- 30 Aralık 2009
- 22.824
- 88.889
- 1.123
- Konu Sahibi blondewoman
-
Eşim oğluna çok düşkün. Oğlumu asla bana vermez. Eli çok güçlü ve zengin. Velayet konusunda tereddütlerim var.Esinizi bosanmakla tehdit edeceksiniz kiziniza hissettirmemesi icin . olmazsa da bosanacaksiniz yapacak bir sey yok .
valla bahaneniz olmasa sasardim zaten .kimse kucuk cocugu sizden alamaz gecin o kisimlariEşim oğluna çok düşkün. Oğlumu asla bana vermez. Eli çok güçlü ve zengin. Velayet konusunda tereddütlerim var.
Eşim oğluna çok düşkün. Oğlumu asla bana vermez. Eli çok güçlü ve zengin. Velayet konusunda tereddütlerim var.
Kızınızi koruyun hanımefendi. Evlenme sebebiniz de ortaya çıktı az çok. Para her şey değildir.Eşim oğluna çok düşkün. Oğlumu asla bana vermez. Eli çok güçlü ve zengin. Velayet konusunda tereddütlerim var.
Hayatım koskoca kadınsın, egitimlisin, başından bir evlilik geçmiş, evlat sahibi olmuşsun, "bosluktaydim azıcik, adam bana iyi geldi" diye koştur koştur doğurmak nedir? Hepsi başta bize iyi geliyor, çiçek böcek, arzulanmak filan hosumuza gidiyor da 15 yaşında değilsek biliyoruz yani 6 ay-1 yil sonra böyle kalmayacağını ....İlkinde de böyle ikincisi de üçüncüsü de böyle yani, farklı ne bekliyordun ki? Ne yapicaksin şimdi? O kuzu neler yaşıyor kimbilir sen yokken? Hircinlasmasi boşuna değil belli ki...Nasıl içine sinecek bu adam artık?İlk eşimle hamile kaldığım için evlendik. İlk eşimi çok seviyordum o zamanlar çok genç olduğum için gözüm birçok şeye kördü ama sonrasında yapamadı evlendikten kısa bir süre sonra ayrıldık. Ben bunları unutmaya çalışırken boşluktayken de ikinci eşimle tanıştım çok yalnızdım o an bana çok iyi gelmişti
Kiziniz bazi konulardaki dogruyu ve yanlisi ayirt edebilir. Isirmanin yanlis bir eylem oldugunu biliyor, bilerek yapiyor. Bu sorunu cozmeniz gerekiyor. Bu bir
Ben senin simarik kizina katlanmak zorunda miyim cumlesi cok cok agir. Evlenmeseydi o zaman? Nasil yenilir, yutulur bilemiyorum. Cocugunuzu koruyun
Boşanmış iki öğretmen arkadaş evlendi.İkisinin de ilk eşinden çocukları vardı.Evlenir evlenmez bir tane de kendileri çocuk yaptı.Ne gerek vardı çocukların arasına üvey sokmaya çok gereksiz dedim diye milletin şeyine karışıyor oldumKesin linç yiycem ama duramam, ben bizim kadinlarimizdaki bu üreme aşkını anlamıyorum ya...Bak koca aşkını demiyorum, 50 kere evlen boşan kime ne? Ama zaten bı tane çocuk yapmışsın eyvallah, ilk kocayı da bosamişsin, gül gibi işin maaşın var . Canın koca çekmiş, kısa zamanda bı daha evlenmişsin ona da tamam...Ama daha yeni yeni tanıdığın bı adamdan hadi bı daha çocuk? Niye yani? İlk kocandan ne babalık kocalık gördün ki bundan ne umdun? Şimdi iki ayrı adamdan iki ayrı çocuk, yine boşansan bu sefer tek başına daha da zor... üçüncuye evlensen iyice kaos...Dur bı bak bakalım adamın tiyneti ne? Once birkaç yıl ilk doğurduğunu biraz koru kolla bakalım, bir ele gelsin, biraz onu garantiye al, ondan sonra bak duruma....Ama yok.hemen dogurulacak o ikinci üçüncü cocuklar...hiç anlamıyorum hiç
Herkes çocukken kardesini kıskanıykr, kardesler arasi kavga dövüş oluyor anne baba da gelip ayıriyir, gayet normal. Çocuk bu kıskanabilir adi üstünde çocuk yetişkin gibi akılla mantikla davranamaz.
Hayatım koskoca kadınsın, egitimlisin, başından bir evlilik geçmiş, evlat sahibi olmuşsun, "bosluktaydim azıcik, adam bana iyi geldi" diye koştur koştur doğurmak nedir? Hepsi başta bize iyi geliyor, çiçek böcek, arzulanmak filan hosumuza gidiyor da 15 yaşında değilsek biliyoruz yani 6 ay-1 yil sonra böyle kalmayacağını ....İlkinde de böyle ikincisi de üçüncüsü de böyle yani, farklı ne bekliyordun ki? Ne yapicaksin şimdi? O kuzu neler yaşıyor kimbilir sen yokken? Hircinlasmasi boşuna değil belli ki...Nasıl içine sinecek bu adam artık?
İlk evliliğimde boşanma kararını ortaklaşa aldık. Şuanki eşimin ağzından bir kere bile boşanma lafını duymadım. Bana karşı çok ilgili ama onunda bazen sinirleri bozulabiliyor. En azından o kendinden olan çocuğuna sahip çıkıyor. Kızımın babası ne arıyor ne soruyor en son kızımı bebekken gördü. Kızım babasının soy adını bile taşımıyor.Cocugu babasina verirler kismi falan hikaye. Siz bosanmak istemiyorsunuz. Olabilir. Ancak cocugun varlığı erkegin bosanmasini engellemiyor. Bunu ilk evliliginizden tecrube edinmissiniz. Hadi güle güle diyebilir. Kiziniza yaptığı saygisizligi sindirdiginiz icin daha da hoyrat davranacaktir ustelik.
Hemsireymissiniz, bence korunma yontemlerini tercih edin. Bu adam bosanalim derse babasi farkli 2 kucuk cocukla yalniz kalacaksiniz. Ondan sonra yasayacaginiz duygusal boslugu kapatmak icin 3.kisiyi bulamayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?