Kocamın aılesı tarafından kale alınmama

15 senedir gideriz kv nın evine .3 çocuğum var küçükken sürdüm büktüm park yatapını götürdüm sonra da yer yatağı yaptım yattı döne döne çocuklar.yattığım odada yer vardı gittim 3 kapılı demonte bir dolap aldım bir de şarjlı vidalama.kurduk 10 yıldır gittiğimizde kullanıyoruz ben gidince de kv kullanıyor .benimkiler de ilk torun durumları da iyi .hiç beklemedim yapsalar hoşuma giderdi ama yapmadılar.Herkesin kendi evi yapacak birşey yok hiç

Ben ne okudum böylekonuyu neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Çocuğunuz ilk torun olmasa yatak yapılması önemli olmayacak mıydı da konuda her paragrafta ayrı ayrı ilk torun olduğunu dile getirdiniz. Ayrıca etkinizin 22 yıllık evli olmasıyla konunun ne ilgisi var. Ek olarak neden konuda devamlı kv ve kp maddi durumundan bahsediyorsunuz. Size ne onların maddi durumundan. Çok abartmışsınız çok

Hayır kale diye yazılır
Vallahi ben TDK'nın yalancısıyım. Biyrun alıntı yapayım hemen;
TDK'ya göre bu kelimenin doğru yazılışı şu şekildedir: Kâale almak

Kaele Almak - Yanlış:
Kale Almak - Yanlış
Kaala almak - Yanlış

Kâale Almak ile İlgili Örnek Cümleler

1- Onu kâale almadığımı görünce iyice sinir oldu. (Doğru)
2- Sen bu yaşananları kaele almıyor musun cidden? (Yanlış)

Kelimeyi Okurken vurgu, tonlama a harfinde şapka olması gerektiğini gösteriyor zaten. kale, kaale şeklindeki yazılışları savunanlar belki de yanlış okuyorlar .

Elti ne alaka, eltinin kaç yıllık evli olduğu ne alaka? Onun çocuğu yok, oğlum ilk torun, çok kıymetli demeye mi getirdin nedir, ne kadar gereksiz.
Ne kadar abartmışsın ayrıca, ikide birde "zoruma gitti" demişsin, hayatı kendine de insanlara da daraltma bu kadar.
Bi sey olmaz çocuğuna, korkma. Allah esirgesin hepsini.

Vah vah derde bak,emin olun kahrolurlar..Kesin size saray odası yapmaya karar vermişlerdir bu karar sonrası..Bizde köye gidince işte colugumuza cocugumuza güzel yorgan döşek açıyoruz bir de kuzen muzen hepsi bir yatiyor napsak ki bizde mi gitmesek acep artık bubsartlar altında mazallah incilerimiz falan dökülür

Siz bu alıntıyı nereden yaptınız bilmiyorum ama ben az önceki ekran görüntüsünü TDK sözlük ten aldım. Link verir misiniz ?
Tekrar ekliyorum

Eklentiler

• 76F4F720-3800-4D76-9C6D-B4F04119578E.png
    182,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
zor bir süreç girmişsiniz Allah bağışlasın
anneme veya eşimin tarafına gidince beklenti içine girmem yer yatağı çekyat yatarız çocuklarımla,eskiden mobilya yoktu...modern yaşam güzel kendi sınırlarımız içinde kimseyi mecbur etmeden,bence gereksiz gergin bir ortam oluşturdunuz şahsen bana böyle dayatılsa gerilirim sırf istrkleriniz yerine gelmedi dıye onları torunlarından mahrum bırakmak doğru değil onlar sizin her isteğinizi yerine getirmek zorunda değil eşinizle gidince izin alıp onların yaşam alanlarında oğlunuza kendi zevkinize göre oda yaptırabilirsiniz

Çocuklar ve büyüklerimiz kırmızı çizgim:) sevgi ve ilgiye ihtiyaçları var

Siz bu alıntıyı nereden yaptınız bilmiyorum ama ben az önceki ekran görüntüsünü TDK sözlük ten aldım. Link verir misiniz ?
Tekrar ekliyorum

buna bakıyorum tdk dan.
cidden kale almamak diyor.
tdk delirmiş bence
kırk yıllık yahniyi yani yapmışlar

İlk torun olunca noluyor

Hayretle okudum bu ne kapris . İlk torun ilk gelin ..vb.diye millet size tapmak varını yoğunu harcamak zorunda değil kendinize bir gelin yahu . Çocuklarımla kime gitsek oraya sigisiriz yer yatagiysa yer yatağı cekyatsa çekyat .

Ne okudum ben şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…