Kocamıda sevmiyorum kaynanamıda

ya şimdi bizim mobilyacıdan aldığımız mobilyalar eşlerinin kullandığı mobilyalar mı oluyor?
kusura bakma ama ben buna takıldım.
millet kullanıyor kullandığını mı bize satıyor ne?

evet ben de bunu soracaktım konuya dalınca unutmuşum. emanet mobilya demek dükkandakini alıp kullanıp yerine koyduğunuz mobilyalar mı demek oluyor?

Heyy sakin ol
dunya mali
hamilesin az kaldi dogumuna bebisleri uzme bunun icin..
biraz sakin ol tamam hayal kirikligina ugramissin
esin beceriksizlik yapmis
ama olmayacak yerine gelmeyecek seyler degil bunlar
bunlar icin aglama sakin
stres yapma zamani degil
valla oyle bir anlatmissinki
ben bile gerildim stresine

lütfen arkanıza yaslanın..derin derin nefes alın eşyaları ve eşinizi bi süreliğine çıkarın aklınızdan..bizim de mobilya mağazamz var ama evimizdeki kanepelerin kolları kırık ben inir oluyorum bu duruma ama annem ve babam memnun gibi. bazı insanları anlamak güç:82:

lütfen arkanıza yaslanın..derin derin nefes alın eşyaları ve eşinizi bi süreliğine çıkarın aklınızdan..bizim de mobilya mağazamz var ama evimizdeki kanepelerin kolları kırık ben inir oluyorum bu duruma ama annem ve babam memnun gibi. bazı insanları anlamak güç:82:

istediğim küçük şeyleri bile yapamıyo daha büyük şeyler nasıl bekleyebilirim ki diye düşünüyosunuz sizi çok iyi anlıyorum. insan değer görmek istiyo, bi şey yaptırmak için binkere söylemek istemiyo ama yinede kendinizi çok fazla yıpratıyosunuz bence. hamilesiniz allah korusun stresten başınıza bişey gelebilir. herşeyi oluruna bırakın bence o halletsin hiçbir şeye karışmayın.

eşini ve kayın valideni sevmiyorsun ama

hamilesin ölemi ilginç insan sevmediği bir adamla neden evli kalır yaa

konu sahibi arkadasim ayni bana dönmussun....bu erkek milletini umursama o kadar dolanirlar anladinmi...simdi sen onu SIKISTIRDIKCA kendini bir halt saniyorne biliyim valla insanin kendi isinin olmasi cok zor oluyor es icin evin hanimi icin...umursamadigini belli et zitlasma ama sen haklisin dogumuna az kalmis alttan alabilirdi esin....canim idare et dese veya ne demek sizden kiymetlimi dese:97::97:ben karar verdim arkadaslar erkekler odungenel diyorum kadinlar duygusal erkekler mantik....

eşini ve kayın valideni sevmiyorsun ama

hamilesin ölemi ilginç insan sevmediği bir adamla neden evli kalır yaa

bak canim ben sana anlatiyim evlimisin bilmiyorum ama degilsin galiba...bu tartismalar oldugunda insan kocasindan soguyor bu normal birsey yani herkesin yasadigi birsey ama severek evleniliyor...benim icin öyle sahsen gozumu actim esimi gordum ama donem donem bu duyguyu yasiyoruz maalaesef....

bu kadar sinirlenip kendini yıpratma canım.hamilesin bebeklerini düşün
erkek milleti işte bunların büyük bir kısmı böyle ince düşünmezler duygudan yoksunlar
benim hamileliklerimde yaşadığım eşimin duyarsızlıklarını anlatsam ağzın açık kalır
boşver fazla takma sana ve bebişlerine yazık

1 tas corba dedın ya canım cok duygulandım ,kımselerden bırsey beklememeyı ogrenıyor ınsan zamanla,sonun akadar haklısın,hamıle oldugun ıcın zaten hormonların duygusal yapın en hassas donemınde,
senden rıcam sakınlesmeye calıs ,annenın evıne gıtmektense,annen gelsın sana destek olsun bıraz.
Allah yardımcın olsun

evliyim tabikide ama ne bileyim eşimden hiç nefret etmedim
içimden bile eşimi sevmiyorum lafı geçmedi
cook şükür

kızlar desteğiniz için hepinize teşekkürederim...şu emanet mobilya meselesine takılan arkadaşlar olmuş açıklayayım...kimse mağazadan emanet mobilya getirip kullanmaz kullanıpta sonra satmaz...

