kocam tuvalete benimle girmek istiyor kızlar acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir yaşıma daha girdim.

Yaşlanacağım bu site sayesinde.
Rahatsız oluyorsanız, WC'nin kapısını kilitleyin.
Küserse de küssün.

... kulannsin sabahları 1 tane birde psikoteknik aşamalardan geçsin sapık bildigin sende git dr a çünkü sende normal degilsin kardeşim.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Tovbee allahım tuvalette neyi izleyecek yaaa
yani çok ilginç bir konu eşiniz ruhen sorunlumu bunun başka bir mantıklı açıklaması olamaz

konu 4 senelik konu, geçen sene de bir ara hortlatmışlar
ama bu sene hortlatan sağolsun, 11 sayfayı okudum bazı yorumlara geberdim gülmekten
he evet güldük ettik konu da fakemiş galiba ama bunlar varmış ben yaşamadım ama araştırınca görebiliyoruz

sevgili konu sahibi, sorununuz sıradan alıskın olduğumuz bir konu değil, trajikomik yani kusura bakmayın ama.

Konuyu açarken insanların komiğine gidecegi aklınıza gelmistir heralde.

tabiki her sorun gibi baska bir insanı üzen bir konu ile eğlenmek hoş degil ama bazen de insan önce bi gülüyor sonra oturup düsünüyor.

Bu kadar alıngan olmanıza gerek yok ki

Asıl konu ile ilgli yorum yapamıycam, ama mutlaka bir psikoloğa danısın, aşırı anormal bir durum

hiiiic normal olmamamakla beraber dua edinde bu sorunlu huyunu yalniz sizinle paylasiyordur
is yerinde, disarida lavaboya gidecegim diyen bir kadının bir çocuğun peşine takılıp dikizliyorsa ???
Evlerden irak..

aman allahım neler duyuyorum kk en ilginc konusu olabilir Peki sebebi ne çok merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…