- 29 Nisan 2023
- 1.372
- 2.655
- 53
- 36
- Konu Sahibi blondewoman
-
Arada yazdıklarını bir okusan...su cümlesiyle mutlu evliligine kurşun sıkmış.
bence bu laf kolay kolay unutulamaz.
bunca zaman adami koca olarak 1 seviyorsanız çocuğunuza layikiyla babalik yaptığı icin 3 seviyorsunuzdur. oysa simdi kendi kendini sifirlamis.
bence simdi degil ama sakin ve sevgi dolu bir aninizda bu cumle hakkinda uzun uzun konusun. belki kendine ceki duzen verir.
O yüzden mi kızınız öz babasının soyadını taşımıyor? Evlilik dışı doğdu değil mi ? Babasıyla bağı bu yüzden hiç yok çunku adam sizinle evlenmedi...Annem evlenmeden hamile kaldığım zaman sen o...pu olucaksın belli diyip beni terk etti o günden beridir hiç konuşmuyoruz
Annem ikinci kocasıyla çok mutlu beni aklına bile getirmiyor aramıyor sormuyor.
Annem evlenmeden hamile kaldığım zaman sen o...pu olucaksın belli diyip beni terk etti o günden beridir hiç konuşmuyoruz
Evet kızım doğduktan kısa bir süre sonra evlendikO yüzden mi kızınız öz babasının soyadını taşımıyor? Evlilik dışı doğdu değil mi ?
Böyle birinin kocasına sevgisinin azalacağını sanmıyorum.
ben konuya geriden geldim de yaptim o yorumu.Arada yazdıklarını bir okusan...
Adama sen çocuklar arasında ayrım yapabilirsin, ben yapamam demiş.
Eşi kendisine çok ilgiliymiş...
Arada onun da sinirleri bozulabiliyormuş...
psikolojide bir sey varmis. cok oldu okuyali adini unuttum ama senin icinde yara acan kötülüğü firsatin gelince seve seve yapman gibi bir durum. metreslerin buyuk cogunlugunun annesinin de aldatıldıği, cocukken bu aldatmalara/kavgasina sahit olduğu ve üzüldüğü, icsellestirdigi, ileri yillarda kendisini karisina tercih eden bir daly.rak görünce nihayet kurban rolünden cikip metres olmaya hevesli olmalari gibi bir ornek vardi.En azından o kendinden olan çocuğuna sahip çıkıyor.
bu cumlesi bana o adini unuttugum seyi hatirlatti.Annem ikinci kocasıyla çok mutlu beni aklına bile getirmiyor aramıyor sormuyor.
O yüzden mi kızınız öz babasının soyadını taşımıyor? Evlilik dışı doğdu değil mi ? Babasıyla bağı bu yüzden hiç yok çunku adam sizinle evlenmedi...
Soyadını niye vermedi o zaman? Saçma değil mi çocuk için apar topar zorla nikah verip soyadını vermemek?Evet kızım doğduktan kısa bir süre sonra evlendik
Küfür edicem şimdi size! Bu konuyu nereden okudum hay Allah sizleri bildiği gibi yapsın! O kız neler neler yaşıyor. Bakın benim 6 yaşında oğlum var kardeşlerini kıskanıyor hala, sevme amaçlı zarar vermeye de çalışabiliyor ama ben güzelce uyarıyorum anlatıyorum. Babası da keza öyle. Biz birini hiçbir zaman tek öpmüyoruz, sırayla öpüyoruz aynı anda. Hepsine sevgimizi eşit gösteriyoruz. Bu konuda öyle hassasım ki o güzel kızcağıza sizin de aşırı psikolojik baskı yaptığınızdan yüzde bir milyon eminim!İlk evliliğimde boşanma kararını ortaklaşa aldık. Şuanki eşimin ağzından bir kere bile boşanma lafını duymadım. Bana karşı çok ilgili ama onunda bazen sinirleri bozulabiliyor. En azından o kendinden olan çocuğuna sahip çıkıyor. Kızımın babası ne arıyor ne soruyor en son kızımı bebekken gördü. Kızım babasının soy adını bile taşımıyor.
Sizinle evlenecek kadar imza atıyor da kendi evladına niye soyadını vermiyor ? Bu ne saçma iş?Evet kızım doğduktan kısa bir süre sonra evlendik
Sizinle evlenecek kadar imza atıyor da kendi evladına niye soyadını vermiyor ? Bu ne saçma iş?
Hadi canımDava açıp değiştireceğini sanmıyorum 27 yaşında iki adamdan 2 çocuk yapmış.
Dini nikahla evlendi sanırım ona evlilik diyor.
Allah bilir evli biri bile çıkabilir ben her şeyi beklerim
Hayır resmi olarak evlendik dini bir inancımız yok ayrıcaDava açıp değiştireceğini sanmıyorum 27 yaşında iki adamdan 2 çocuk yapmış.
Dini nikahla evlendi sanırım ona evlilik diyor.
Allah bilir evli biri bile çıkabilir ben her şeyi beklerim
Evlilik olduğuna kimse inanmaz ki. Adam belki de evli. Ondan soyadını vermeye çekindi.Sizinle evlenecek kadar imza atıyor da kendi evladına niye soyadını vermiyor ? Bu ne saçma iş?
konj sahibi zengin eşini
Kızına katlanmak zorunda mıyım demişÇocuklarımdan biri diğerinin canını yaktığı zaman özellikle ikizler ara ara kavga eder, bende kızıyorum. Olay sadece bu ise kıskançlık problemini çözün. İnşallah bir anlık öfke ile söylenmiş bir cümledir. Adam onunda çocuk olduğunu fark eder.
Ama ilerde adam kızınıza kaba davranmaya baslarsa ne yapacaksınız mesela.
Çok ağır bu laflarHayır bir de koştura koştura evlenmiş ya adam sapık mı pedofil mi umrunda değil. Koca olsun da. Çok koca istediysen keşke ilkini boşamasaydın ay çıkamıyorum konudan
Koskoca hemşire korunmayı da bilememiş ki.Hadi canım, koskoca internet kullanabilen hemşire kadın imam nikahına evlilik demiyodur herhalde , yok artık
Peki neden otomatik olarak soyadını alamadı?Hayır resmi olarak evlendik dini bir inancımız yok ayrıca
Hayır resmi olarak evlendik dini bir inancımız yok ayrıca
Kız hatun yağlı kapı buldum diye hüllahop doğurmuş zaten kendi dedi, ne korunması? Mesir macunu bile yedirmistirKoskoca hemşire korunmayı da bilememiş ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?