• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam tuvalete benimle girmek istiyor kızlar acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir yaşıma daha girdim.

Yaşlanacağım bu site sayesinde.
Rahatsız oluyorsanız, WC'nin kapısını kilitleyin.
Küserse de küssün.

merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
... kulannsin sabahları 1 tane birde psikoteknik aşamalardan geçsin sapık bildigin sende git dr a çünkü sende normal degilsin kardeşim.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Tovbee allahım tuvalette neyi izleyecek yaaa
yani çok ilginç bir konu eşiniz ruhen sorunlumu bunun başka bir mantıklı açıklaması olamaz

konu 4 senelik konu, geçen sene de bir ara hortlatmışlar
ama bu sene hortlatan sağolsun, 11 sayfayı okudum bazı yorumlara geberdim gülmekten :D
he evet güldük ettik konu da fakemiş galiba ama bunlar varmış ben yaşamadım ama araştırınca görebiliyoruz

laale hanım edebinizi takının kocamı seviyorum pırlanta ne karat ne ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim hiç mi saygınız yok allah aşkına ben burada samimice içimden geldiği şekilde derdimi açtım insanlardan yardım bekliyorum sizin aldığınız bu tavır hiç hoş değil gerçekten yakıştıramıyorum kadınlar kulübü böyle bir yer mi yakıştıramıyorum

sevgili konu sahibi, sorununuz sıradan alıskın olduğumuz bir konu değil, trajikomik yani kusura bakmayın ama.

Konuyu açarken insanların komiğine gidecegi aklınıza gelmistir heralde.

tabiki her sorun gibi baska bir insanı üzen bir konu ile eğlenmek hoş degil ama bazen de insan önce bi gülüyor sonra oturup düsünüyor.

Bu kadar alıngan olmanıza gerek yok ki

Asıl konu ile ilgli yorum yapamıycam, ama mutlaka bir psikoloğa danısın, aşırı anormal bir durum

merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun

hiiiic normal olmamamakla beraber dua edinde bu sorunlu huyunu yalniz sizinle paylasiyordur 😮
is yerinde, disarida lavaboya gidecegim diyen bir kadının bir çocuğun peşine takılıp dikizliyorsa ???
Evlerden irak..

aman allahım neler duyuyorum kk en ilginc konusu olabilir :-) Peki sebebi ne çok merak ettim:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back