Gamer biriyle evlenmek duvarla evlenmekten farksız bence. Benim abim de çok oynar. Yengemle aynı saatlerde uyuyup da uyanmazlar. Yengem uyanır o uyur, o uyurken yengem uyanır. Ve sonuç: yengem her gün dışarı çıkan eviyle de çocuğuyla da pek bağı kalmayan bi kadın oldu. Kocasından ilgi göremedi çünkü. Nasıl düzelir bu durum bilmiyorum benim abim düzelmedi
Ona iş çıkarın o zaman gelince hadi evi toparlayalım , deyin, bulaşıkları ona yıkatın. Ay markete gitmemiz evde biten herhangi bir şeyi almaya gidin beraber. Arkadaşlarınıza gidin , onlar size gelsin . Öyle boş bırakırsanız koşa koşa gider oynamaya.
Benim esim de gamer evlenmeden once biliyodum ben de yalniz takilmayi seven biriyim o oyun oynarken ben baska seyler yaparim. Ama benimki 1 gun uzun saatler oynasa 2 3 gun yanimda oturur kendince dengelemeye calisiyor. Bence rahatsizligini ciddi anlamda dile getir ve bu konuda biseyler yapmak zorunda oldugunu belirt. Her aksam full oyun olmaz.
Ona iş çıkarın o zaman gelince hadi evi toparlayalım , deyin, bulaşıkları ona yıkatın. Ay markete gitmemiz evde biten herhangi bir şeyi almaya gidin beraber. Arkadaşlarınıza gidin , onlar size gelsin . Öyle boş bırakırsanız koşa koşa gider oynamaya.