Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Kaç yıllık evlisiniz?
Sorun ne?
Sorun oturma odasını kendime hobi odası yapmam ve bundan sonra salonda oturacak olmamız. Gerçi ben eşimin hiç oturduğunu görmedim. Hasta gibi battaniyelerin altında uzanır hep. Sonrada tv karşısında uyur kalır. Üstelik benim hobi odasına gerçekten ihtiyacım var. Çok malzemem var. Ortalığı fazlaca dağıtıyorum.

Kendine alıştır kediyi yani sana da çok düşkün duruma getir ilgilen al kucağına sev başını okşa sarıl vs... Evliliğin hakkında yorum yapamadım kusura bakma çünkü evlilik namına bişey kalmamış bari o minnak mutlu olsun
Kedimizle ondan daha çok ilgileniyorum zaten. Beni sever, ama eşime aşık bir kedi. O büyüttü, onun kokusuna çok alışık. Ofiste, sürekli klavyesine yatardı, bir iş yaptırmazdı ona. Ama eşim ona karşı sorumluluklarını yerine getirmezdi. Aşısı, tuvalet kabı temizliği vs.. aklına eserse. Ben daha özen gösteriyorum herşeyine. Kocam umursamaz birisi. Sadece kendi keyfi ve rahatı önemli.

Sorun oturma odasını kendime hobi odası yapmam ve bundan sonra salonda oturacak olmamız. Gerçi ben eşimin hiç oturduğunu görmedim. Hasta gibi battaniyelerin altında uzanır hep. Sonrada tv karşısında uyur kalır. Üstelik benim hobi odasına gerçekten ihtiyacım var. Çok malzemem var. Ortalığı fazlaca dağıtıyorum.
Eğer tek sorun buysa İllaki vardır bi çözümü yanı böyle basit bi sebepten bu kadar küslüğe ne gerek var ayrı yemek yemeler ayrı uyumalar bi şekilde oturup konuşulur ve çözüm bulunur başka sorunlar varsa bilemem ama yalnız buysa sebep bu tepkiler biraz fazla olmuş gibi

kocanız 4 yaş grubu davranışları sergilioyr. mağduru oynayıp kendini acındırıyor ve küsüp kapris yapıyor. çocuklar annelerine kızdığında soğuk betona yatıp küserler bunun gibi...

bence kocanız hakettiği yerde yaşıyor sizin yerinizde olsam keyifle kahvemi yudumlar ve sefilsefil kolilerin yanına yatmışken kahkaha atardım.

yüzgöz olmayın bence büyüsün öyle gelsin

Mesele nedir, insan durduk yere hadi ben yüklüğe yerleşeyim demez, detaylar detaylar detaylar...sherlock ne diyo: çamur olmadan tuğla yapılmaz
İnternet, laptop, cep telefonu ikisi nir arada. küslüğü lehine çevirmiş durumda. Halinden fazlasıyla memnun. İnternette aşk yaşıyor.

Bişey söylicem tutamam çünkü.. Neden tahammül ediyorsunuz? Mecburiyetiniz mi var? Yani eşinizle aynı evde ayrı dünya kurmuşsunuz.. Neden buna dayanmak zorundasınız? Siz eşya muamelesi bile görmüyorsunuz evde. Ve de o sizin yaptığınız yemeği utanmadan yiyip sizinle muhattap olmadan kapıyı kapatıp oturuyor..! Pes! Ve de o adadan EŞİM diye bahsedebiliyorsunuz. Vallahi billahi taş olsa çat diye ortadan ikiye ayrılır ! Misal ben çalışmıyorum ama eşimden böyle bir muamele görsem konuşmayı denerim ama hiçbir düzelme yoksa hadi byeee der çıkar giderim ordan.

Bazı erkeklerin huyu bu. Benim bir tanıdığımın eşi de aynı. Kadın barismak icin israr etmese 1 ay küs duruyor adam. Vallahi 1 ay ayni evde konusmadan duruyorlar. Ama birbirlerini de seviyorlar.
Bu tip adamlara çocuk ruhlu mu desem, inat mı.. bilemedim.
Ama boşanin asla demem. Ortada çocuksu inat bir koca var yani ihanet siddet yok ki. Hala seviyor musunuz eşinizi önemli olan bu :110:

Eğer tek sorun buysa İllaki vardır bi çözümü yanı böyle basit bi sebepten bu kadar küslüğe ne gerek var ayrı yemek yemeler ayrı uyumalar bi şekilde oturup konuşulur ve çözüm bulunur başka sorunlar varsa bilemem ama yalnız buysa sebep bu tepkiler biraz fazla olmuş gibi
Aslında sorunumuz şu ayrılmalıyız ayrılamıyoruz. Evin içinde sınırları test ediyoruz. Neden ayrılamıyoruz bilemiyorum. Aramızda hiç bir şey yok. Bir kaç kez boşanmaya çalıştık sanki dağlar üzerimize yıkıldı. Ama birlikte de olmuyor. Bir kısır döngü yaşıyoruz. rüyamda hep ona boşanmak istediğimi haykırıyorum. Gerçekte ise söyleyemiyorum. Bir kuvvet bana engel oluyor.

X