o annesigilde kalıcak ben evimdeBisanacaksan ayni ev neden? Gene cekicen suratini?
Hmm ben ayni ev sanmistim.. olabilir oyle tabii..o annesigilde kalıcak ben evimde
sonuçta oğlumun babası kurtulamam onu görmekten :)
oğlumda etkilenmez istedigi zaman görür babanneside öyle görsün.
benle duygusal bişeyi olmasa yeter.
annesiglde kalsın ben evımde kalayım dedim.Aynı ev
Boşanıcaksanız sadece çocuguunz görüşüsn siz neden onu meymenetsuız suratına katlanıcaksınız ki ?
Kararliligniza hayran kaldım. Inanilmazda haklısınız hayırlısı olsun.
Burda bir konu açıldı, ufak bebeğe babaanne küpe alıp kulaklarını deldirmek istiyordu. Çoğunluk yaptırma sen annesin dedi, gönderme dedi.
Bu olay tam tersi olsaydı, eşiniz ve babaanne bu olayı yapsaydı anlardım
Ama şu an çok fevrisiniz.
Ayrıca çocugum o kdr uzun saçlı olup 3 numaraya dönseydi üzülürdüm, kıyamazdım.
Böyle bir sebep için boşanılmaz, tam tersi hatalısınız, haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, Eşinize en azından haber verseydiniz. Demekki adam şaşırdı üzüldü kötü hissetti ve kısa saç sevmiyor. Mevzu bir saç değil gördüğüm kadarı ilie
eve gittiğimde evde yoktu
ev araba meselesini boşanma davası olunca avukatım söyler dediğiniz gibi ben açmayacağım yakışık olmaz sanırım.Evle araba evlendikten sonra alınmış.kimin üzerine olduğunun önemi yok.kanuna göre artık evlendikten sonra alınanlar ikinizin sayılıyor.o yüzden bu konuyu hiç acmayın.zaten yarısı szin.ama bosanma konusunda tamamen cekilmez bir adammıs.annenize davranısıda ayrı.kadıncagız ona hiçbirsey yapmamıs.sac dısındada olayları vardır.sakinlesip tekrar düşünün yinede
babannesi yan apt de oturuyor cenazeden gelmiş ona bırakmış gitmiş tek bırakamaz parcalarım onugene ayrıntıya takıldım.. çocuğu evde yalnız mı bırakmış?
Burda bir konu açıldı, ufak bebeğe babaanne küpe alıp kulaklarını deldirmek istiyordu. Çoğunluk yaptırma sen annesin dedi, gönderme dedi.
Böyle bir sebep için boşanılmaz, tam tersi hatalısınız, haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, Eşinize en azından haber verseydiniz. Demekki adam şaşırdı üzüldü kötü hissetti ve kısa saç sevmiyor. Mevzu bir saç değil gördüğüm kadarı ilie
babannesi yan apt de oturuyor cenazeden gelmiş ona bırakmış gitmiş tek bırakamaz parcalarım onu
Eşiniz tamamen haklı demiyorum ama bir de onun tarafından bakmak istedim eşim bana haber dahi vermeden bir anda oğlumun kısacık saçlı fotoğrafını atmış olsa bende kırılır gücenir üzülürdüm, neden kendisinin karar verdiğini sorgular konuşmayabilirdim tamam daha önce gündeme gelmiş bu konu kestir demişsiniz ama habersiz bir anda pat diye fotoğraf..
Konu sadece bu ise boşanmaya değecek bir konu değil çözülebilir diye düşünüyorum ama bunlar dışında farklı sorunlarınız varsa ya da sevginizi saygınızı tükettiyseniz tabi ki böyle hayat yaşamak yerine en mantıklısı boşanmak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?