bizim mağazamızın dışında birde üretim yerimiz var..yani kendimiz üretip kendimiz satıyoruz ..durum böyle olunca gardrop masa yatak odası oturduğum eve göre emanet yapıldı..öyle mağazadan sıfır gelmedi yani..üretim yerinde ölçülere göre kesildi..buda onlar için bir günlük iş zaten..ama bunlar şu anki eve göreydi..emanet olduğu için sıradan bir suntadan yapıldı..

anlatabildimmi olay bu..kendi eşyalarımda depodaydı...ayrıca her mobilyacı mutlaka ikinci el eşyada satar..ama mağazasında değil..yeri gelir icradan kaldırırlar yeri adam borcunu ödeyemeceğini söyler malı iade eder..bunlar depoda toplanır..ikinci el eşya isteyenler olduğunda ki bunlarında sayısı fazla onlara satarlar..adamın durumu yoktur..evlenecektir..ikinci el temiz eşya sorar..anlatabildimmi..ama mağazada satılan mallar özel üretimdir..ne ikinci eldir ne emanet kullanılıp getirilmiştir...yani baya uzun oldu açıklamam ama, yanlış anlaşılmasın diye,işin içinde olmayanların bunları bilmemesi çok normal diye açıklama gereği duydum..

bir arkadaş kocanı sevmiyorsunda niye evlisin hala demiş...çok garip bunu anlayamaması..

zaman zaman aile içi bunalımlar yaşıyoruz her birimiz..o anda sinirimize öfkemize yenik düşüyoruz..kimi zaman öfkemden bir kaşık suda boğasım geliyor ..mesela şimdide kırgınım kızgınım o yüzden kocamı sevmiyorum diyorum..tabiyki bunlar geçici duygular..kim eşinden zaman zaman soğumazki, hele birde kırıldıysa tartıştıysa...bu genel anlamda sevmiyorum demek değildir..

hayır evliysen zaten bilmen gerekir..

eşimle şu an konuşmuyorum..konuşmayıda düşünmüyorum...hala öfkeliyim...akşam eve geldi..ben o geldiğinde ağlıyordum..çünkü hazmedemedim sindiremedim söylediği lafları..dünüm nasıl geçti ben bile bilmiyorum...

akşam surat beş karış girdi içeri..sanki o haklı ben haksız..annesi hakkında dün söylediklerim oturmuş belliki..çünkü kaç senedir evliyim kayınvalidem hakkında böyle düşünmemiş ve böyle konuşmamıştım hiç..belliki şaşırdı..yada kavga sırasında söylediğim neler var bilmiyorum onlar gücüne gitti...

sen geçsene şuraya dedim..senin afran senin tafran kime...sen ne bencil insansınki söylediğin laflara dikkat etmiyorsun, ve ne kadar rahat kırıyorsun beni...ben çocuk gibi senin triplerinle uğraşamam dedim..heleki en kızdığım şey surat asmaktır..surat asacaksan haklıda olsan haksızda olsan eve gelmeyeceksin...ben kimsenin suratsızlığını görmek istemiyorum dedim..

en çok zoruma giden herkes hamile demen dedim.ne demek herkes hamile..yani ne var bunda bunu mu demek istiyorsun dedim...herkes yaşadığını kendinedir..ben artık kendi işimi bile göremiyorum üstelik doğumum yaklaştı bunların bende yarattığı stresi anlaman çokmu zor..ve şu halimle birde ev toplama derdindeyim..her yer heryerde ama annen bir kez gelipte bir işin ucundan tutmadı..halbuki onun hastalığında sağlığında hep ben vardım..demekki bazı insanlar bu dilden anlamıyormuş..içimdeki size karşı hissettiğim güzel duyguları kendiniz bitirdiniz dedim...ama hem ağlıyorum hem konuşuyorum...bu işler parayla değil sırayla..elbet banada sıra gelecek dedim..sakın bana güvenme bundan sonra..bilirsin gideceğim dediğim zaman gitmişimdir...şu anda da gitmek istiyorum..hatta akşam olunca eve bile gelmek istemiyorum dedim..o derece bunaldım..ben bukadarmı kötü insandım dedim..eğer böyle anlayışsız ve bencil olunursa bana, ben hayatımı senin için harcayamam...çocuklarım bile olsa gözümü karartırım herkes ayağını denk alsın dedim..öyle melül melül dinledi beni..sinir...
bende myutfağa geçtim..ağlamam geçincede gittim yattım..ama hiç konuşmadım..zaten içimden gelmiyor artık konuşmak..

