• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve herzamanki suratsız suratı

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
713
511
103
32
kızlarrr gene bennn ,
gününüz aydın bereketli olsun.ben işe gitmek için hazırlanırken oğlum uyandı ve onu gitmeden bol bol öptüm sevgiyi depoladımm.
gelelim konumuza .. dün kv nin dıdısının dıdısı ölmüş köye gitcem demiş eşimde oğlumu ondan alıp anneannesine götürdü . eşim oğlumun saçlarını en son mayısta kestirmişti haliyle çok uzun ille makasla kesilsin istediği için çocukta çok ağlıyor . kestir dememize ragmen aylardır bugün yarın diye bizi kandırıyor. kv ve kaynımda söyleyip durur. anneannesine gitmişken benim ilk okul arkadaşım orada berber kestiriver anne dedim kestirmiş sağolsun 3 e vurdurmuş. miissler gibi olmuş evladım,gel gelelim eşime fotograf attım hiç cevap vermedi defalarca aradım cevap yok. en son calıstıgı yerı aradım neden acmıyosun dıye işim var dedi kapattı. annem bana kolye yaptırmış kuyumcudan almaya gidecekti eşin beni götürsün alıp vereyim sana getirsin dedi. eşime söyledim götüremem işim var felan yaptı annem gözlerinden ameliyatlı yazık tek gidemeyeceği için rica etmişti. ben ondan gec cıktıgım ıcın o gidecekti çocuğu almaya ben gidemem sen git dedi trafik çok ama zor giderim dedim baktım ben gıdıyom almaya dedi. anneme selam bile vermemiş suratı on karış almış gitmiş. eve gittiğimde evde yoktu. halbukı o gun 17.30 da işten cıkmıştı aradım acmıyor felan havalara bak tiplere bak nasıl sinir oluyorum. akşamda geldi işte dokunma konuşma niye küstün diyorum söylemiyo ben yatcam dedi sonra salonda tv izledi geç saate kadar.

böyle bir adam bu hep suratsız suratı asık memnunıyetsiz teşekkür edeceği yerde tiplere bak.
ben zaten kendisini uzun zamandır pek istemiyorum . şimdi ona diyeceğim ki esyalarını al evi terk et. pazartesi günü gidip avukatla konuşup dilekce vereceğim. oğlumuz senden uzak kalmasın dıye bu evde yaşayacagız . borçlarınıda mallarınıda paylasalım dıcem. evi de arabayıda evlendıkten sonra aldık onun üstüne . nafaka felan istemiyorum . oğlunada isterse versin yoksa ben bakarım çocuğuma. annesinin evi yan apartman zaten çocukta etkilenmemiş olur diye düşündüm. söyleyeyimmi böyle ne dersiniz. ??

maddi özgürlüğüm var gelirim iyi muhtaçlığım yok hele bu suratları tavırları çekmeye hiç niyetim yok ailem bana herzaman destek olur. bi saç için küsüp surat asan adama daha fazla katlanamıyorum . boşanmak istemez büyük ihtimalle çekişmeli açmam gerekebilir.

Burda bir konu açıldı, ufak bebeğe babaanne küpe alıp kulaklarını deldirmek istiyordu. Çoğunluk yaptırma sen annesin dedi, gönderme dedi.
Bu olay tam tersi olsaydı, eşiniz ve babaanne bu olayı yapsaydı anlardım
Ama şu an çok fevrisiniz.
Ayrıca çocugum o kdr uzun saçlı olup 3 numaraya dönseydi üzülürdüm, kıyamazdım.
Böyle bir sebep için boşanılmaz, tam tersi hatalısınız, haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, Eşinize en azından haber verseydiniz. Demekki adam şaşırdı üzüldü kötü hissetti ve kısa saç sevmiyor. Mevzu bir saç değil gördüğüm kadarı ilie

o annesigilde kalıcak ben evimde
sonuçta oğlumun babası kurtulamam onu görmekten :)
oğlumda etkilenmez istedigi zaman görür babanneside öyle görsün.
benle duygusal bişeyi olmasa yeter.
Hmm ben ayni ev sanmistim.. olabilir oyle tabii..

