Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katıldın 2 senelik evliyim ve iki aylık bir oğlum var,çalısan bir bayanım 2 aylık hamileyken isden cıktı zaten ise girdigi yerde 1 ay calışıp bir bahane bulup çıkıyor ve hala calışmıyor üsteliķ hiç bir ev işinde yardım etmiyor , durmadan televizyonun başında uyuyor yanıma sabaha karşı 6 gibi gelirse geliyor o da haftada bir kez cinsellik deseniz o da yok ne yapacagımı bilmiyorum oğlumu düsününce boşanmak istemiyorum ama kendimi düsününce ayrılmak en iyisi diyorum siz olsanız ne yapardınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam ve ben😔
- Konu Sahibi Mervekk06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- koca eş problem
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Daha kendi karısına çocuğuna bakmaktan aciz eve para getirmeyen, getirmediği gibi asalak gibi karısının sırtında yaşayan, yaşadığı gibi ev işlerine yardım etmeyen bir adamı direkt boşarım.
Kocanızın son kullanma tarihi geçmiş, eski koca olma vakti gelmiş. Bir an önce boşanıp yolunuza bakın derim.
Kocanızın son kullanma tarihi geçmiş, eski koca olma vakti gelmiş. Bir an önce boşanıp yolunuza bakın derim.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Evlenince cocuk yapmak zorunda degilsiniz. Bakarsin anne baba olmaya hazirsin, maddi manevi yetebilirsin, o zaman yaparsin cocugu. Ayrica zamanla karsindaki insan degisebilir. O zaman da mutsuz bir evlilikte cocuk buyutmektense, ayrilip ona huzurlu bir yuva saglamak daha iyidir. Cesaretsizliginizi cocuga yuklemeyin.
Not: butun cocuklugum annemle babamin bosanmasi icin dua ederek gecti, bosanmadilar.
Not: butun cocuklugum annemle babamin bosanmasi icin dua ederek gecti, bosanmadilar.
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
- 548
- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katıldın 2 senelik evliyim ve iki aylık bir oğlum var,çalısan bir bayanım 2 aylık hamileyken isden cıktı zaten ise girdigi yerde 1 ay calışıp bir bahane bulup çıkıyor ve hala calışmıyor üsteliķ hiç bir ev işinde yardım etmiyor , durmadan televizyonun başında uyuyor yanıma sabaha karşı 6 gibi gelirse geliyor o da haftada bir kez cinsellik deseniz o da yok ne yapacagımı bilmiyorum oğlumu düsününce boşanmak istemiyorum ama kendimi düsününce ayrılmak en iyisi diyorum siz olsanız ne yapardınız
Bence oğlunuzu düşünerek asıl ayrılın zira önünde kötü örnek bir baba olmasından da hiç olmasın daha iyi. Asalak herif
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
Asıl oğlunuz için boşanmalısınız.
Eşinizin çalışmasına mani olan ne?
Psikolojik zihinsel ya da fiziksel bir rahatsızlık var mı mesela? Yoksa tamamen rahatlığından yani tembelliğinden mi çalışmıyor?
Çok normal değil bence bende evlenince normak olmadigını anladım yavaş yavaş hep yalan soyluyor ve kendi söyledigi yalana inaniýorAsıl oğlunuz için boşanmalısınız.
Eşinizin çalışmasına mani olan ne?
Psikolojik zihinsel ya da fiziksel bir rahatsızlık var mı mesela? Yoksa tamamen rahatlığından yani tembelliğinden mi çalışmıyor?
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
Doktora gitmeyi kabul etmez mi? Bir insan çalışmıyorsa ya rahatsızlığı vardır ya rahattır ya da ölmüştür artık yaşamıyordur. Aksi takdirde çalışmamak diye bir ihtimal yok benim için.Çok normal değil bence bende evlenince normak olmadigını anladım yavaş yavaş hep yalan soyluyor ve kendi söyledigi yalana inaniýor
- 13 Haziran 2011
- 12.656
- 7.691
- 448
ne kocası ortada koca göremiyorum. asalak hayatı yaşayan bir paraziti evinizde niye besliyorsunuz. bunun içinmi evlendiniz. bence çocuğunuz büyümeden boşanın net
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798