Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Ne zamandır böylesiniz, hangi olay/olaylardan sonra yüklüğe taşındı eşiniz? Bir kavga/tartışma/istenmeyen bir durum vs.? Yani sırf inattan olacak iş değil ya ağır bir olay yaşanmış ya da birçok olay sonucu birikim olmuş. Direkt birdenbire kopukluk olmaz. Yüklükte yaşamak adam için de sıkıntılı yani, oraya niye kapatsın kendini durduk yere?

Kedimizle ondan daha çok ilgileniyorum zaten. Beni sever, ama eşime aşık bir kedi. O büyüttü, onun kokusuna çok alışık. Ofiste, sürekli klavyesine yatardı, bir iş yaptırmazdı ona. Ama eşim ona karşı sorumluluklarını yerine getirmezdi. Aşısı, tuvalet kabı temizliği vs.. aklına eserse. Ben daha özen gösteriyorum herşeyine. Kocam umursamaz birisi. Sadece kendi keyfi ve rahatı önemli.
Eşinin ilgisi azaldıkça kedinin sana olan ilgisi artacak çünkü ondan alamadığı ilgiyi senden alacak sabırlı ol canım

Bazı erkeklerin huyu bu. Benim bir tanıdığımın eşi de aynı. Kadın barismak icin israr etmese 1 ay küs duruyor adam. Vallahi 1 ay ayni evde konusmadan duruyorlar. Ama birbirlerini de seviyorlar.
Bu tip adamlara çocuk ruhlu mu desem, inat mı.. bilemedim.
Ama boşanin asla demem. Ortada çocuksu inat bir koca var yani ihanet siddet yok ki :110:
İnternetten canlı sohbetler vs var. Yakalaladım çok kez. Gerçekte ise aldatma yok. Çünkü tipi müsait değil. Yoksa kimse tutamazdı onu.

o_O Allah büyük.. bi sorun var ki öyle bi durum var. durduk yere neden bu kadar soğuk olabilir ki,, hayatında başkası vardır :olamaz:

Eşinin ilgisi azaldıkça kedinin sana olan ilgisi artacak çünkü ondan alamadığı ilgiyi senden alacak sabırlı ol canım
Ben öyle olsun istemiyorum. İkimizde sevelim kediyi. Hiç kedi beslediniz mi bilmem. Onlarda sessizlikten hoşlanmaz. Evde konuşmalar, koşuşturmalar, hareket olmalı. Çok çabuk yüz çeviriyor eşim bundan rahatsız oluyorum.

İnternetten canlı sohbetler vs var. Yakalaladım çok kez. Gerçekte ise aldatma yok. Çünkü tipi müsait değil. Yoksa kimse tutamazdı onu.
Olayi anlamak için tum yorumlari usenmedim okudum.Siz evcilik oynamiyosunuz,sadakati bilé supheliyse evli kalmanin manasi yok.

Ben öyle olsun istemiyorum. İkimizde sevelim kediyi. Hiç kedi beslediniz mi bilmem. Onlarda sessizlikten hoşlanmaz. Evde konuşmalar, koşuşturmalar, hareket olmalı. Çok çabuk yüz çeviriyor eşim bundan rahatsız oluyorum.
6 tane kedi baktım evlendim beyaz kızımı yanıma aldım ama bebeğimde kedi alerjisi olduğu için geri anneme götürdüm bana aşık bir kediydi hala daha öyle haftada 3-4 defa giderm sırf onu görmek için... Kedi için bir nefes yeterli o da şimdilik sen olacaksın ya da eşinle konuş bı zahmet ilgilensin

ayri uyuyan bir adamin tepeleme odaya yerlesmesi cokta sasirilacak.bir durum.degil aslinda. ustunde durmniz gereken konu bu evliligin neden ayri yatilacak duruma geldigidir bence.sorunlar cozulirse arada sevgi de kalmissa yoluna sokabilirsiniz ama once konusmaniz lazim karsilikli bir sekilde

Insanlar size yardim etmeye calisiyor, neden taksit taksit anlatiyorsunuz?

Her neyse, benim babamda küsme huyuna sahip bir adam. Simdi düzeldi ama daha genc yaslarinda, icine kapanir, annem konusmasa 1 ay ve daha fazla konusmazdi.
Cok fena

valla ben gulerim nasil dayaniyorsunuz.Kapisina gidin sorunun ney deyin boyle surmez yani.Aldatma konusuna hic girmicem oralar benm sinirimi yukseltiyor.

Insanlar size yardim etmeye calisiyor, neden taksit taksit anlatiyorsunuz?

Her neyse, benim babamda küsme huyuna sahip bir adam. Simdi düzeldi ama daha genc yaslarinda, icine kapanir, annem konusmasa 1 ay ve daha fazla konusmazdi.
Cok fena
Yav yetişemiyorum ki..cevap vereceğimde. :KK70:

ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
Siz zaten manen boşanmışsınız. Neden bunu resmiyete döküp evleri ayırmıyorsunuz? Hayır hiç anlaşamayan ve hep ayrı ayrı hareket eden iki insan için aynı evde olmakta bir zulüm. Her gün gerilmek huzursuz olmak zorundasınız. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz

X