Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O kadar uzun uzun yazmıştım ya kaideye almadın ya da işine gelmedi. Söylüyoruz söylüyoruz bir ilerleme yok. Yazılanları okuyup bir şeyler çıkaracaksan sor burada onca insanın zamanını alıyosun. Adamında sana fazla bile katlandığını düşünüyorum.
O kadar uzun uzun yazmıştım ya kaideye almadın ya da işine gelmedi. Söylüyoruz söylüyoruz bir ilerleme yok. Yazılanları okuyup bir şeyler çıkaracaksan sor burada onca insanın zamanını alıyosun. Adamında sana fazla bile katlandığını düşünüyorum.
Üşenmeden değil canım BDV kısmını takipte olduğum için açılan konuların hepsini ard arda gördüm. Öyle zaman alan bir şey değil yani :)
Ayrıca gördü mü? Gördü, bu mesajım troll olayıyla da ilgili değildi ayrıca.
Üşenmeden değil canım BDV kısmını takipte olduğum için açılan konuların hepsini ard arda gördüm. Öyle zaman alan bir şey değil yani :)
Ayrıca gördü mü? Gördü, bu mesajım troll olayıyla da ilgili değildi ayrıca.