- 14 Ağustos 2018
- 19.661
- 2
- 73.875
- 598
- Konu Sahibi muge cakir
çeviriye yarıldım ama evet bu.Sidik duşu degil mi:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çeviriye yarıldım ama evet bu.Sidik duşu degil mi:)))
Evet oymuş :)Sidik duşu degil mi:)))
... kulannsin sabahları 1 tane birde psikoteknik aşamalardan geçsin sapık bildigin sende git dr a çünkü sende normal degilsin kardeşim.....merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Allam gene hortladi konu herşeyi geçtim nasıl bir arama yapiyorsunuz ki çikıyor bu konularPaxera 50 mg kulannsin sabahları 1 tane birde psikoteknik aşamalardan geçsin sapık bildigin sende git dr a çünkü sende normal degilsin kardeşim.....
inanmıyorum hiç aklıma gelmedi bu-nun fetişi nerde anlamadım büyük abdestte miEşim banyodayken çişimi yaparım ama ötekisiyse sıkıntı büyük ihtimalle fetişi vardır kocanızın tabi konu gerçekse bide
laale hanım edebinizi takının kocamı seviyorum pırlanta ne karat ne ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim hiç mi saygınız yok allah aşkına ben burada samimice içimden geldiği şekilde derdimi açtım insanlardan yardım bekliyorum sizin aldığınız bu tavır hiç hoş değil gerçekten yakıştıramıyorum kadınlar kulübü böyle bir yer mi yakıştıramıyorum
merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun