- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.916
- 113
- 30
- Konu Sahibi prenses_seda41
Çocukları al kaç kurtul.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh artık bu konuyla tescilledi.aha bildim demi fake:)
Gülüm ortada çocuk falan yoktur, dikkat çekeceğini düşündüğü konular üzerinden hikaye yazıyor olma ihtimali çok yüksek.Konu Fakeyse bile Sanki bunları çocuklara yapan kişi açmış gibi..
Yazık yavrucuklara millet çocuğu olsun diye neler yapıyor şiddet gören şiddet uygular psikoloji bozulacak çocukların bence böyle baba ile büyüyeceklerine babasız büyüsünler daha iyimrb kk ailesi.. direk konuya giriyim.. ben kocaeli yuvacikta yasiyom. 11 yillik evliyim uc oglan annesiyim. kocamdan biktim artik. neden biktin diye sorcak olursaniz minik kuslarima cok kotu davraniyo. surekli ortada bisi yokekn onlara kufrediyo enselerine saplak atiyo.. yapma diyorum sana mi sorcam be kadin diyip tersliyo.. bana hicbisi yapmaz ama ogulcuklarimi hic sevmiyo nedense. bi keresin de bayram ziyareti icin dayimlara gidioyduk.... trafikte birisi bize makas atinca sinirlendi bizim en buyuk oglani arabadan indirip gogsune yumruk atti nefesi kesildi yavrucagin. daha neler neler var. mac izlerken besiktas gol yeyince cok sinirleniyo. hemen kosarak oglanlarin odasina gidip bi bahane bulup hepsine vuruyo. kocam tansiyon hastasi oldugu icin yemekleri tuzsuz olmak zorunda arkadaslar sizde bilirsiniz. bi keresin de yemege niye tuz atmadin diye bana bagirdi. sonra kucuk oglandan tuzlugu istedi.sona tuzlugu verince oglanin kafasina gecirdi.dun gece isten gelince benim telefonla oynarken babasina terligini getirmedid iye kocam suratina tukurdu. bende boyle hikaye cok ama yazdikca uzuluyom. lutfen bana akil verin. bu is yakidna bosanmaya kadar gitcek yoksa.