- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 29
-
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Peki uygulamaya çalışıcam çok teşekkür ederim :))Pilates yap canm ii gelir ebrunun hele 3k diye programi var tavsiye ederm
Yine ben kızlar Abla lar :) benim çok önemli bir sorunum daha var. Herkes fiziğimi çok güzel buluyor ama ben kendimden igreniyorum yemek yiyin kocaman bi gobegim oluyo yandan yada önden bakınca 6 aylık hamile kadın gibi duruyorum zayiflasam da ne zaman yemek yesem kocaman oluyo iğrenç duruyo orda ki birikinti vücuduma eşit şekilde dağılsa böyle kötü olmaz başına böyle bişey gelen yada gören var mi
Gittim doktora açlık tokluk şekeri diye bisey varmış o yüksek çıkmış bide gaz çıktı röntgen de ilaçları kullanmama rağmen gecmiyo bende bitkisel bi çözüm falan araştırıyorumSindirimle ilgili Bi sorunun olmasın?Bi dahiliyeye Bi görün bence.
Fitness a gidip karın egzersizleri yapabilirsin.Çok güzel şekle sokuyor çünküYine ben kızlar Abla lar :) benim çok önemli bir sorunum daha var. Herkes fiziğimi çok güzel buluyor ama ben kendimden igreniyorum yemek yiyin kocaman bi gobegim oluyo yandan yada önden bakınca 6 aylık hamile kadın gibi duruyorum zayiflasam da ne zaman yemek yesem kocaman oluyo iğrenç duruyo orda ki birikinti vücuduma eşit şekilde dağılsa böyle kötü olmaz başına böyle bişey gelen yada gören var mi
Toksin attirici bişeyler ye canmYine ben kızlar Abla lar :) benim çok önemli bir sorunum daha var. Herkes fiziğimi çok güzel buluyor ama ben kendimden igreniyorum yemek yiyin kocaman bi gobegim oluyo yandan yada önden bakınca 6 aylık hamile kadın gibi duruyorum zayiflasam da ne zaman yemek yesem kocaman oluyo iğrenç duruyo orda ki birikinti vücuduma eşit şekilde dağılsa böyle kötü olmaz başına böyle bişey gelen yada gören var mi