Merhaba kızlar çok karışık durum ıcerısındeyım eşimin kuzenının dugunu var guzel bı elbıse almak istedim o ortamda esımın yanında guzel gorunmek ıstedım bir elbise buldum yalvar yakar esıme ıkna edemedım halbukı elbısenın her yerı kapalı daha sonra farklı bı elbıse buldum gene uzun sadece tek omzu hafıf acık hıc bır sekılde almama ızın vermedı sureklı benı kısıtlıyor kısa acık gıyınen bırı zaten degılım o kadar baskı yapıyo kı artık ozenıyorum ınsanlar guzel guzel gıyınınce hevesım kalıyo bı bısey alıcak oluyorum gıdıcek oluyorum sureklı kısıtlama sınırlendım en son alcaktım begendım elbıseyı bu sefer bagırır evde kavga cıkar benı odaya kıtler kendı dugune gıder dıye ses etmedım tek sorun bu da degıl ısten geldınde sadece telefon elınde telefon olmasa da uyur balayında tatılde gıttık bana uzun kapri tısort gıydırdı ve denız gırmeme ızın vermedı kendı gırdı ben ızledım hersey zehır oluyo napcam boyle yardımcı olurmusunuz lutfenn ( kızlar arkadasımın hesabı olmadı ıcın kendı hesabımdan paylasıyorum sorununu esı gorur dıye hesap acmadık )
Neden oyle olsun telefonunu 7 24 kontrol ettı ıcın benden rıca ettı benım sorunum olsa ben kendım paylasırım sonucta burda kım oldumuz bellı degıl degerlendırmenızı boyle yapın lutfenAllahim bitmedi bu arkadas konulari ya. Biz yemis gibi yapiyoruz ama rahat olun.
Esinizle balayinda mi tanistiniz?
Neden oyle olsun telefonunu 7 24 kontrol ettı ıcın benden rıca ettı benım sorunum olsa ben kendım paylasırım sonucta burda kım oldumuz bellı degıl degerlendırmenızı boyle yapın lutfen
Merhaba kızlar çok karışık durum ıcerısındeyım eşimin kuzenının dugunu var guzel bı elbıse almak istedim o ortamda esımın yanında guzel gorunmek ıstedım bir elbise buldum yalvar yakar esıme ıkna edemedım halbukı elbısenın her yerı kapalı daha sonra farklı bı elbıse buldum gene uzun sadece tek omzu hafıf acık hıc bır sekılde almama ızın vermedı sureklı benı kısıtlıyor kısa acık gıyınen bırı zaten degılım o kadar baskı yapıyo kı artık ozenıyorum ınsanlar guzel guzel gıyınınce hevesım kalıyo bı bısey alıcak oluyorum gıdıcek oluyorum sureklı kısıtlama sınırlendım en son alcaktım begendım elbıseyı bu sefer bagırır evde kavga cıkar benı odaya kıtler kendı dugune gıder dıye ses etmedım tek sorun bu da degıl ısten geldınde sadece telefon elınde telefon olmasa da uyur balayında tatılde gıttık bana uzun kapri tısort gıydırdı ve denız gırmeme ızın vermedı kendı gırdı ben ızledım hersey zehır oluyo napcam boyle yardımcı olurmusunuz lutfenn ( kızlar arkadasımın hesabı olmadı ıcın kendı hesabımdan paylasıyorum sorununu esı gorur dıye hesap acmadık )
Ben gerekenı ona soyledım neyın yanlıs ve dogru oldunu alt tarafı yorum yapıcaksınız neden bu kadar abarttınızHani arkadas sizin arkadasiniz ya simdi siz arkadasinizi da esini de taniyorsunuz. Simdi konu basligini arkadasiniz size sordu varsayalim cevabiniz ne olurdu?
Bacım odaya kitler gider diyorsun sen niye hala o evde duruyorsunMerhaba kızlar çok karışık durum ıcerısındeyım eşimin kuzenının dugunu var guzel bı elbıse almak istedim o ortamda esımın yanında guzel gorunmek ıstedım bir elbise buldum yalvar yakar esıme ıkna edemedım halbukı elbısenın her yerı kapalı daha sonra farklı bı elbıse buldum gene uzun sadece tek omzu hafıf acık hıc bır sekılde almama ızın vermedı sureklı benı kısıtlıyor kısa acık gıyınen bırı zaten degılım o kadar baskı yapıyo kı artık ozenıyorum ınsanlar guzel guzel gıyınınce hevesım kalıyo bı bısey alıcak oluyorum gıdıcek oluyorum sureklı kısıtlama sınırlendım en son alcaktım begendım elbıseyı bu sefer bagırır evde kavga cıkar benı odaya kıtler kendı dugune gıder dıye ses etmedım tek sorun bu da degıl ısten geldınde sadece telefon elınde telefon olmasa da uyur balayında tatılde gıttık bana uzun kapri tısort gıydırdı ve denız gırmeme ızın vermedı kendı gırdı ben ızledım hersey zehır oluyo napcam boyle yardımcı olurmusunuz lutfenn ( kızlar arkadasımın hesabı olmadı ıcın kendı hesabımdan paylasıyorum sorununu esı gorur dıye hesap acmadık )
Ben gerekenı ona soyledım neyın yanlıs ve dogru oldunu alt tarafı yorum yapıcaksınız neden bu kadar abarttınız
Bacım odaya kitler gider diyorsun sen niye hala o evde duruyorsun
Bacım odaya kitler gider diyorsun. Niye hala o evde duruyorsun? diye iletir misin arkadaşına diğer bacımBikerem arkadasi
Görücü usulü mü evlendiniz? Yoksa sevgililik döneminiz oldu mu? Olduysa zaten tanımış olmanız lazım kabullenip evlenmişsinizdirMerhaba kızlar çok karışık durum ıcerısındeyım eşimin kuzenının dugunu var guzel bı elbıse almak istedim o ortamda esımın yanında guzel gorunmek ıstedım bir elbise buldum yalvar yakar esıme ıkna edemedım halbukı elbısenın her yerı kapalı daha sonra farklı bı elbıse buldum gene uzun sadece tek omzu hafıf acık hıc bır sekılde almama ızın vermedı sureklı benı kısıtlıyor kısa acık gıyınen bırı zaten degılım o kadar baskı yapıyo kı artık ozenıyorum ınsanlar guzel guzel gıyınınce hevesım kalıyo bı bısey alıcak oluyorum gıdıcek oluyorum sureklı kısıtlama sınırlendım en son alcaktım begendım elbıseyı bu sefer bagırır evde kavga cıkar benı odaya kıtler kendı dugune gıder dıye ses etmedım tek sorun bu da degıl ısten geldınde sadece telefon elınde telefon olmasa da uyur balayında tatılde gıttık bana uzun kapri tısort gıydırdı ve denız gırmeme ızın vermedı kendı gırdı ben ızledım hersey zehır oluyo napcam boyle yardımcı olurmusunuz lutfenn ( kızlar arkadasımın hesabı olmadı ıcın kendı hesabımdan paylasıyorum sorununu esı gorur dıye hesap acmadık )
Ben sizi allaha havale edıyorum yalansa gunahı sızeBikerem arkadasi
Neeeğ?bagırır evde kavga cıkar benı odaya kıtler kendı dugune gıder dıye ses etmedım
Ben sizi allaha havale edıyorum yalansa gunahı sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?