kocamı özledim...

Eaim beni aldatti,dovdu,bosaniyorum konularindan sonra "esimi ozledim" basligi bana cok iyi geldi,sizi bilmem.

Allah tez zamanda kavustursun. Askerimizin polisimizin yardimcisi olsun insallah.

Allah kolaylik versin sabir versin. Polislerimize askerlerimize yardim etsin. Kiyamam daha yeni evlisin tabi ozlersin esini. Tez zamanda kavusursunuz Insallah

Allah yardımcınız olsun. polislerimizi korusun. ben de nişanlımı çook özlüyorum. bir nebze anlayabiliyorum Allah bizi sevdiklerimizden ayırmasın

canım benden sana tavsiye eşinin yanına git her ne kadar çalışsa da ki benim eşimde öyle eve geldiğinde mutlu oluyor

Amin canım Rabbim korusun benim de eşim polis. Rabbim tüm vatan görevi yapan askerimize polisimize güç kuvvet ve sabır versin. Rabbim hepsini korusun. Inşallah biran önce kavuşursunuz

Bir polis ne zorluklarla çalışıyor hem ailesi hem kendisi ne fedakarlıklar gösteriyor hele ki böyle bir zamanda... Buna rağmen hala polise laf ediyorlar ya bazı vicdansızlar deli oluyorum bi polis kızı ve kardeşi olarak. Sizin de Allah yardımcınız olsun. Bütün polislerimizi ve askerlerimiz de Allahım korusun inşallah. Esinizle tez zamanda hayirlisiyla kavuşur ve bir suru güzel tatiller yaparsınız insallah

Biz olaylara baya uzak bir şehirdeyiz ama burada da izinler iptal edildi. Bu hafta izne çıkacaktık. İyice ağırlaşmadan ailemi görmek istiyordum kısmet değilmiş. O kadar şehit varken çocuklar babasız kalırken izinler iptal edildi diye üzülmek bana bencillik geliyor. Sizin için demiyorum yanlış anlamayın eşinizi düşünüyorsunuz inşallah en kısa zamanda açılır izinler. Benim eşim asker bu arada.

Kızlar bende çok istiyorum gitmek ama eşim izinler açılabilir diyor o yüzden bekliyorum. Zaten acilmazsa 1 hafta 10 gün sonra giderim evime çok özledim çünkü esimi

Biraz bekleyin belki açılır izinler.
Açılmazsa gidersiniz eşinizin yanına. Çünkü hem tek başına orada, hemde olayların psikolojik baskısı var. En azından beraberken en aza indirgersiniz bu baskıyı.

Allah yrdımcınız olsun.. Çok zor. Herkes balayı mı yapıyor demicem çünkü herkesn tatile ihtiyacı var. Üzücü gerçekten. Benimki de yurtdışında çalışıyor. Çok az görüşebiliyoruZ. Bitmesini bekliyorum bugünlerin. Önümüzde güzel günler vardır umarım. Azcık sabredicez.

Allah bu zor günlerde eşinize, size, tüm kolluk kuvveti mensuplarına ve yakınlarına ailelerine sabır, güç, kuvvet versin.
Her zaman dualarımız kendileriyle.
İnşallah en güzel günler, en mutlu tatiller sizin ve eşinizin olur

Allah yardımcınız olsun sizin ve sizin gibilerin. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah. Bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…