- 24 Ocak 2021
- 12.337
- 28.311
- 548
- Konu Sahibi denizgozlum99
-
Takip edilmeli...Yani şimdi empati yapıyorum da esim uyandı bebisimizi aldı kucağına. Aaa erekte sapık demem. Kocam yani adamın çişi vardır derim.
Belki beni öpmüş olabilir.
Yani ben sizi normal bulmadım.
Evet malesef. Birkac sene once haberi olmuştu ölmüş bebek.40 i çıkmamış bebeğe tecavüzmu
Allah tez vakitte belasını versin kim yaptıysaEvet malesef. Birkac sene once haberi olmuştu ölmüş bebek.
Insanlarin diyanet Ali fetva hattına bile kızından etkilediğine dair sorular sorduğu zamandayiz, millet ciddiyetsiz. Sapıklar aramızda, belki de yatagimizdalar. Her zaman uyanık olmak şart...Konuda ne garip yorumlar var. Biri diyor bebek daha cok kucuk, biri diyor pedofili kelimesiyle nasil yan yana gelir.
8 aylik degil de 8 yasinda olsa sanki normal mi olacakti? Ne ilginc ilginc yorumlar ya.
Ve korkutucuAynen ya ben eşime böyle bir imada bulunsam ortalığı yıkardı sen bana sapık mı diyon bir de çocuğuma karşı diye . Kocanın bu kadar sakin bir şekilde açıklama yapması sıkıntı.
Eşinizin iç çamaşırı olayını kesinlikle bugünden tezi yok şart koşun. Olmaz olsun öyle rahatlık ya bebeğin var senin adam.Arkadaslar psikologum haz duygusunun yanlis yonlendirilmis olabilecegini soyledi. Yani yemek yerken alinan haz gibi bebegi severken de aldigi haz yanlis sekilleniyor olabilecegini soyledi. Baska hicbir davranisinin veya tavrinin olmadigini boyle bir sey olsaydi daha farkli davranacagini soyledi. Tabi ki takipteyim ama icim biraz daha rahat simdi. Esimi de baslatacagim terapiye bundan sonrasi icin Allah kerim diyorum. Dualarinizi eksik etmeyin, sadece yanlis sekillenmeyle kalmis olsun bu durum
Şok geçirdim yemin ederimYok artık minnacık bebeğin neyine tecavüz etmiş, tövbe ya rabbi , neler duyacağız daha ...
İnsanın oğlu kızı dünya güzeli bile olsa bir insan evlattan nasıl etkilenebilir inanamıyorumInsanlarin diyanet Ali fetva hattına bile kızından etkilediğine dair sorular sorduğu zamandayiz, millet ciddiyetsiz. Sapıklar aramızda, belki de yatagimizdalar. Her zaman uyanık olmak şart...
Ay iğrençler. Ben kızımın altını değiştirirken ellerim titrerdi. Temizlerken canını acıtırım falan diye. Allah ıslah etsinYok artık minnacık bebeğin neyine tecavüz etmiş, tövbe ya rabbi , neler duyacağız daha ...
Denizgozlum99 af buyrun hepimiz çok gergin ve stresliyiz konu dolayısıyla.Arkadaslar psikologum haz duygusunun yanlis yonlendirilmis olabilecegini soyledi. Yani yemek yerken alinan haz gibi bebegi severken de aldigi haz yanlis sekilleniyor olabilecegini soyledi. Baska hicbir davranisinin veya tavrinin olmadigini boyle bir sey olsaydi daha farkli davranacagini soyledi. Tabi ki takipteyim ama icim biraz daha rahat simdi. Esimi de baslatacagim terapiye bundan sonrasi icin Allah kerim diyorum. Dualarinizi eksik etmeyin, sadece yanlis sekillenmeyle kalmis olsun bu durum
Yalnız adam gerçekten suçsuzsa çok üzüldüm o adam için düşünsene sen evladına çok normal güzelliklerle severken eşin ne düşünüyor eğer gerçekten adamın bir suçu yoksa korkunç bir durumArkadaslar psikologum haz duygusunun yanlis yonlendirilmis olabilecegini soyledi. Yani yemek yerken alinan haz gibi bebegi severken de aldigi haz yanlis sekilleniyor olabilecegini soyledi. Baska hicbir davranisinin veya tavrinin olmadigini boyle bir sey olsaydi daha farkli davranacagini soyledi. Tabi ki takipteyim ama icim biraz daha rahat simdi. Esimi de baslatacagim terapiye bundan sonrasi icin Allah kerim diyorum. Dualarinizi eksik etmeyin, sadece yanlis sekillenmeyle kalmis olsun bu durum
Bizim gibi normal insanların anlayabileceğini sanmıyorum. Taksim meydaninda bir bir sallandirilsalar keşke....İnsanın oğlu kızı dünya güzeli bile olsa bir insan evlattan nasıl etkilenebilir inanamıyorum
Allahım çok korkunç adamın gtü başı meydanda evde oturduğu heeeer yerde. Onun oturduğu yere nasıl oturuyor konu sahibi tekrar kusucam allah aşkına iğrenççççEşinizin iç çamaşırı olayını kesinlikle bugünden tezi yok şart koşun. Olmaz olsun öyle rahatlık ya bebeğin var senin adam.
Bilincalti normal sehvet duyulan haz ile yemek yerken alinin hazzi karistirabiliyormus. Heyecanlaninca erekte olan insanlarda varmis mesela. Bu durum bana onun gibi geldi dedi.Denizgozlum99 af buyrun hepimiz çok gergin ve stresliyiz konu dolayısıyla.
Biraz daha açıklama şansınız var mı, haz duygusunun yanlış yönlendirilmesini doktor tam olarak nasıl tanımladı? Sık görülen bir şey miymiş?
Kanunlar bizim dusuncelerimize gore isleseydi evet boyle bir durum varsa ben de gostermek istemezdim ama polis zoruyla bile cocugu mahkemenin belirledigi gun ve saatlerde alabilir benden. Boyle bir durum varsa bosanmak daha tehlikeli olmaz miydi?Bu şüpheye düştüğüm biri ile evli kalmazdım. Çocuğu da gözetimim dışında göstermezdim. Hatta hiç göstermezdim!
Okuduğumdan beri cok etkisinde kaldım bu konunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?