Bu kadar çok kendini yıpratma eşin veya kayınvaliden yapacaklarından geri kalmazlar sen sinirlendiğinle kendini yıpratığınla kalırsın daha çocuklar doğmadan anne karnında strese giriyorlar değer mi Bende yeni doğum yaptığımda kapılarımız karşı karşıyaydı annem çok uzaktaydı zili çalarlar oğlum bir eve kadar gel deyip oğlunu doyururlar sen ne yersen ye hiç düşünmezler (bunlar benimkiler için geçerli) Çok şükür annen anladığım kadar sana yakın o senin en büyük destekçin bunun kıymetini bil

eşimle şu an konuşmuyorum..konuşmayıda düşünmüyorum...hala öfkeliyim...akşam eve geldi..ben o geldiğinde ağlıyordum..çünkü hazmedemedim sindiremedim söylediği lafları..dünüm nasıl geçti ben bile bilmiyorum...

akşam surat beş karış girdi içeri..sanki o haklı ben haksız..annesi hakkında dün söylediklerim oturmuş belliki..çünkü kaç senedir evliyim kayınvalidem hakkında böyle düşünmemiş ve böyle konuşmamıştım hiç..belliki şaşırdı..yada kavga sırasında söylediğim neler var bilmiyorum onlar gücüne gitti...

sen geçsene şuraya dedim..senin afran senin tafran kime...sen ne bencil insansınki söylediğin laflara dikkat etmiyorsun, ve ne kadar rahat kırıyorsun beni...ben çocuk gibi senin triplerinle uğraşamam dedim..heleki en kızdığım şey surat asmaktır..surat asacaksan haklıda olsan haksızda olsan eve gelmeyeceksin...ben kimsenin suratsızlığını görmek istemiyorum dedim..

en çok zoruma giden herkes hamile demen dedim.ne demek herkes hamile..yani ne var bunda bunu mu demek istiyorsun dedim...herkes yaşadığını kendinedir..ben artık kendi işimi bile göremiyorum üstelik doğumum yaklaştı bunların bende yarattığı stresi anlaman çokmu zor..ve şu halimle birde ev toplama derdindeyim..her yer heryerde ama annen bir kez gelipte bir işin ucundan tutmadı..halbuki onun hastalığında sağlığında hep ben vardım..demekki bazı insanlar bu dilden anlamıyormuş..içimdeki size karşı hissettiğim güzel duyguları kendiniz bitirdiniz dedim...ama hem ağlıyorum hem konuşuyorum...bu işler parayla değil sırayla..elbet banada sıra gelecek dedim..sakın bana güvenme bundan sonra..bilirsin gideceğim dediğim zaman gitmişimdir...şu anda da gitmek istiyorum..hatta akşam olunca eve bile gelmek istemiyorum dedim..o derece bunaldım..ben bukadarmı kötü insandım dedim..eğer böyle anlayışsız ve bencil olunursa bana, ben hayatımı senin için harcayamam...çocuklarım bile olsa gözümü karartırım herkes ayağını denk alsın dedim..öyle melül melül dinledi beni..sinir...
bende myutfağa geçtim..ağlamam geçincede gittim yattım..ama hiç konuşmadım..zaten içimden gelmiyor artık konuşmak..

canım hakkadende zor bu durumdasın allah yardımcın olsun ama netıceyı merak ettım su anda nasılsın aman gulum ıyı bak kendıne strese gırmemeye calıs bebeklerıne zarar deyıcem ama send ekolaymı bu kadar sıkıntı ıcınde dıyeceksın sende haklısın ama bebiişlerını dusun be gulum onların sucu gunahı ne onlar daha küçüçük senın karnında bıle olsalar anne karnındakı huzura ıhtıyacları var

Canım hamilelik psikolojisiyle iyice dolmuşsun, inan eşinin verdiği cevap öyle ağır değil benim eşim de haksız olduğunda illa bir cevap verecek, saçma sapan da olsa. Orda seni üzmek için değil annesini korumak için seni ezip geçmiş, kırılcağını hiç düşünmemiş. Kendi anneleri iyi olsun da eşleri nasıl olsa herşey kaldırır eşine yükleniyor. Bir de kayınvaliden ameliyat olmuş, ben öyle birşey duymuştum insanlar ameliyattan sonra değişiyorlarmış, normalde hassas ve düşünceli olan insanlar düşüncesiz, bencil olabiliyormuş. İnsan bekler tabi bir tas çorba, tek hamile sen değilsin ama herkesin hamileyken yanında annesi, kardeşi vs yardımcı olacak insanlar oluyor.

evet haklısın canım..işte bu yüzden bende kendimi daha yalnız hissediyorum..iyiki annem var...canım annem onu çok seviyorum..

birde çalıştığım halde böyleyim ..çalışmasan evde olsam herşeyi kırar dökerdim heralde bu sinirle....ama bu gün birazdaha iyiyim..çok sağol canım..

haklısın kimseden hiçbirşey beklemeyeceksinki, sonunda hayal kırıklığıda yaşama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…