- 18 Mart 2011
- 8.378
- 26.081
- 748
- Konu Sahibi denizgozlum99
-
Daha önce eşiniz heyacanlandığı zaman ereksiyon gözlemlemiş miydiniz?Bilincalti normal sehvet duyulan haz ile yemek yerken alinin hazzi karistirabiliyormus. Heyecanlaninca erekte olan insanlarda varmis mesela. Bu durum bana onun gibi geldi dedi.
Bazi arkadaslara kendimi aktaramiyorum galiba ama pardon da 3 5 kez erekte gordugumde, kendi gozumden bile sakindigim kizim icin endise etmem kadar normal bir sey yok benim icin.
Don mevzusunda da evet benim icin de igrenc hic hijyenik degil ama ne yapabilirim arkadaslar dinlemeyen birine. Elbette cocugum icin dayatacagim ama yapamadim bu zamana kadar bir sey elimden bir sey gelmedi
Aynı yere takıldım bende +1Haz duygusu nasıl erekte yapabiliyor ki? Bunu çözemedim açıkçası. Yemeğe olan haz ile bunu karşılaştırması tuhaf geldi bana. Hatta baya riskli bir açıklama bu. O zaman çocuğuna gerçekten şehvet duyanlar da buna sığınabilir. Detaylı açıklama yapmadı mı acaba? Böyle bir şey hiç duymamıştım. Psikiyatriste mi psikoloğa mı gidiyorsunuz acaba?
Mesela eşi sarmayı aşırı seviyorsa onu yediğinde de mi erekte oluyor? Daha önce olmayan şeyler yeni mi çıkıyor? Aşırı tuhaf geldi ya ve talihsiz bir açıklama bence.Sizi tatmin etti mi psikoloğun görüşü acaba? Yani o zaman bu adam çocuğu severken çok mutlu olyor diye vücut tepki veriyorsa başka mutluluklar da da oluyor mu Mesela ? Yani bu bir tek çocuğunu seviyorken olmaması lazım gibi geliyor. Belki bu alanda uzmanlaşan mesleki yönden fikri olan kişiler de yazar
Haz duygusu nasıl erekte yapabiliyor ki? Bunu çözemedim açıkçası. Yemeğe olan haz ile bunu karşılaştırması tuhaf geldi bana. Hatta baya riskli bir açıklama bu. O zaman çocuğuna gerçekten şehvet duyanlar da buna sığınabilir. Detaylı açıklama yapmadı mı acaba? Böyle bir şey hiç duymamıştım. Psikiyatriste mi psikoloğa mı gidiyorsunuz acaba?
Ben de buna takıldım, hazzın yanlış yönlendirilmesi ne demek ve tedavisi var mı bunun, merak ediyorum açıkçası. Ben de kriminal dizileri çok izlerim, orada bazı seri katiller cinayet işlediklerinde erekte oluyorlardı ve bunun için cinayet işliyorlardı. Bir çeşit sapkınlığın psikolojik açıklaması mı acaba, Googleda aradım "hazzın yanlış yönlendirilmesi" diye bir şey bulamadım. Aramızda bu konuda bilgisi olan psikolog/psikiyatrist varsa yazabilirse çok iyi olur.Aynı yere takıldım bende +1
Seri katil vardı bı tane ölen hayvanları kesmeye haz duyarak başlamıştı tövbe yarabbim.
Anladım. Bütün yorumları ancak okuyabildim. Zor bir durum gerçekten Allah yardımcınız olsun.Kucağındayken erekte oluyor. Su içip çişi gelip karısının poposunu okşadıktan sonra falan olmuyor yani o durum.
Konu bana bir türlü geçmiyor. Böyle bir risk altında boşanmayayım, en azından benim gözetimimde olur düşüncesi kadar mantıksız bir şey duymadım.Kanunlar bizim dusuncelerimize gore isleseydi evet boyle bir durum varsa ben de gostermek istemezdim ama polis zoruyla bile cocugu mahkemenin belirledigi gun ve saatlerde alabilir benden. Boyle bir durum varsa bosanmak daha tehlikeli olmaz miydi?
İnsanın nefsi akrabasını alır mı ben kuzen evliliklerine bile şaşırıyorum açıkçası yani Rabbim esirgesin sanki bir erkeklerin nefsi var şu hayatta sapkınlarBizim gibi normal insanların anlayabileceğini sanmıyorum. Taksim meydaninda bir bir sallandirilsalar keşke....
Aynen ben de aradım hiçbir şey bulamadım.Ben de buna takıldım, hazzın yanlış yönlendirilmesi ne demek ve tedavisi var mı bunun, merak ediyorum açıkçası. Ben de kriminal dizileri çok izlerim, orada bazı seri katiller cinayet işlediklerinde erekte oluyorlardı ve bunun için cinayet işliyorlardı. Bir çeşit sapkınlığın psikolojik açıklaması mı acaba, Googleda aradım "hazzın yanlış yönlendirilmesi" diye bir şey bulamadım. Aramızda bu konuda bilgisi olan psikolog/psikiyatrist varsa yazabilirse çok iyi olur.
Doktorlar böyle şeylere cevap vermezler ki. Yani konu sizinle ilgili olmalı. Vakayı bilmiyor nedir ne değildir tam bilmiyor size bu konuda bir şey demez. Aksine sizin olduğunuzu bile düşünebilir.Kızımın psikiyatrist randevusu için muayenehanesinde bekliyoruz çok bilinen ve iyi bir tecrübeli doktor. Ona sorabilirim ama tuhaf kaçar mı emin olamadım kizlar
Ben yinede ayaküstü sordum. Bir arkadaşım tedirgin olmuş dedim. Priapisim olabilir dedi. Fiziksel bir sorunmus herhangi bir istek olmadan olma durumu sanırım. Detayları bilmeden bilemem dedi.Doktorlar böyle şeylere cevap vermezler ki. Yani konu sizinle ilgili olmalı. Vakayı bilmiyor nedir ne değildir tam bilmiyor size bu konuda bir şey demez. Aksine sizin olduğunuzu bile düşünebilir.
Bu fiziksel sorun birden mi çıkıyor ortaya? Daha önce hiç denk gelmedim demişti çünkü.Ben yinede ayaküstü sordum. Bir arkadaşım tedirgin olmuş dedim. Priapisim olabilir dedi. Fiziksel bir sorunmus herhangi bir istek olmadan olma durumu sanırım. Detayları bilmeden bilemem dedi.
Oturtmayacaksınız koltuğa. Yatağa da almayacaksınız. Nevresim kirleniyor diyeceksiniz. Eğer istiyorsa öyle gezmek kendi yatağı kendi nevresimi olacak, koltuğa da kendi örtüsünü serip oturacak. Kaka yapıp gelip koltuğa oturuyor. Sonra çocuk oraya ağzını elini sürüyor. Allah aşkına akıl fikir yaBilincalti normal sehvet duyulan haz ile yemek yerken alinin hazzi karistirabiliyormus. Heyecanlaninca erekte olan insanlarda varmis mesela. Bu durum bana onun gibi geldi dedi.
Bazi arkadaslara kendimi aktaramiyorum galiba ama pardon da 3 5 kez erekte gordugumde, kendi gozumden bile sakindigim kizim icin endise etmem kadar normal bir sey yok benim icin.
Don mevzusunda da evet benim icin de igrenc hic hijyenik degil ama ne yapabilirim arkadaslar dinlemeyen birine. Elbette cocugum icin dayatacagim ama yapamadim bu zamana kadar bir sey elimden bir sey gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?