- 28 Ağustos 2020
- 8.232
- 35.889
- Konu Sahibi blondewoman
Konu inandırıcılığını yitirdi. Saçmalamaya başladınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman da DNA istemezler mi?Kız dur belki doğru söylüyordur, anası nüfusa gidip bu çocuk bu adamdan değil deyince siliyolardir belki ama bu da sacma...Nüfustaki adam da e bundan değilse kimden diye soracak mecburen baba hanesine bişey yazılacak....Bunu @Katibin Ruhu bilir @Katibin Ruhu gel bacım bı el at
Soyadını değiştirdim diyor ama baba adını değil. Baba hanesi boş kalmaz yani.Kız dur belki doğru söylüyordur, anası nüfusa gidip bu çocuk bu adamdan değil deyince siliyolardir belki ama bu da sacma...Nüfustaki adam da e bundan değilse kimden diye soracak mecburen baba hanesine bişey yazılacak....Bunu @Katibin Ruhu bilir @Katibin Ruhu gel bacım bı el at
Bence ilk adamla hiç nikah yoktu, bununla da imam nikahı belki var belki yok, söylemeye utanıyor belli ki ama çok saçma yani, nerden tutsan elinde kaliyorYasalarımızda çocuktan boşanmak yok işte konu sahibi bunu bilmiyor. Bilmiyor çünkü evlilik hiç olmamış ki.
Olur mu kız öyle? Sarı çizmeli Mehmet Ağa gibi sade isim ay kafamız çorba olduSoyadını değiştirdim diyor ama baba adını değil. Baba hanesi boş kalmaz yani.
Niye beybi, sarı çizmeli ayşe ana gibi bizim sadece adımızı veriyolar yaOlur mu kız öyle? Sarı çizmeli Mehmet Ağa gibi sade isim ay kafamız çorba oldu
Tamam babası bu değil desin. Sorarlar önce, kimin? Hem değil diyorsun getir bakalım dna testini. O işler öyle kolay olmuyor.Kız dur belki doğru söylüyordur, anası nüfusa gidip bu çocuk bu adamdan değil deyince siliyolardir belki ama bu da sacma...Nüfustaki adam da e bundan değilse kimden diye soracak mecburen baba hanesine bişey yazılacak....Bunu @Katibin Ruhu bilir @Katibin Ruhu gel bacım bı el at
Yok kolundan tutup birini goturursen o da orda kabul ederse bu çocuk benim diye DNA ya falan gerek yok ama kimse de kabul etmez böyle bişey. Hem konu sahibi başkasının soyadını verdim de demiyor, kendi soyadimi verdim diyor...Dedeyi mi gosterdiler acaba baba olarak....Yasal olarak kızı değil kızkardeşi yaniO zaman da DNA istemezler mi?
Yargıtay, 2018 yılı içerisinde Anayasa Mahkemesi kararlarına atıf yaparak, ananın müşterek çocuğun soyadını kendi soyadıyla değiştirme talebinde engelleyici hukuki bir düzenleme olmadığı, velayet hakkının çocuğun soyadını belirleme hakkına da bir dayanak verdiğini kabul etmiştir. Özetle, TMK 27’ye de paralel bir doğrultuda ilerleyerek, bir çocuğun soyadının değiştirilmesinde üstün bir yarar bulunduğu durumda velayet hakkına sahip olan ananın çocuğun soyadını kendi soyadı ile değiştirebileceğine hükmetmiştir.Olur mu kız öyle? Sarı çizmeli Mehmet Ağa gibi sade isim ay kafamız çorba oldu
The knack sen misin doğru söyleBen kendi isteğimle soyadımı verdim öyle bir babanın soyadını taşısın istemedim
İlk doğum yaptığında kişi evli değilse baba ismini vermek istemiyorsa baba hanesine kadının baba adı yazılıyordu en son. Değişti mi bilmiyorum.Kız dur belki doğru söylüyordur, anası nüfusa gidip bu çocuk bu adamdan değil deyince siliyolardir belki ama bu da sacma...Nüfustaki adam da e bundan değilse kimden diye soracak mecburen baba hanesine bişey yazılacak....Bunu @Katibin Ruhu bilir @Katibin Ruhu gel bacım bı el at
Aynen, önceden yazılmış soyadını değiştirmek için yıllarca davalık olmak lazımTamam babası bu değil desin. Sorarlar önce, kimin? Hem değil diyorsun getir bakalım dna testini. O işler öyle kolay olmuyor.
E sen niye taşıdın madem bebekten sonra evlenmişsin en çok bebenin hakkıydı o soyadı daBen kendi isteğimle soyadımı verdim öyle bir babanın soyadını taşısın istemedim
Soyadını değişsin senelerce mahkemede bunu başarsın. Ama babalık düşmüyor.Yargıtay, 2018 yılı içerisinde Anayasa Mahkemesi kararlarına atıf yaparak, ananın müşterek çocuğun soyadını kendi soyadıyla değiştirme talebinde engelleyici hukuki bir düzenleme olmadığı, velayet hakkının çocuğun soyadını belirleme hakkına da bir dayanak verdiğini kabul etmiştir. Özetle, TMK 27’ye de paralel bir doğrultuda ilerleyerek, bir çocuğun soyadının değiştirilmesinde üstün bir yarar bulunduğu durumda velayet hakkına sahip olan ananın çocuğun soyadını kendi soyadı ile değiştirebileceğine hükmetmiştir.
Bak şöyle bir şey okudum şimdi. Ama konu sahibine hala inanmıyorum.
Konu sahibi öyle demiyor ki... Biyolojik babayla evlenmiş, çocuk önce biyolojik babanın soyadını almış, sonra konu sahibi böyle baba olmaz olsun deyip nüfusa gidip kendi soyadını yazdırmış sözde....İlk doğum yaptığında kişi evli değilse baba ismini vermek istemiyorsa baba hanesine kadının baba adı yazılıyordu en son. Değişti mi bilmiyorum.
Bana bu daha mantıklı geldi. Siz kendi kızınıza da bakamamışsınız eşinizin annesi bakmış. Oğlana da o bakacak belli ki. E o zaman kızınızın geleceği sıkıntıdaysa kızınızı alın çıkın. Çok üzüldüm kız çocuğunaEşim oğluna çok düşkün. Oğlumu asla bana vermez. Eli çok güçlü ve zengin. Velayet konusunda tereddütlerim var.