Kocam pedofil mi

Daha önce eşiniz heyacanlandığı zaman ereksiyon gözlemlemiş miydiniz?
Ben sizi çok iyi anladım ya okuduğumdan beri konunuz aklımdan çıkmıyor. Rabbim kimseye bunun şüphesinin kırıntısını bile yaşatmasın.
Açıklama yapmakla uğraşmayın, sizi anlayanlar anladı boşverin

Haz duygusu nasıl erekte yapabiliyor ki? Bunu çözemedim açıkçası. Yemeğe olan haz ile bunu karşılaştırması tuhaf geldi bana. Hatta baya riskli bir açıklama bu. O zaman çocuğuna gerçekten şehvet duyanlar da buna sığınabilir. Detaylı açıklama yapmadı mı acaba? Böyle bir şey hiç duymamıştım. Psikiyatriste mi psikoloğa mı gidiyorsunuz acaba?

Sizi tatmin etti mi psikoloğun görüşü acaba? Yani o zaman bu adam çocuğu severken çok mutlu olyor diye vücut tepki veriyorsa başka mutluluklar da da oluyor mu Mesela ? Yani bu bir tek çocuğunu seviyorken olmaması lazım gibi geliyor. Belki bu alanda uzmanlaşan mesleki yönden fikri olan kişiler de yazar

Aynı yere takıldım bende +1
Seri katil vardı bı tane ölen hayvanları kesmeye haz duyarak başlamıştı tövbe yarabbim.

Mesela eşi sarmayı aşırı seviyorsa onu yediğinde de mi erekte oluyor? Daha önce olmayan şeyler yeni mi çıkıyor? Aşırı tuhaf geldi ya ve talihsiz bir açıklama bence.

Pedofil ve pedoseksüel arasında bir fark var.

Pedofil çocukları cinsel açıdan çekici bulur.
Pedoseksüel ise çocukları cinsel istismar eder.

Yani her pedofil pedoseksüel değildir. Iç güdüleriyle hareket etmeyen pedofiller var. Hani diyorsunuz ya eşim bebeğe uygunsuz temas etmiyor diye, ha işte eşiniz pedoseksüel değildir ama pedofil olabilir.

Aynı yere takıldım bende +1
Seri katil vardı bı tane ölen hayvanları kesmeye haz duyarak başlamıştı tövbe yarabbim.
Ben de buna takıldım, hazzın yanlış yönlendirilmesi ne demek ve tedavisi var mı bunun, merak ediyorum açıkçası. Ben de kriminal dizileri çok izlerim, orada bazı seri katiller cinayet işlediklerinde erekte oluyorlardı ve bunun için cinayet işliyorlardı. Bir çeşit sapkınlığın psikolojik açıklaması mı acaba, Googleda aradım "hazzın yanlış yönlendirilmesi" diye bir şey bulamadım. Aramızda bu konuda bilgisi olan psikolog/psikiyatrist varsa yazabilirse çok iyi olur.

Kanunlar bizim dusuncelerimize gore isleseydi evet boyle bir durum varsa ben de gostermek istemezdim ama polis zoruyla bile cocugu mahkemenin belirledigi gun ve saatlerde alabilir benden. Boyle bir durum varsa bosanmak daha tehlikeli olmaz miydi?
Konu bana bir türlü geçmiyor. Böyle bir risk altında boşanmayayım, en azından benim gözetimimde olur düşüncesi kadar mantıksız bir şey duymadım.
Hangi mahkeme, hangi savcı çocukla babanın görüşmesine müsade eder.
Burda hiç birimizin uzmanlığı olmadığı hassas bir konu açıyorsunuz. Sonrada psikologunuzun tanısı ile tatmin oluyorsunuz. Zaten velevki böyle bir durum olsa öncesinde gözlem yapar, veri elde eder, pek çok uzmandan görüş alır ve bir tanı koyardınız. Bir şüphe ile bir grup kadından varsayım istemezdiniz.

Bizim gibi normal insanların anlayabileceğini sanmıyorum. Taksim meydaninda bir bir sallandirilsalar keşke....
İnsanın nefsi akrabasını alır mı ben kuzen evliliklerine bile şaşırıyorum açıkçası yani Rabbim esirgesin sanki bir erkeklerin nefsi var şu hayatta sapkınlar

Aynen ben de aradım hiçbir şey bulamadım.

Kızımın psikiyatrist randevusu için muayenehanesinde bekliyoruz çok bilinen ve iyi bir tecrübeli doktor. Ona sorabilirim ama tuhaf kaçar mı emin olamadım kizlar
Doktorlar böyle şeylere cevap vermezler ki. Yani konu sizinle ilgili olmalı. Vakayı bilmiyor nedir ne değildir tam bilmiyor size bu konuda bir şey demez. Aksine sizin olduğunuzu bile düşünebilir.

O kadar hassas bir konu ki ne söylesene az kalır. Şimdi düşünüyorum ben eşime böyle bir ithamda bulunsam eşim boşanalım der kaldıramaz ki her onurlu gururlu insan bunu yapar. Banada eşim böyle bir ithamda bulunsa bende onunla yapamam ne kadar iyi anlaşırsak anlaşalım bu evlilik gitmez. Konu sahibi BOŞANIN. yazılanlara bakıyorum çok elle tutulur bir kanıtta yok ama öte yandan maalesef çocuğunu istismar eden babalar var olmaz diye bir şey yok. Tek kafamda netleşen boşanmanız gerektiği.

Doktorlar böyle şeylere cevap vermezler ki. Yani konu sizinle ilgili olmalı. Vakayı bilmiyor nedir ne değildir tam bilmiyor size bu konuda bir şey demez. Aksine sizin olduğunuzu bile düşünebilir.
Ben yinede ayaküstü sordum. Bir arkadaşım tedirgin olmuş dedim. Priapisim olabilir dedi. Fiziksel bir sorunmus herhangi bir istek olmadan olma durumu sanırım. Detayları bilmeden bilemem dedi.

Ben yinede ayaküstü sordum. Bir arkadaşım tedirgin olmuş dedim. Priapisim olabilir dedi. Fiziksel bir sorunmus herhangi bir istek olmadan olma durumu sanırım. Detayları bilmeden bilemem dedi.
Bu fiziksel sorun birden mi çıkıyor ortaya? Daha önce hiç denk gelmedim demişti çünkü.

Oturtmayacaksınız koltuğa. Yatağa da almayacaksınız. Nevresim kirleniyor diyeceksiniz. Eğer istiyorsa öyle gezmek kendi yatağı kendi nevresimi olacak, koltuğa da kendi örtüsünü serip oturacak. Kaka yapıp gelip koltuğa oturuyor. Sonra çocuk oraya ağzını elini sürüyor. Allah aşkına akıl fikir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…