ya şimdi bizim mobilyacıdan aldığımız mobilyalar eşlerinin kullandığı mobilyalar mı oluyor?
kusura bakma ama ben buna takıldım.
millet kullanıyor kullandığını mı bize satıyor ne?
eşini ve kayın valideni sevmiyorsun ama
hamilesin ölemi ilginç insan sevmediği bir adamla neden evli kalır yaa
bak canim ben sana anlatiyim evlimisin bilmiyorum ama degilsin galiba...bu tartismalar oldugunda insan kocasindan soguyor bu normal birsey yani herkesin yasadigi birsey ama severek evleniliyor...benim icin öyle sahsen gozumu actim esimi gordum ama donem donem bu duyguyu yasiyoruz maalaesef....
Canım hamilelik psikolojisiyle iyice dolmuşsun, inan eşinin verdiği cevap öyle ağır değil benim eşim de haksız olduğunda illa bir cevap verecek, saçma sapan da olsa. Orda seni üzmek için değil annesini korumak için seni ezip geçmiş, kırılcağını hiç düşünmemiş. Kendi anneleri iyi olsun da eşleri nasıl olsa herşey kaldırır eşine yükleniyor. Bir de kayınvaliden ameliyat olmuş, ben öyle birşey duymuştum insanlar ameliyattan sonra değişiyorlarmış, normalde hassas ve düşünceli olan insanlar düşüncesiz, bencil olabiliyormuş. İnsan bekler tabi bir tas çorba, tek hamile sen değilsin ama herkesin hamileyken yanında annesi, kardeşi vs yardımcı olacak insanlar oluyor.En çok ne zoruma gitti biliyormusunuz...anneni melek sanırdım ama değilmiş dedim...akşama kadar çalışıyorum yorgun argın geliyorum eve..karnım burnumda..bir tas yemek gönderemezmi dedim...bir el uzatamazmı dedim...belki normalde beklemem ama şu sıralar bekledim açıkcası..insan düşünüldüğünü yalnız olmadığını bilmek istiyor..herneyse o bana ne dedi
tek hamile senmisin dedi...inanabiliyormusunuz..ben ne demek istiyorum o ne söylüyor..çok kırıcı değil mi?
Halbuki eşimin her hastalığında yanımda oldum..kayınvalideminde öyle...kayınvalidem 1 hafta hastanede yattı..gece gündüz ben baktım kimse yoktu...
Yazık ya..ne körmüşüm..
Canım hamilelik psikolojisiyle iyice dolmuşsun, inan eşinin verdiği cevap öyle ağır değil benim eşim de haksız olduğunda illa bir cevap verecek, saçma sapan da olsa. Orda seni üzmek için değil annesini korumak için seni ezip geçmiş, kırılcağını hiç düşünmemiş. Kendi anneleri iyi olsun da eşleri nasıl olsa herşey kaldırır eşine yükleniyor. Bir de kayınvaliden ameliyat olmuş, ben öyle birşey duymuştum insanlar ameliyattan sonra değişiyorlarmış, normalde hassas ve düşünceli olan insanlar düşüncesiz, bencil olabiliyormuş. İnsan bekler tabi bir tas çorba, tek hamile sen değilsin ama herkesin hamileyken yanında annesi, kardeşi vs yardımcı olacak insanlar oluyor.
1 tas corba dedın ya canım cok duygulandım ,kımselerden bırsey beklememeyı ogrenıyor ınsan zamanla,sonun akadar haklısın,hamıle oldugun ıcın zaten hormonların duygusal yapın en hassas donemınde,
senden rıcam sakınlesmeye calıs ,annenın evıne gıtmektense,annen gelsın sana destek olsun bıraz.
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?