- Konu Sahibi yapayalniz1
askerlerinde kalktı benim abimind bebeği var ilk kez tatile gidecekti eşiyle izinleri kaldırdılar oda şırnakta görevli çok zor şartları görümcemlerde öyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gidişle izinler açılmayacak malesef, bizde tatilin parasını ödeyip gidemeyenlerdeniz. olsun can sağlığı olsun ne diyelim. belki yazmışsınızdır okumadam yeni polismi eşiniz?Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldı her gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa biraz eşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...
Çok iyi anlıyorum bizde doğudayız...sen izinlerin açılmasını bekleme ,eşinin yanına gitferideei canım zaten eşimin olduğu yerde görev yapiyorum bende. Ama öğretmen olduğum için tatildeyiz. Tabi izinler acilmazsa gidicem mecbur eşim baya bunaldi yaşadığımız yerde olay yokmuş eşim öyle diyor ama yine de o psikoloji yetiyor
Seçim olsada kurtulsak ,ne zmana olur acabaBen de bir polis eşiyim . İzin konusundaki sıkıntı bizde de var malesef , bizimde planlarımız iptal oldu. Eşim şarktan geçen yıl geldi Hakkari deydi . O zamanda çok sıkıntı yaşamıştık ama şimdi Tekirdağ dayız şükür . Allah ım doğu da olan bütün polislere askerlere ve ailelerine yardım etsin . Ortalık bu kadar karışıkken izin düşünmek bana da çok acımasızca geliyor . Batıda olduğumuz halde her gün yüreğim ağzımda . Hele o şehitleri düşününce ...
Telefonuma eşi şehit olan hamile polisin resmini indirdim . Üstünde hamile tişörtü çaresizce ağlıyor ... Ona baktıkça kahroluyorum . izinler uzun süre daha açılmayacak . Bende Yüksek Seçim Kurulu nda seçim memruuyum . Erken seçim çok yüksek ihtimal oalcağı için , seçim sonuna kalcak sanırım .
Yok canm ya nerdeeee bekliyoruz ne zmn acilir diye bi laf bile yok hala o kadar vahim
bu gidişle izinler açılmayacak malesef, bizde tatilin parasını ödeyip gidemeyenlerdeniz. olsun can sağlığı olsun ne diyelim. belki yazmışsınızdır okumadam yeni polismi eşiniz?
Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldı her gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa biraz eşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...
Aminnnn, bende esimi 3.5 aydir gormuyorum.Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım
Kızlar benim bencil davrandığını düşünenlere hayretle bakıyorum gerçekten. En başta da söyledim daha 9aylik evliyim ve bu durumları ilk defa yaşıyorum normal olarakta uzuluyorum. Üçüncü kez söylüyorum derdim tatil değil tamamen esimi düşünüyorum. İstiyorum ki (sadece eşim değil tüm asker ve polisler için) izinler açılsın biraz kafalari dagilsin aileleriyle vakit geçirsin. Bunun neresi bencilce ben anlamadım ???
acembuselik aynen canım bi de etrafta tatile gidemiyoruz diye sevinen insanları gördükçe daha zorunda gidiyor. Lafa gelince de sizde para çoktur diyorlar ne parası ya eşimin psikolojisi paradan önemli mi keşke az maaş olsaydı da düzenli bir işi olsaydı. Çok zor gerçekten Rabbim bizlere sabır versin
Azıcık aşım ağrısız başım, eşimin memur olduğunu duyan herkeste aynı oooo yüz ifadesi, şarka gidince daha çok paranız olur, iyi geçinirsiniz, arabada alırsınız, parada biriktirirsiniz, ordan bakınca güllikgülistan gözüküyo galiba şark görevi