• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMA VURDUM

Munna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
1.690
1.540
133
35
Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/

milletin dertlerine bakın önce !sizin derdinize bakın bir de:KK12:
eşiniz evine bakıyo mu
size iyi davranıyor mu
işinde gücünde bir adam mı
eee daha ne istiyorsunuz adam stres atmak için sigaraya sarmış sizse dertsiz başınıza dert arıyorsunuz sanırım.

Hamilelik sonrası oluşan duygusal karmaşalar bu kadar etkilemiş sizi bence.
Abartmışsınız.
Sözleri karşısında kırılmış aynı anda hıncınızı da aradan çıkartmışsınız.
Aslında haklı durumdayken haksız konuma gelmek tam da bu şekilde oluyor.
Babanla git bakalım arayıp soracak mı?

10 yillik ewliyim 33 yasindayim..20 yildir iciyorum..Eşim ömrün de sigara icmemis..bende ewlenirken birakirim hayalleri kurdum dönem dönem bıraktım. Tekrar başladım. .velhasil kelam içiyosa kendi sorunu. .ama tiryakilik başka bisey bende istemezdim içmeyi ama. ..yani bunun icin fazla üstüne gitme birde vuruyosan kocaba bi kac güne oda sana iki misli vurarak cewap verir..dayagin kapısını aralamis olursun. .ewde odada icmiyorsa sorun yapma..

Ben bi bagımlı olarak söylüyorum,
Kendim gerçekten istemediğim sürece kim ne derse desin sigarayı bırakamam.
Kendimde istemiyorum bırakmayı.
Yok erkek arkadasmıs,kocammıs içerim yani gizli gizli içerim gene de içerim.çünkü bağımlıyım ve içmeyen bunu anlamaz.

Sigara içmesini istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Burada ay seninki de dert mi, iyi ki o da sana vurmamış, hmm evin bakıyor mu ona bak gibi yorumları saçma buluyorum. Bu hayatta herkesin kuralları var. Bu kurallardan dışarı çıkmak istememenizi hoş karşılıyorum. Sigara içmesini kabullenmek zorunda değilsiniz.

Burada kaç bayan sigara kokusunu ala ala biriyle öpüşmek ister acaba? Hanginiz tiksinmez bu durumdan? Ve siz karı kocasınız. Bir cinsel hayatınız var. Haklı buluyorum sizi.

Sadece sigara değil her konuda neyi yasak koyarsınız o daha cazbedici olur.

Vurmakta haksizsin o ayrı ama o da haksız. Sonuçta evlenmeden önce soz vermiş tutmaliydi. Sana evlenirken ictigini bilmiyormuydun diyemem bu durumda. Ben de nefret ederim kokusundan bile eşim de oyle. Sigara icseydin bıraktıktan sonra evlenirdim der ben de öyle. Ama vurarak haksız duruma düşmüşsun. Hatani telafi et ve ozür dile bence

Siz ne kadar israr ederseniz onun cani daha cok isticek.
Kos koca adam karisindan gizli sigara iciyor... annesi gibi vidi vidi bi sigara yüzünden.
Sigara zararli ... Ama allah askina vurmakta nedir ya!
Evet keşke kendime hakim olsaydım ama zoruma gidecek çok laf söledi dayanamadım şaytan işte elim gitmez olaydı :( napsam şimdi çocuğum için içsin istemiyorum daha da hassaslaştım o yüzden . Vurmak çözüm deil ilk defa oldu pişmanım

Vurmakta haksizsin o ayrı ama o da haksız. Sonuçta evlenmeden önce soz vermiş tutmaliydi. Sana evlenirken ictigini bilmiyormuydun diyemem bu durumda. Ben de nefret ederim kokusundan bile eşim de oyle. Sigara icseydin bıraktıktan sonra evlenirdim der ben de öyle. Ama vurarak haksız duruma düşmüşsun. Hatani telafi et ve ozür dile bence
Evet bencede uyuamıyorum gözlerim dolu dolu

Sigara için kocanıza vurmayın huzurunuzuda bozmayın,belli yani adam bırakamıyor en azından evin içinde içmesin balkonda falan içsin sizde pek umursmamaya çalışın sonuçta sigaranın zararlarını bilecek yaşta ama ona rağmende vazgeçemeyecek kadar tiryaki,sigaradan vazgeçsin derken sizden vazgeçmesin yumruk filan atmayın,eğer iyi bi insansa ve anlaşıyorsanız bence mutluluğunuzun kıymetini bilin

Nişanlıykem borakmayan adam evlenincemi bırakıcak. Hatayı baştan yapmışsınız kabul etmicektiniz gerekirse ayrılıcaktınız sizi ben anlıyabiliyorum bazısına abartılı gelicek çarşaf çarşaf yazıcaklar.
Ama bende sigarabiçen biriyle yapamazdım ve biz çıkarken eşim bıraktı 9 seneyi geçti kimse kusura bakmasın ne öperim neden aynı yatağa girerim içene veya tiksinmeyene basit geliyor ;)

Sigara içmesini istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Burada ay seninki de dert mi, iyi ki o da sana vurmamış, hmm evin bakıyor mu ona bak gibi yorumları saçma buluyorum. Bu hayatta herkesin kuralları var. Bu kurallardan dışarı çıkmak istememenizi hoş karşılıyorum. Sigara içmesini kabullenmek zorunda değilsiniz.

Burada kaç bayan sigara kokusunu ala ala biriyle öpüşmek ister acaba? Hanginiz tiksinmez bu durumdan? Ve siz karı kocasınız. Bir cinsel hayatınız var. Haklı buluyorum sizi.

Sadece sigara değil her konuda neyi yasak koyarsınız o daha cazbedici olur.
Bi daha kolum kopsun vurmam

Back