kocamı özledim...

Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım :KK43:
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldı :KK43: her gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa biraz :KK43: :KK43: eşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...

Eaim beni aldatti,dovdu,bosaniyorum konularindan sonra "esimi ozledim" basligi bana cok iyi geldi,sizi bilmem.

Allah tez zamanda kavustursun. Askerimizin polisimizin yardimcisi olsun insallah.

Allah kolaylik versin sabir versin. Polislerimize askerlerimize yardim etsin. Kiyamam daha yeni evlisin tabi ozlersin esini. Tez zamanda kavusursunuz Insallah:KK42:

Allah yardımcınız olsun. polislerimizi korusun. ben de nişanlımı çook özlüyorum. bir nebze anlayabiliyorum:KK61: Allah bizi sevdiklerimizden ayırmasın:KK200:

@ferideei canım zaten eşimin olduğu yerde görev yapiyorum bende. Ama öğretmen olduğum için tatildeyiz. Tabi izinler acilmazsa gidicem mecbur eşim baya bunaldi :KK43: yaşadığımız yerde olay yokmuş eşim öyle diyor ama yine de o psikoloji yetiyor :KK43:
canım benden sana tavsiye eşinin yanına git her ne kadar çalışsa da ki benim eşimde öyle eve geldiğinde mutlu oluyor :KK24:

Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım :KK43:
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldı :KK43: her gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa biraz :KK43: :KK43: eşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...
Amin canım Rabbim korusun benim de eşim polis. Rabbim tüm vatan görevi yapan askerimize polisimize güç kuvvet ve sabır versin. Rabbim hepsini korusun. Inşallah biran önce kavuşursunuz:KK15:

Bir polis ne zorluklarla çalışıyor hem ailesi hem kendisi ne fedakarlıklar gösteriyor hele ki böyle bir zamanda... Buna rağmen hala polise laf ediyorlar ya bazı vicdansızlar deli oluyorum bi polis kızı ve kardeşi olarak. Sizin de Allah yardımcınız olsun. Bütün polislerimizi ve askerlerimiz de Allahım korusun inşallah. Esinizle tez zamanda hayirlisiyla kavuşur ve bir suru güzel tatiller yaparsınız insallah

Biz olaylara baya uzak bir şehirdeyiz ama burada da izinler iptal edildi. Bu hafta izne çıkacaktık. İyice ağırlaşmadan ailemi görmek istiyordum kısmet değilmiş. O kadar şehit varken çocuklar babasız kalırken izinler iptal edildi diye üzülmek bana bencillik geliyor. Sizin için demiyorum yanlış anlamayın eşinizi düşünüyorsunuz inşallah en kısa zamanda açılır izinler. Benim eşim asker bu arada.

Kızlar bende çok istiyorum gitmek ama eşim izinler açılabilir diyor o yüzden bekliyorum. Zaten acilmazsa 1 hafta 10 gün sonra giderim evime çok özledim çünkü esimi

Biraz bekleyin belki açılır izinler.
Açılmazsa gidersiniz eşinizin yanına. Çünkü hem tek başına orada, hemde olayların psikolojik baskısı var. En azından beraberken en aza indirgersiniz bu baskıyı.

Allah yrdımcınız olsun.. Çok zor. Herkes balayı mı yapıyor demicem çünkü herkesn tatile ihtiyacı var. Üzücü gerçekten. Benimki de yurtdışında çalışıyor. Çok az görüşebiliyoruZ. Bitmesini bekliyorum bugünlerin. Önümüzde güzel günler vardır umarım. Azcık sabredicez.

Allah bu zor günlerde eşinize, size, tüm kolluk kuvveti mensuplarına ve yakınlarına ailelerine sabır, güç, kuvvet versin.
Her zaman dualarımız kendileriyle.
İnşallah en güzel günler, en mutlu tatiller sizin ve eşinizin olur Hoppa

Allah yardımcınız olsun sizin ve sizin gibilerin. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah. Bol bol dua et.

X