kocam onu aldattığımı düşünüyor

Algilamakta sorun yasadigim nokta evlisiniz...ama erkeklerle.de samimisiniz canim opuyorum diyen adamin art niyetini sonradan mi fark ettiniz bende evliyim cocugum var asla kimse o sekilde konusamaz a.micarimm....hic gozum gormez.kim.olursa olsun sesinibozledimi birtek.kocam.soyleyebilir...baskasinin alnuni karislarim birde verdiginiz cvp cok yanlis Alllah ozlettirmeskn nasil bir laf esiniz cok cok cok hakli...ki bosanma sebebi butun bunlar bence esim yapsa kiyameti koparirdim...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

insanlarla samimiyetiniz sizi ilgilendirir, bu konuda bana gore ters ve ya degıl yorum yapmayacagım, fakat en sevmedıgım erkek tıpıdır, cocuk gıbı olanı bıtenı ortalıga dokmek. haklıyken haksızdır gozumde.

Siz resmen flörtleşiyorsunuz ve bu ilgi hoşunuza gidiyor...
masum falan değilsiniz siz...

he heee Allah özlettirmesin tabi güzel cevap korkmuştur bence...
ya lütfen burada kaç bayan eni sonu birbirimizin niyetini ,ne olduğunu anlarız.size de herkes kızmış.çünkü çoğumuz bu şekilde yaklaşan kişilere ya sert cevap veririz ya da o laubalilik hakkını zaten vermeyiz,set çekeriz.

Şimdi bu konuyu buraya açan hanımefendi konuyu tam tersinden anlatsa yani " kocam telefonda iş arkadaşlarıyla canımlı cicimli konuşuyo,özledim sesini deniyo,o da Allah özlettirmesin diye karşılık veriyo, deseydi adamı yerden yere vururduk üstelik " sen şüphelen bu adamdan seni aldatıyor olabilir.bu ne samimiyet falan filan.." daha bisürü sey derdik.. buyüzden sizde eşinizin yerinde olsaydınız aynen onun gibi düşünür işin peşine düşer şüpheler de arrtıkça yüksek ihtimalle kıyameti koparır,belkide ayrılırdınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
Okurken kendimden utandım yahu. O küçük çocuğa yazık! İnsanlara ön yargılı yaklaşan insanlardan hiç haz etmem ama şu durumda da insanın "üzülme aranız düzelir" diyesi gelmiyor. Bir üyenin de dediği gibi evli insanlar bile seviyeli davranırken siz elin adamıyla işi götürmüşsünüz. Eşinizin yerinde olsam ağzınızı burnunuzu dağıtır koyardım kapının önüne.

ilk defa tüm kk üyeleri aynı fikirde.
konu sahibi gerekli dersi çıkarmıştır zannımca.

Sizinde masallah mezhebiniz baya genismis yani icinde at kostur tovbe ya ne gunlere kaldik is yerinde adamin biri bana oyle dicek agzini burnunu dagitirim valla...esinizede cok yazik napsin adam ve ayrica o adamlara da kizmam ki o samimiyeti siz vermissiniz onlara! !!

Benim anlamadığım adam size sesini özledim diyor sizde sırf eşinizle bir yıl önceki tartışmanızdan dolayı Allah özlettirmesin diyorsunuz öyle mi? Neyin minneti bu? 18 Yıldır çalışıyorum, şu an çalıştığım işyerinde tek bayanım ve bugüne kadar çalıştığım hiçbir iş yerinde bu şekilde laçka konuşmaya çalışan bir iş arkadaşım olmadı, olması mümkün de değil. Çok nadir işle ilgili bir konuda hafta sonu patronum aramak zorunda kaldığı zaman dahi kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama müsait miydiniz diye başlıyor konuşmaya düşünün artık.

Hani bizdik marjinal?
Eşiniz de KGB ajanı herhal.

Allah allah genelde çok karşıt değiişik yorumları görürdüm herkes aynı şeyi yazmış banada diyecek laf kalmamışşş:) Ama eşinizi takdir ettim gerçekten ne kadar sakin düzgün bir insanmış helal olsun valla

