kocamı özledim...

Aynen canım insanların umrunda mi gecelerde evde yalnız kalman esin olmadan geçirdiğim bayramlar yilbasilari doğum gunleri... Onların önemsediği ayın 15 ince cebe giren para. İki kişi çalışıp ikisi de memur olunca sanıyorlar ki para içinde yuzuyoruz. Bide başka bir sacmalik var. Yaşadığımız yerde olay olmadı şimdiye kadar çok sukur ilçelerinde olaylar var ama merkez sakin. Ama komşular hemen "sizin orada da şehit olmuş açılmaz o izinler açılınca da senin iznin biter zaten" diyor ya ben sınır küpü oluyorum. Hayırlısı deyip geciyorum...

insanlar moral bozmaya bire bir yemin ederim. geçen gün kv aramış bana diyor ki, x (eşim) orda çok çalışıyormuş, ne o görüşemiyo musunuz burdaki gibi, kına yakacak nerdeyse bi de güle güle söylüyo bunu bende oğlunun canı sağ olsun da çalışsın istediği kadar dedim aaa işim vardı hadi görüşürüz dedi kapadı. ne zevk alıyolar biz düzensiz hayat yaşayınca anlamıyorum ki

Cebinde paran var diyelim rahat rahat yiyebiliyo musun tatili yanan bir dolu insan var

Sen gene de kalk eşinin yanına git bence, eşim gece geldiğinde sofrasının hazır olması bile onu mutlu ediyo, yalnızken daha dikkatsiz daha depresif daha bıkkın olur

insanlar moral bozmaya bire bir yemin ederim. geçen gün kv aramış bana diyor ki, x (eşim) orda çok çalışıyormuş, ne o görüşemiyo musunuz burdaki gibi, kına yakacak nerdeyse bi de güle güle söylüyo bunu bende oğlunun canı sağ olsun da çalışsın istediği kadar dedim aaa işim vardı hadi görüşürüz dedi kapadı. ne zevk alıyolar biz düzensiz hayat yaşayınca anlamıyorum ki

İnsanları anlamak zor canım ya Allah akıl fikir versin ne diyeyim tuhaf insanlari

Cebinde paran var diyelim rahat rahat yiyebiliyo musun tatili yanan bir dolu insan var

Sen gene de kalk eşinin yanına git bence, eşim gece geldiğinde sofrasının hazır olması bile onu mutlu ediyo, yalnızken daha dikkatsiz daha depresif daha bıkkın olur

5 ini bekliyoruz canim eşim 5i ile 10u arası açılabilir diyor o yüzden bekliyorum. Açılmaz da gidicem hemen

Ben de asker esiyim. Istanbul da da izinler iptal.Biz de senelik izindeyken eşim başka ilde göreve çağrıldı.Normalde bugün tatile cıkıcaktık yoksa.Tatil de yandı zaten ki derdimiz tatil değil ama onların da biraz stres atması ailesiyle dinlenmesi..Ben de kızımla ailemin yanına geldim ve ne kadar burdayız bizim de belirsiz. Canlarına bir şey olmasın Rabbim tüm asker ve polislerimizi korusun.Insallah her şey düzelir.Hepsi Rabbime emanet.

Rabbim tüm polislerimizi, askerlerimizi
bu gözüdönmüş insanlık dışı yaratıklardan korusun inşallah. Sizin için ne kadar zor olduğunu tahmin etmeye çalışıyorum ama eminim siz çok çok daha fazla yaşıyorsunuzdur bu stresi. Dilerim çabucak geçer bu zamanlar ve bir an önce kavuşursunuz.

Kızlar benim bencil davrandığını düşünenlere hayretle bakıyorum gerçekten. En başta da söyledim daha 9aylik evliyim ve bu durumları ilk defa yaşıyorum normal olarakta uzuluyorum. Üçüncü kez söylüyorum derdim tatil değil tamamen esimi düşünüyorum. İstiyorum ki (sadece eşim değil tüm asker ve polisler için) izinler açılsın biraz kafalari dagilsin aileleriyle vakit geçirsin. Bunun neresi bencilce ben anlamadım ???
İnsanlar çok acımasız canım ben gayet iyi anlıyorum seni

Yeni evlisiniz kiyamam.
Allahim su gunlerden rahata erdirsin bizi yakin zamanda.
Teroristlerin bin belasini versin.
Yeter ama artik.

Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım :KK43:
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldı :KK43: her gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa biraz :KK43: :KK43: eşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...
Bi asker esi olarsk seni cok iyi anlıyorum. Alkhim devletimze birlik düzenlik versin.en yakin zamnds ateşler sussun analar esler yavrular aglamasin...

Her zaman söylerim allah askere polise ve ailelerine kolaylık versin gerçekten çok zor meslekler... Beni asker ya da polis istese evlenemezdim sanırım, endişe ederdim...

O gelemiyorsa ve özlüyorsan sen git. Psikolojisi de bozuldu diyorsun ilaç gibi gelir kocana. Biraz kal dönersin geri nolcak. İyi günde kötü günde söz vermediniz mi ? Eşinin zor günü. Çocuk da yok onu düşünüp gitmesen. Kavuşursunuz inşallah .

Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım :KK43:
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldı :KK43: her gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa biraz :KK43: :KK43: eşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...
Benim eşimde polis canım Kuşadası'nda yaşıyoruz biz Burada da izinler kapatıldı ne yazık ki.Gerçi benim eşim yunus olarak görev yapıyor burası turistik bölge olduğu için yazları her gece barlar sokağında çalışıyor yani izinler kapatılsa da kapatılmasa da yazın hiçbir şekilde izin kullanamıyor maalesef.Bende daha 8 aylık evliyim.

X