• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve yengesi

Nasıl başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.
Kafam çok karışık. Biz büyük bir aşk ile evlendik.
Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Ben napiyim dayanamıyorum artık
E yuh diyorum artık.
Şu forumda her gün yeni birşey okuyoruz. Eşiniz ve yengeniz sizin anlattığınız kadarıyla herkesin göZü önünde cilveleşiyor.
Allah artık akıl fikir versin şu insanlara.

E yuh diyorum artık.
Şu forumda her gün yeni birşey okuyoruz. Eşiniz ve yengeniz sizin anlattığınız kadarıyla herkesin göZü önünde cilveleşiyor.
Allah artık akıl fikir versin şu insanlara.
Aynen öyle ama nereye kadar. Kime anlatsam inanmaz bana ve en sonunda olan evlatlarıma olur

Back