• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama aşığımmm :) fotoğraflı :)

minik fare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
105
14
68
5 yıldıe birlikteyiz 2 yıldır ewliyiz ve bir yaşında çok tatlı bi oğlumuz var:)eşimi çok sewiyorumm oda bni çok sewiyo çok ii bi insan bana ve oğlumuza çok bağlı her istediğimi yapar beni kırmamak için elinden geleni yapar:) çok ilgi gösterir mesela geçen ewde bunaldığım için beni lunaparka götürdü çok güzel eğlendik:) bu aralar işleri yoğun hep mesaiye kalıyo geçen ailemle wakit geçireyim die işten erken çıkmış bana çok güzel masa hazırlamış sen git uyu dedi gelmeden öncede pilaw yap diye aramıştı ben uyurken mangl yapmış salata falan pilawı bile küçük kaseye koymuş kalıp gibi çıkarmış çok özenmiş yani güzel bi yemek yedik çok sewiyorum onu 5 yıl oldu ama ilk günki gibiyiz allah bozmasın :) $M0200.jpg$13.jpg$fotoğraf0155.jpg buda canımız oğlumuz:)$Fotoğraf1601.jpg

ayy çok güzel yaa :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin , hep iyi günler göstersin ve hepimize böyle bir evlilik , böyle bir yaşam nasip etsin inşalllaaahhh =) ^_^ Allah sizi de oğlunuzu da nazarlardan korusun! :)

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın güzelliğinizi, mutluluğunuzu, saygınızı :nazar: Bence kaldır fotoğrafları, iyi bakan var kötü bakan var, kıskanan var. Tekrardan Maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ömür boyu sürsün mutluluğunuz... Hiç bozulmasın... Amin
Allah herkese gönlüne göre versin inşaAllah :16:

Son düzenleme:
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasınnn hep böyle olunn arkadaşımmm.:9:

Bu konuyu görüpte maşallah demeden geçemedim. Allah nazarlardan saklasın evliliğinizi, yuvanızı, oğlunuzu, aşkınızı MAŞALLAHHH:nazar::nazar::nazar::nazar:

böyle düzgün birbirlerinin hakkında tereddütsüz sevgiyle bahseden çiftleri çok takdir ediyorum, allah bir ömür bunu nasip etsin oğlunuza da uzun ömürler versin...:nazar:

Hep dert tasa mı dinleyeceğiz bence çok güzel bir konu olmuş Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi kötülüklerden, kötü niyetli kişilerden korusun inşallah :16:.

Back