• Beğen
Reactions: KV_
Evle araba evlendikten sonra alınmış.kimin üzerine olduğunun önemi yok.kanuna göre artık evlendikten sonra alınanlar ikinizin sayılıyor.o yüzden bu konuyu hiç acmayın.zaten yarısı szin.ama bosanma konusunda tamamen cekilmez bir adammıs.annenize davranısıda ayrı.kadıncagız ona hiçbirsey yapmamıs.sac dısındada olayları vardır.sakinlesip tekrar düşünün yinede

Burda bir konu açıldı, ufak bebeğe babaanne küpe alıp kulaklarını deldirmek istiyordu. Çoğunluk yaptırma sen annesin dedi, gönderme dedi.
Böyle bir sebep için boşanılmaz, tam tersi hatalısınız, haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, Eşinize en azından haber verseydiniz. Demekki adam şaşırdı üzüldü kötü hissetti ve kısa saç sevmiyor. Mevzu bir saç değil gördüğüm kadarı ilie

doğru fevriyim .
haklı olduğu yerlerde olabilir bu konuda olmazda demiyorum. ama insan karısıyla konuşabilir evine vaktinde gelebilir.
dokunma bana ben yatıcam deyip beni dövecek gibi bakması . ve uzun birikmiş şeyler. ve neden katlanayım hissi. beni bu noktaya getirdi. diyelim

Eşiniz tamamen haklı demiyorum ama bir de onun tarafından bakmak istedim eşim bana haber dahi vermeden bir anda oğlumun kısacık saçlı fotoğrafını atmış olsa bende kırılır gücenir üzülürdüm, neden kendisinin karar verdiğini sorgular konuşmayabilirdim tamam daha önce gündeme gelmiş bu konu kestir demişsiniz ama habersiz bir anda pat diye fotoğraf..

Konu sadece bu ise boşanmaya değecek bir konu değil çözülebilir diye düşünüyorum ama bunlar dışında farklı sorunlarınız varsa ya da sevginizi saygınızı tükettiyseniz tabi ki böyle hayat yaşamak yerine en mantıklısı boşanmak olur.

Evle araba evlendikten sonra alınmış.kimin üzerine olduğunun önemi yok.kanuna göre artık evlendikten sonra alınanlar ikinizin sayılıyor.o yüzden bu konuyu hiç acmayın.zaten yarısı szin.ama bosanma konusunda tamamen cekilmez bir adammıs.annenize davranısıda ayrı.kadıncagız ona hiçbirsey yapmamıs.sac dısındada olayları vardır.sakinlesip tekrar düşünün yinede
ev araba meselesini boşanma davası olunca avukatım söyler dediğiniz gibi ben açmayacağım yakışık olmaz sanırım.

küpeyle bu çok alakasız. küpe de kulak deliniyor. dönüşü olmayabilir. ayrıca sağlık açısından hiçbir faydası yok kaldı ki zararı bile olabilir. hatta bu konuda çocuk kendi karar vermeli. mesel annem bana sormuştu 5 yaşıma öyle deldirmiştik.
ikiz kız kardeşlerim var 25 yaşında. biri hiç deldirmedi kulağı diğeri 18 de falan yaptırdı.

ama saç öyle değil ki. çocuk uzun saçta rahat edemiyor. kışın banyosu zor oluyor. kurutması zor. kaldı ki çocuk evde oturan da değil. her sabah evden illa çıkıyor, akşam geliyor.

eşi ağır saçmalamış!

Eşiniz tamamen haklı demiyorum ama bir de onun tarafından bakmak istedim eşim bana haber dahi vermeden bir anda oğlumun kısacık saçlı fotoğrafını atmış olsa bende kırılır gücenir üzülürdüm, neden kendisinin karar verdiğini sorgular konuşmayabilirdim tamam daha önce gündeme gelmiş bu konu kestir demişsiniz ama habersiz bir anda pat diye fotoğraf..

Konu sadece bu ise boşanmaya değecek bir konu değil çözülebilir diye düşünüyorum ama bunlar dışında farklı sorunlarınız varsa ya da sevginizi saygınızı tükettiyseniz tabi ki böyle hayat yaşamak yerine en mantıklısı boşanmak olur.

katılırım size ama benden duyacagı söz kestirseydin olur. surat yapılacak birşey yok erkek çocuğu bu kız çocuğu olsa neyse. terliyor çocuk kurutması zor oluyor. sıkılıyor. ne çok sorunluyuz nede az böyle hareketleri bıraksa evlilik dediğin yürüyüp gidiyor zaten. ama ben aptal gibi yıllarımı çöpe dökmek istemiyorum. değişmeyecekse değişmesin. yada kocalık sıfatını düzgün taşısın istiyorum.

Canim kulak delme ve sac kesme ayni olaymi sence?
Sac yani... sac... uzuyor. Mayis ayından şimdiye kesilmemiş.
Zaten anneanne kendi kendine yaptırmamış. Konu sahibi rica etmiş.
Yani izinsiz yapılan bir olay değil.
Bu devirde erkekler bi tuhaf oldu. Artik çocuğun sac modeline bile karışır oldular. Yakinda kek kabi beğenmezler :)

Back