Kocaman göbek

Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum, öncelikle merhaba. Aynı sorun bende de var. Geçtiğimiz sene çok zayıfladığımı söylemişlerdi, zayıflığımı yine koruyorum, bazen neredeyse hiç yemek de yemiyorum ama benim de göbeğim var ve elbise giydiğimde çok rahatsız oluyorum. Vücudum çok düzgün olmasına rağmen, göbeğim çıkıveriyor. Korse kullanmadım hiç ama böyle giderse almak zorunda kalacağım. Mekik diyenler olmuş, deneyeceğim. Öneriler için teşekkürler. :KK52:

bende boyle bır sorun yasıyordum
beslenme duzenımı değiştirdim
yogurt yulaf ezmesi, kepeli ekmek yedikçe bu sorunum ortadan kalktı
benım ınsulın dırencım var yapı geregı de hemen şişer mıdem göbeğim felan

bu dıyetın dısına cıktıgım ya da dokunacak bır yemek yedıgım zaman şişiyor artık midem
bu arada çayda şekeri bıraktım çikolatayı çokkk az yiyorum
Heh bende de insülin direnci var işte doktor dedi napabilirim peki sağlıklı beslensem bile doyarak yemek yiyemiyorum gobegim çok şişiyor diye

Youtubedan aç kardio hareketlerini, alt karın, ust karın, yan simitler icin bir suru hareket var. Ben bi haftadir yapiyorum, karnim duzlesmeye basladi ve yanlarda da gozle gorulur bi incelme var. Belim de inceldi. Bak bu dediklerimi gunde on onbes dk yap iki haftaya etkisini gorursun. Ama pes etmemen lazim.
Bende de gaz oluyor arada, ama sunu farkettim ben hareketsiz kaldigim zamanlar oluyor en cok gaz. Yani nerde hareket orda bereket:KK49:

X