe kök değil nasılsa

Her dediğini yaptıran gelin psikolojisinden istiyorumçoktan ben yer yatağı yapmıştım bize..

Kal Arapça'da laf söz demek oradan geliyor. TDK bunu baz alsa da şapkalı ya da uzatarak yazmak da çok yanlış değil. Türkçe kök değil nasılsa

Yok zaten eskiden şapkalıydı kullanımı ama TDK daha sonradan böyle yaptı. Biz şapkalı okuyoruz o yüzden bence de yanlış değil şapkalı yazım.

Ama şu an yazarken kale yazmamız gerekiyor. İlk sayfalara konu sahibi doğru yazmış dediğim için herkes beni alıntılayarak hayır yanlış dedi. Sürekli kendimi anlatmaya çalıştım. Valla yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…