başlık çok sempatikkaydirigubbakcemile3 evet azcık benim de var o can simidnden kaydirigubbakcemile2 uff yağları denemeye kalkmıcam çünkü 2 gün yaptıktan sonra üşenip bırakcagımı biliyorum ama egzersiz eminim şarttır... yağları denesem mi kifisfisfis
evet cnm benim de senin gibi 5 kilo fazlalığım var 45 olmam gerek... sanki bütün yağlarım o simitler de birikmiş gibi. çok sinir oluyorum. egzersiz şart ama. düzenli yapmak lazım. yağları da düzenli sürmek lazım. ama nerde insanın bi işi çıkıyor misafiri geliyor. düzenli yapamıyorum hiç bir şeyi... ama sen yağları sürmeden streç filmle sar bakalım nasıl olcak belki faydasını görürsün opuyorumnanaktan
cnm aktarlardan yada eczanelerden bulabilirsin. benim yosun yağı bitmek üzere bitince lahana yağı alcam bakalım o nasıl olcak
canımmm denedikten sonra hanğisi daha ii geldi açıklarmısın bizeee???
haklısın insan bişeye niyetlendimi sanki inadına bi işi cıkıyo ve aksıyo bikerede aksadımı gerisi gelmiyo zaten... ewet yağ sürmeden sarabilirim ya da evdeki yağlardan falan denerimkaydirigubbakcemile3 uufff o 5 kilo da nasıl sinirimi bozuyo.. zaten ufak tefek bişeyim 50 kilo kimine zayıf gelir ama bende fazla duruyo iştee.. herkes kilo almışın diyo anlaşmışlar gibikötükedihüso
bel civarında oluşan yağlanmayla ilgili bir şey söylemek istiyorum izninizle... eğer tişörtlerinizin altına atlet giymiyorsanız ya da kısa tişört giyiyorsanız, oradaki yağlanmalar daha fazla oluyor.. sıcaklık farkından dolayı (gölge güneş farkı, binalardaki sıcaklık farkı, kilma, açık pencerelerden kaynaklı akım) vs.), vucut o bölgeden üşüyünce, kendini korumak için yağlanma yapıyor, vucut ısısını korumak için... aklınızda bulunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?