Heyy sakin ol
dunya mali
hamilesin az kaldi dogumuna bebisleri uzme bunun icin..
biraz sakin ol tamam hayal kirikligina ugramissin
esin beceriksizlik yapmis
ama olmayacak yerine gelmeyecek seyler degil bunlar
bunlar icin aglama sakin
stres yapma zamani degil
valla oyle bir anlatmissinki
ben bile gerildim stresine
evliyim tabikide ama ne bileyim eşimden hiç nefret etmedim
içimden bile eşimi sevmiyorum lafı geçmedi
cook şükür
bu kadar gürültüyü eşya için mi çıkarttın yani sinirlerine hakim olmayı öğrenmelisin. Tmm eşin gamsız mış ama sende fazla tepki vermişsin cnm yaa. Ne var sanki o olmaz başka eşya olur hem mağazanız varmış. Benim eşyalarm çok ama eşimin aldıkları hep ucuz yollu oldu ama seviyorum eşyalarımı şöyle böyle asla demedim. Bence sende daha fazla uzamamalısın eşya bu yerleştirilir son ayında neden bebklerini üzüyorsun tatlım bak evinizin neşeleri geliyor.
bende bugün sevmiyorum kocamı ve bugün hiç eve gitmek istemiyorum benim de bu huyum kötü birisinden biraz soğuyum hemen biter benim için yüzünü görmek istemiyorum herşeyi karışmasından ve herşeyi büyütmesinden bıktım bunaldım bana küçük bi laf söylese bile nefret ediyorum offofffffofff
En çok ne zoruma gitti biliyormusunuz...anneni melek sanırdım ama değilmiş dedim...akşama kadar çalışıyorum yorgun argın geliyorum eve..karnım burnumda..bir tas yemek gönderemezmi dedim...bir el uzatamazmı dedim...belki normalde beklemem ama şu sıralar bekledim açıkcası..insan düşünüldüğünü yalnız olmadığını bilmek istiyor..herneyse o bana ne dedi
tek hamile senmisin dedi...inanabiliyormusunuz..ben ne demek istiyorum o ne söylüyor..çok kırıcı değil mi?
Halbuki eşimin her hastalığında yanımda oldum..kayınvalideminde öyle...kayınvalidem 1 hafta hastanede yattı..gece gündüz ben baktım kimse yoktu...
Yazık ya..ne körmüşüm..
benim anlamadığım madem eşinizi sevmiyorsunuz ne diye çocuk dünyaya getirirsiniz...
Altı üstü bir eşya elbet geri alınır; millet ev düzecek para bulup evlenemiyor iken bu kadar yaygaraya vermeniz çok gereksiz...
Bir takım duygusal dengesizlikler yaşayabilirsiniz ama bu tutumunuz çok çocukca geldi açıkcası.
Tepinip bir eşya için ağlamanın mentalitesini bir türlü anlayamadım.
gerçekten anlayamadın mı ?
Nekadar tuhaf...oysa anlamakta güçlük çekeceğin birşey yazmadım ben...
Eşimi sevmiyorum neden çocuk dünyaya getiriyorum öylemi ? Sen evlimisin çok merak ettim....
Sence ben eşimi sevmiyormuyum ?
Bir kızgınlıkla, o anki öfkeyle yazdığım birşey bu ....bunu anlamak zor olmamalı...
Hem sevmediğin birinden çocuk dünyaya getirilmeyeceğini, en az senin kadar iyi biliyorum ben..
Hiç merak etme....
Arkadaşım o zaman sen de kocamı sevmiyorum diye topik açmayacaksın.Biz senin duygularının tercümanı değiliz,bu kadar saldırmanın bi manası yok.Her bunaldığın şeyde sevmıyorum dıye laçkalaştırmamak lazım.
Arkadaşım o zaman sen de kocamı sevmiyorum diye topik açmayacaksın.Biz senin duygularının tercümanı değiliz,bu kadar saldırmanın bi manası yok.Her bunaldığın şeyde sevmıyorum dıye laçkalaştırmamak lazım.
bravo yani,birbirimizi anlamakta üstümüze yok.
sanki hiç kimse kimseye kızmamış da öfkelenmemiş de.
kızcağız gayet net anlatıyor,anlamak da neden zorlanıyoruz?
hamilelik,iş hayatı,üstüne ev taşıma.
ayrıca olmayan eşyalar.
ben de 2 hamilelik geçirdim.
son dönemde kendimi bir çok işini yapamayan özürlü bir insan gibi hissediyordum.
haliyle zorlandıkça insan yakınındakilerden medet umuyor.
doğumdan önce her şey hazır olsun istiyor.
ikiz hamilelik daha zor bir süreç.
ilk çocuk da erkekler pek olaya dahil hissedemiyorlar kendilerini.
hatta anneler kadar depresyona giriyorlar,nedense........
annenin yanında olması çok büyük bir nimet.
bebişlerin dünyaya geldiğinde en çok ihtiyacın olan annen.
o yoğunlukta eşini gözün görmeyecek bile.
sakin olmaya çalış güzelim.
her şey rayına oturacak,senin ve bebişlerin sağlığından daha önemli bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?