- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi muge cakir
Tanıdığım var benim böyle ama o kadın esine acayip çok düşkün şimdi bıraktı kaç senedir de girmiyorum artık diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu dünya için çok ponçiksin küçüğüminanmıyorum hiç aklıma gelmedi bu-nun fetişi nerde anlamadım büyük abdestte mi
Benim de, beraber mıçıyorlar sandım başlığı okuyuncaaklıma şey geldi aslı bekiroğlu.
Kız muneyi niye karıştırdın şurda 2 yorum okuyup eğleniyodk
Doğum yapcam şimdiIkınırken göz göze bakışmak
Ardından bir lappp sesi
Havada aşk kokusu var
sadece kusura bakmayın bu ifadeyide kullanıcam ama çişimi yaparken geliyor evet sapık falan değil ama bi fantazi galiba bu gelip beni izliyor yada kapıdan sesi dinliyor tamamen bu ileri gitmedi hiç zaten
Bende arkadasn söylediği son söze katiliyorm TM o bunu istyr sizde musademi ediyorsunuz. O kırılmasın diye. Evlilik bu mudur herşeyi tolere etmek mi sizin duruşunuz da onemli eşim velev ki beden byle istesin tavrim çok sert olurdu. Ve inanın sogurdm iki senelik evliyim bazi insanlardan duydum eşi yaninda gaz çıkariyormus. İnanın benim için boşanma nedeni olur bu nedir ya o s.cmak ki kaldı yanilale hanım eşimin parası için yanında olduğumu söyleyerek gerçekten çok büyük bir terbiyesizlik yapıyorsunuz zengin miyiz fakir miyiz bişey bilmiyosunuz ama böyle konuşma hakkını kendinizde buluyorsunuz yazık çamur at izi kalsın mantığıdır bu böyle şey olur mu
Eee siz normal misiniz ki? İlaç önermek, hem de reçeteli bir ilacı, adını vererek, ne kadar kullanacağına kadar önermek normal mi?Paxera 50 mg kulannsin sabahları 1 tane birde psikoteknik aşamalardan geçsin sapık bildigin sende git dr a çünkü sende normal degilsin kardeşim.....
Yuzune sicirtlmali olabilirinanmıyorum hiç aklıma gelmedi bu-nun fetişi nerde anlamadım büyük abdestte mi
Yerlerdeyim su anIkınırken göz göze bakışmak
Ardından bir lappp sesi
Havada aşk kokusu var
Kediler doğada birbirlerini kollar en savunmasız oldukları an tuvalet yaparken. Sizi domine büyük kedi olarak görüyo o yüzden kolluyor.Bunu benim ruh hastası kedim yapıyor deli oluyorum yahu =)) Kocanın yapmasını ilk kez duydum =))