Merhaba arkadaşlar evleneli henüz 1 ay oldu. Eşimle yaklaşık 6 senedir sevgiliydik. Eşimle aile yapılarımız çok farklı.Eşimin ailesi geleneksel bir Anadolu ailesi. Bizimkiler ise tam tersi. Bu yüzden ailelerimizi mümkün olduğunca çok işin içine katmamaya çalışıyoruz. Sevgiliyken de bunun farkındaydık ve ona göre mesafeli tuttuk ama evlenince onun ailesinin oturduğu siteye yerleştik durum böyle olunca onun ailesine yakın olmak zorunda kaldım. Çok kalabalık bir sülaler ben hayatım boyunca bunu ilk defa gördüm. Annem kocamla bir sorunumun olmamasına rağmen hamile kalmadan boşanmamı istiyor. Eşim ise aşırı efendi yaklaştı ilk zamanlar anneme ve anneanneme ama onlar çok ön yargılıydı hep üstten baktılar. Anneannem de zamanında aynısını babama yapmış babamla annem boşanalı 10 sene oldu. Şimdi de annem aynısını benim kocama yapıyor. Herşeyin farkındayım ama o benim annem sonuçta onu silemem ki. Dün kocama annemlere kalmaya gidelim mi dedim. O da şirkette işlerim yoğun bu aralar diye geçiştirdi. Bende ona eğer sizinkilere gidelim deseydim koşa koşa giderdik ama dedim. Sinirlenmeye başladı annenin ve Anneannenin laf sokmalarından bıktım. Baban çok iyi yapmış onu boşamakla dedi. Tartışma yaşadık. Evet ben farkındayım annem ve anneannem sorunlu insanlar laf sokma huyları var kolay kolay kimseyi beğenmezler ama ben onları hayatımdan çıkaramam o kadın beni doğurdu,büyüttü okuttu. Kocam ise ben çıkışmaya başlayınca gitgide annene benzemeye başladın umarım bizim de sonumuz annenle baban gibi olmaz dedi. Ne yapacağım?