- 16 Mayıs 2013
- 178
- 195
- 103
- Konu Sahibi cerendeniz
-
Ama konu sahibi zaten aldırmayıp öyle gezdiğini söylemiyor ki. Kadın lazeri de denemiş yine çoğalmış.Siz de aldırın tüylerinizi. Kimse bakımsız birini istemez ki? Ben de lazere gittim ve daha çok çoğaldı. Sizin ki gibi şu an ama her hafta aldırıyorum. Tüylü neden gezeyim ki? Hiç bir erkek yüzünde tüy olan birini arzulamaz bence. Ben de de diş takıntısı var mesela sırf bu yüzden kaç erkeği red ettim. Bence biraz empati yapın
Ah keşke salak kafam neden devam ettim diye kafamı taşlara vuruyorum inan haklısın.Nisanli iken ,flört iken bu şekilde davranan birisi ile neden devam ettiniz?Sorun burda başlıyor, sizi çok seven cok aşık erkekler bile zaman içinde öküzlüge evriliyor bazen.Degilki boyle tipler.Allah askina evlenmeden önce gözünüzü açın, bu tarz şeyleri evlenmeden sorun edin
Ben de denedim ve çoğaldı, hatta beni deli ediyor öyle bir çıkıyor ki. Sert bir şekilde birde. Ama aldırıyorum ne yapayım öyle mi gezeyim ?Ama konu sahibi zaten aldırmayıp öyle gezdiğini söylemiyor ki. Kadın lazeri de denemiş yine çoğalmış.
Konu sahibi öyle gezdiğini mi söylemiş?Ben de denedim ve çoğaldı, hatta beni deli ediyor öyle bir çıkıyor ki. Sert bir şekilde birde. Ama aldırıyorum ne yapayım öyle mi gezeyim ?
Yakında öyle olucak canım az kaldı.Beni bukadar beğenmeyin kocayı hiç beğenmez komple değişirdim.
Demek ki öyle geziyor ki adam sürekli söylüyor. Bence konuda her şey açık ve net.Konu sahibi öyle gezdiğini mi söylemiş?
Artık eleştiriyorum kilolusun diyorum şöylesin böylesin diyorum ama aynı. Tvde çıkan bir kadını görse of be diyor ona kalsa beni kıskandırmak için yapıyor şaka yapıyor ama çok moralim bozuluyor .Aynısını kendine uygulardım. Tırnağının ucuna kadar eleştirirdim kendini ne sanıyor acaba haspam.
Ve acaba hormonal bozukluğunuz olabilir mi yüz tüyleri ondan olabiliyor. Eğer yanak bölgenizde ince tüylerse sarartabilirsiniz. Lazer için de doktor kontrolü olan yerleri tercih edin.
Eşinizi de her gün lütfen eleştirin. Yoksa kendini bir şey sanmaya devam edecek.
Azı mı kalmış ki.Yakında öyle olucak canım az kaldı.
Sağol canım öyle yapıcam.Yuzun icin sakin lazere gitme. Direkt igneliye gideceksin onun da uzman olmasi lazim. Yuzunu haritaya cevirmesinler. Lazer tuylerini tetiklemis, kila donmus. Tuy icin Q switch / kil icin igneli.
Siz iyi misiniz ya? Kadını her şeyiyle eleştiren bir adam bir gün aldırmasa eleştirmeye hak mı sahibi oluyor? Kendisi İngiltere prensi mi ki? bu kadını her daim eleştirsin. Hayır belki bir gün aldırmaya geç kaldı ne olacak?Demek ki öyle geziyor ki adam sürekli söylüyor. Bence konuda her şey açık ve net.
He he öyle geziyorum evet .:))Demek ki öyle geziyor ki adam sürekli söylüyor. Bence konuda her şey açık ve net.
Valla sizin gibi akıllı kadınlara helal olsun çok haklısınız ben tek başına çocuk bakıyorum bir gün fırsat bulamadım alamadım diyelim bunu sürekli söyleyip moral bozmak zorunda mı ki sadece kıl değil beni beğenmediğini hissediyorum .Siz iyi misiniz ya? Kadını her şeyiyle eleştiren bir adam bir gün aldırmasa eleştirmeye hak mı sahibi oluyor? Kendisi İngiltere prensi mi ki bu kadını her daim eleştirsin. Hayır belki bir gün aldırmaya geç kaldı ne olacak?
Vallahi birde kendini haklı görüyor.Azı mı kalmış ki.
Yüzsüz adam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?