bu fırsatı sen vermişsin. ne demek sesini özledim. yuh

Şuan sizin eşinizin size güvenmemesi sizi davranışlarınızın eseri arkadaşım hiç kusura bakma evli bi kadına eşinden başka erkek sesini özledim diyemez bune saçma bişe sizin cevabınız ondanda saçma çok yanlış haraketler eşinizi size güvenmesi icin önce sen kendine bi ceki düzen ver evli bikadın öyle erkekler le laubali laubali konuşmaz ben öyle biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İş yeriniz ve işinizin şekli çok tuhaf
20 yıldır çalışıyorum, hiç başıma böyle bir şey gelmedi
İnsanlarla mesafeyi korumalıydınız
Belli ki flörtleşmeyi seviyorsunuz
Şu KK da bunu yapan erkekleri taşlıyoruz resmen yorumlarımızla
Çünkü güven vermiyorlar
Aynı şey sizin içinde geçerli
Eşinizin yerinde olsam, o evin kapısından sokmazdım sizi
Kim özlemişse onun yanına, Allah özlettirmesin demişsiniz ya ....
Yapmayın gül gibi yuvanızı böyle şeylerle sarsmayın, kendinizi de kötü durumlara düşürmeyin, annesiniz her şeyden önce
Madem böyle bir şey yaşanmış, ayrılın o işten
Bir müddet eşinizin güvenini kazanana kadar evinizde oturun, sonrası Allah kerim

Bence karsi cinsle mesafenizi ayarlayin sesini ozledim demek gece msj cekmek ne demek. Esiniz suphelenmekte hakli. Esinin bayan arkadasi arayip sesini ozledim dese ne düşünürsün.. esiniz yerden göğe kadar hakli biraz mesafe birazz..!!

Evlsiniz, ama erkeklerin ilgi odagi olmak hosunuza gidiyor. Muhtemelen burda yazdiklarinizdan cok farkli seyler yasamamissinizdir, yani daha ileri gittiginizi düşünmüyorum. Ama etrafiniza cilve yaparak evlilik surdurmek zor zanaat.genis mezhep ister. esiniz de insan evladiymis gercekten, son derece sakin davranmis bunlara ragmen.
bir siir var bilir misiniz ' Fahriye Abla' diye.dizin icinizde de hastanenin Fahriye ablasi olmak gibi bir arzu var sanirim:)

Milletle bu kadar samimi olunur mu? Sesini ozledim - Allah ozlettirmesin falan... Benim esim yapsa bende cok bozulurdum. Fazla samimiyet olmus sanirim aranizda. Ama yine de masumsaniz, umarim Allah yardimciniz olur

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eşimi o kadar çok seviyorum ki ondan gizli hiçbir iş yapmadığın gibi başıma zırttan bir iş gelse bile oturur anlatırım.attığım her adımı hesap verme amacıyla değil ona olan saygımdan sevgimden anlatırım.sizi kınamak istemiyorum insanız her şey başımıza gelebilir,bazen biz çok dikkatli olsak da arsızın biri rahatsız edebilir,belki ileriye gider iftira atabilir işte bunlar olduğunda dahi birbirinden emin olmak için eşler birbirine şeffaf olmalı.daha dün sipariş ettiğim bir kıyafetin kargosu geldi,kapıyı açar açmaz kucağımda kızım olduğu halde kargocu çok tuhaf davrandı.parayı almak için uzandığımda bile kapıyı sertçe yüzüne kapadım.sonra açtım.rahatsız olduğumu belli ettim ama o bana sen diye konuştu.işte sen imza atma gibi laflar.kızımı sevmeye çalışmalar.tabi suratım asık kızımı geri çektim.ödememi yapınca hiçbir şey demeden kapıyı kapattım.eşimi arayıp anlattım.erkeklerin ilgisinin güzel olduğumuz,çekici olduğumuz için olduğuna inanmıyorum asla.zarf atar,cevap verene daha çok sırnaşırlar.bana onun bunun ilgisi değil kocamın ilgisi güzel bakışları lazım.böyle hissetmeyip o ilginin kurbanı olmuşsunuz bence.sesini özledim e kadar ilerlemiş bir yüz vermeden bahsediyorsunuz.resmen asılma ve bundan duyulan hoşnutluk var.evli bir bayana asılan bir adamın ilgisi mutlu ediyor sizi ilginç.ikinci kişiye bir şey demiyorum eğer size ayrı değilse tabi.bu tip de insanlar var hayatımlı konuşan erkekler bile gördüm ama onlar kendilerini her yerde belli ettikleri için kimse yanlış anlamaz.benim başıma gelse eşim şüphelenmezdi çünkü ben ona çoktaannn iş yerimde böyle konuşan bir tip var ne ilginç de mi diye anlatıp gülmüştüm.şeffaf olsanız bunların hiçbiri olmazdı bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz zaten ayrı bir olaysınız da eşinize hayret ettim yediğiniz halta rağmen ne kadar sabırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…