Kocamın aılesı tarafından kale alınmama

Senelerce torun hasretıyle yandık deyıp oglum ılk torunları, bıthafta kalmıyorum aradada gıdıyorum, yer yatagı yok hıc bızde, oyle bıyer deıl yanı

Senede bı deıl daha fazla gıdıyorz bız, sımdıde gıderım oglumla ayrı odam war, durumlarıda var, konu dolap ve yatak almak deılkı benı kale almamaları

Bence kale alıp almakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. İnsanların evi. Ne isterseler onu yaparlar. Daha fazla gidiyorsanız siz alıp koyun istediğiniz mobilyayı.

Yani hayat şartlarınız galiba benden epey değişik. Anlamakta zorluk çektim.
Biz de her sene 1 ay kalmak için kayinvalidemlere gideriz. Hiç yatak dolap yaptırın demek aklıma gelmedi. Oradaki imkanlar neyse ona göre kendimizi ayarlarız. Evet eşyalar ortada çok zor oluyor ama ona da sadece yılda 1 ay kullanılacağı için bez dolap mi alsak diye düşündük bu sene. O yatağı kayinvalideniz belki sizden başka misafirleri için de kullanmak için, genel amaçlı yaptırmıştır. Kızacak hatta kızıp da gitmeyecek sebep mi bulamadınız acaba?

Kayınvalidemin 5 odalı evi var gittiğimde aynen o moddayım. Çekyatta yatıyoruz. Oğlumla İlk 1 aylıkken gittim yanımda park yatağımla hala öyle gidiyorum. Bu bayram yine gideceğim. Dolabım yok. Valizi kullanıyorum dolap olarak. Max bir hafta dayanıyoruz napalım. Saçma geldi istekleriniz. Aklıma bile gelmemişti benim.

diğer eltinizin çocugu yokmu peki, ilk torun demişsin ,

isteklerinde haklısın kimse kusura bakmasın insan kıymet görmek istiyor ,

maddi imkanlarıda varmış yapabilirler , bir tutturmuşlar sen al yapmak zorunda değiller bla bla blaaaa,

madem kıymet bilmiyorlar gitme ozaman , o yataktan çocugum düşer kusura bakmayın de

Sadece bayram ziyareti için gidilen bir yer ise yatak dolap beklemeniz cidden şaşırtıcı.gurbette olan gittiği yerde genelde valizle gezer bunu biliyorsunuzdur. Belki hassas bakıyorsunuz konuya oğlunuz dan dolayı. Kaç yaşında oğlunuz prematüre yazısı var ama yaş yok yanlış mi okudum bilmiyorm . Ama çok takılmayın böyle şeylere bence. Benim de oğlum prematüre kayınvalideme gidince döşek sererler dolap falan da yok . Olsa hoşuma gider miydi giderdi ama olmayınca da yapın diyemiyoruz.

Ayyy bu vakte kadar daha neler çektirdiniz nelere nazlandınız acaba?
Şu kayınvalide kayınpederin sırtından bi inin ya

Sukur bırı anladı, eltımın yok yavrusu banada cok laf soktular cocuk dıe, o yuzden yazıyorum ılk torun, durumları cok ıyı bıraksam besık alıcaklardı orayada daha dogmadan, ben senede bır deıl arada gıdıyorum cocuk olmasa dolapta sorun deıldı, her ımkanları war, ben onları gelıyo dıe yatak aldım onlara ınsan ımkanı dahılınde degerlı oldugunu hıssetmek ıstıyo

Ooo işiniz ne zor!
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Hiç böyle nazlı bir insan olmadım yanarım yanarım buna yanarım
Yahu kocasının ailesinin kalesi varmış da konu sahibini içeriye almıyorlarmis gibi algıladım ben ilk etapta
Satolu,Kaleli,saraylı bir ailesi ise bildiğin prenslik zaten bunlar :/

Değer maddiyat ile belirlenen bişey değil bunu kavrayın bence önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…