kocamı özledim...

askerlerinde kalktı benim abimind bebeği var ilk kez tatile gidecekti eşiyle izinleri kaldırdılar oda şırnakta görevli çok zor şartları görümcemlerde öyle...

Hosgeldin emniyete. 3 yıllık evliyim tatile gidemedik doğru dügün.abartmiyorum her yaz bişey çıktı. Hele 1.evlilik yıldönümü için ucak biletleri oteller hersey hazırdı birkaç şehir yapacaktik tatil için ve olaylar çıktı biz gitmeden 2gun önce izinler kapandı acildigindada yaz bitimi ve başka işler derken günübirlik yerlere gittik. Ve yazın nezaman memlekete gelsek geri cagriliyor geçen yılda öyle oldu bu yılda. Ee kışın izinler açık olduğunda da şubeleri izin vermiyor yoğun diye. Ee zaten kışın nereye gitceksin kar kış derken biz alıştık artık ve plan yapmıyoruz öyle

bu gidişle izinler açılmayacak malesef, bizde tatilin parasını ödeyip gidemeyenlerdeniz. olsun can sağlığı olsun ne diyelim. belki yazmışsınızdır okumadam yeni polismi eşiniz?

Ben de bir polis eşiyim . İzin konusundaki sıkıntı bizde de var malesef , bizimde planlarımız iptal oldu. Eşim şarktan geçen yıl geldi Hakkari deydi . O zamanda çok sıkıntı yaşamıştık ama şimdi Tekirdağ dayız şükür . Allah ım doğu da olan bütün polislere askerlere ve ailelerine yardım etsin . Ortalık bu kadar karışıkken izin düşünmek bana da çok acımasızca geliyor . Batıda olduğumuz halde her gün yüreğim ağzımda . Hele o şehitleri düşününce ...
Telefonuma eşi şehit olan hamile polisin resmini indirdim . Üstünde hamile tişörtü çaresizce ağlıyor ... Ona baktıkça kahroluyorum . izinler uzun süre daha açılmayacak . Bende Yüksek Seçim Kurulu nda seçim memruuyum . Erken seçim çok yüksek ihtimal oalcağı için , seçim sonuna kalcak sanırım .

Çok iyi anlıyorum bizde doğudayız...sen izinlerin açılmasını bekleme ,eşinin yanına git

Seçim olsada kurtulsak ,ne zmana olur acaba

Biz 3 senedir Batman'dayız, balayına da ayrıca tatile de gidemedik hiç, 8 ağustosta ankaraya gidecektim bileti iptal ettim burda yalnız kalsın istemedim

bende polis eşiyim yeterki canları sağolsun izin yapmasakta olur eve gelsinler yüzünü görelim onunla yemek yemek bile güzel

ortalığı böyle gördükçe ağlayasım gelio.
dilimde hep aynı dua. Rabbim polisimizi ve askerimizi korusun.

seni çok iyi anlıyorum benim eşimde polis, bir aydır yarım gün bile göremiyorum yüzünü dün ağrıdaydı bugün başka bi ilçeye geçti, şöyle düşün en azından ailen yanında benim kimse yok tek başımayım tüm gün evde dışarı çıkacak ortamında yok köy gibi bi ilçedeyiz çıksam en fazla bakkala gidebiliyorum, bi aydır yemek pişmiyo evde, adama çanta yaptım yedek kıyafetlerini yanında taşıyo, çok zor gerçekten ama bu bir süreç ve inşallah geçecek. her gün dua ediyorum bende izinler açılsın kocamın yüzünü göreyim diye allah yardımcıları olsun, canı sağolsun da razıyım çalışsın

Kızlar benim bencil davrandığını düşünenlere hayretle bakıyorum gerçekten. En başta da söyledim daha 9aylik evliyim ve bu durumları ilk defa yaşıyorum normal olarakta uzuluyorum. Üçüncü kez söylüyorum derdim tatil değil tamamen esimi düşünüyorum. İstiyorum ki (sadece eşim değil tüm asker ve polisler için) izinler açılsın biraz kafalari dagilsin aileleriyle vakit geçirsin. Bunun neresi bencilce ben anlamadım ???

Aminnnn, bende esimi 3.5 aydir gormuyorum.

bence hiç bencil falan değilsin, bu bencillikse bende bencil olmaya varım. 10 aydır evliyim eşim daha ilk senemizden tatile gidemiyoruz dedikçe benim iiçim eziliyo, onun içinin sıkılmasına iş yerinde daralıp bunalmasına dayanamıyorum. seni çok iyi anlıyorum, facebook twitter üzerinden şezlonga uzanıp teröre lanet yağdırmaya benzemiyo maalesef bizim durumumuz

acembuselik aynen canım bi de etrafta tatile gidemiyoruz diye sevinen insanları gördükçe daha zorunda gidiyor. Lafa gelince de sizde para çoktur diyorlar ne parası ya eşimin psikolojisi paradan önemli mi keşke az maaş olsaydı da düzenli bir işi olsaydı. Çok zor gerçekten Rabbim bizlere sabır versin

Azıcık aşım ağrısız başım, eşimin memur olduğunu duyan herkeste aynı oooo yüz ifadesi, şarka gidince daha çok paranız olur, iyi geçinirsiniz, arabada alırsınız, parada biriktirirsiniz, ordan bakınca güllikgülistan gözüküyo galiba şark görevi

Aynen canım insanların umrunda mi gecelerde evde yalnız kalman esin olmadan geçirdiğim bayramlar yilbasilari doğum gunleri... Onların önemsediği ayın 15 ince cebe giren para. İki kişi çalışıp ikisi de memur olunca sanıyorlar ki para içinde yuzuyoruz. Bide başka bir sacmalik var. Yaşadığımız yerde olay olmadı şimdiye kadar çok sukur ilçelerinde olaylar var ama merkez sakin. Ama komşular hemen "sizin orada da şehit olmuş açılmaz o izinler açılınca da senin iznin biter zaten" diyor ya ben sınır küpü oluyorum. Hayırlısı deyip geciyorum...

İyide çalışma saatine göre maaşı az ki zaten, haftanın 4 günü 18 saat çalışıyo, haftalık çalışma saati 100 saate gelmiş dayanmış mesai ücreti saat başı olsa bu ay aldığı para 7 8 bin olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…