- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
-
- Konu Sahibi yapayalniz1
Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldıher gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa birazeşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...
canım bende polis eşi olaraktan yazıyorum izinler açılmadıPolis eşlerinin bu izin konusunda bilgisi varsa yazabilir mi acaba ???
canım benden sana tavsiye eşinin yanına git her ne kadar çalışsa da ki benim eşimde öyle eve geldiğinde mutlu oluyor@ferideei canım zaten eşimin olduğu yerde görev yapiyorum bende. Ama öğretmen olduğum için tatildeyiz. Tabi izinler acilmazsa gidicem mecbur eşim baya bunaldiyaşadığımız yerde olay yokmuş eşim öyle diyor ama yine de o psikoloji yetiyor
Amin canım Rabbim korusun benim de eşim polis. Rabbim tüm vatan görevi yapan askerimize polisimize güç kuvvet ve sabır versin. Rabbim hepsini korusun. Inşallah biran önce kavuşursunuzMerhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldıher gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa birazeşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...
Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım
vallahi başka bir şey söylenemiyor ki, haklısın...kıyamamŞu teröristlerin Allah tez zamanda belasını versin inşallah Beddua etmekten imtina ederim ama ne denir böylelerine ...