mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum
Siz iş yerinizdeki adamlarla nasıl bu kadar samimi olabilirsiniz evli çocuklu kadın olarak mesafe koymamışsınız adamlar yüz bularak asılmış eşinizi ne konuma soktuğunuzun farkına varın nefret etmesi gereken biri varsa o da eşiniZmrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum
Katılıyorumm aynenEvli bir kadın olarak karşı cinsle aranıza biraz mesafe neden koymuyorsunuz? Elin adamı bana canım öpüyorum, sesini özledim dese kafasına çantayı indiririm.
Eşinize hak verdim kusura bakmayın
mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum
adami bariz aldatiyosun bir de haya etmeden gelmis konu acmissin. Yuzsuzlugun dibi
Kusura bakmayın ama size sesini özledim diyor sizde sadece Allah özlettirmesin diyorusunuz.
Sana bariz asılan birine bu denli basit bi cevap vermek, ona kızmamak sizi şüpheli durumuna sokuyor.
Madem rahatsızsın bundan adama düzgünce arama evli barklı kadınım ayıp ayıp bu sözler olmaz diyeceğinize
Daha çok özleyeceksin beni anlamına gelecek laflar ediyorsunuz.
Eşiniz kızmasın diye diğer adamla gizli gizli konuşmak canımlar öpüyorumlar
Madem çekineceğiniz bir şey yok eşinizin önünde konuşsaydınız o zaman öpüyorum dediğinde kocana bak ben resmi konuştum gördün diyebilirdin
Ayrıca adam aldatıldığını düşündüğüne göre belkibize söylemediğiniz neler vardır
Ayrıca konuşma tavrınız bile çok önemli
En güzeli barışmak istiyorsanız işinizi bırakın telefonu değiştirin faturalı yapın
Faturayı da eşinize gönderin
Size belki böle güvenebilir
Aynı iş yerinde çalışan evli çiftler bile iş yerinde mesafeliyken, bu durum sizce ne kadar mantıklı ?
Evliler bile evde
-Hayatım, aşkım, bitanem
İş yerinde
-Beyfendi,hanefendi veya eş gibi konuşmazlar kiiii sizin iş yeriniz hastane resmi bi kurum !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?