Kocamla yaklaşık iki sene önce annemin yanına taşındık. Taşınma sebebimiz hem annem yalnız kalmasın hem de biz kiradaydık biraz birikimimiz olur, çocuk olursa annem çocuğa bakar diyeydi. Annemin yanına taşındığımızda kız kardeşim evlenmek üzereydi. Çok problemlerimiz oldu. Kocam damadın gelip gitmesinden, eve gelen misafirlerden hep rahatsız oldu. Evliliğimiz bu süre içerisinde çok yıprandı ben o arada hamile kaldım ama strese dayanamayıp çocuğumu düşürdüm
hep arada kalıyordum stresten vücudum her yeri kaşınıyordu... İlk yaptığımız hata annemin yanına kız kardeşimi evlendirmeden taşınmamızdı. Ama olmuştu bir kere elden birşey gelmiyordu. Bu kararı ikimiz vermiştik. Yaz geldi kız kardeşim evlendi. Rahat ederiz artık derken problemlerimiz devam etti kocam gelenden gidenden hep rahatsız oldu. Annecim evine misafir davet edemez oldu. Kız kardeşime bile laf ediyordu bizimki.. Her şeyi eleştiriyordu. Ben arada kalmaya devam tabii..
Velhasıl şua n 5,5 aylık dünyalar güzeli bir oğlumuz var annem 1,5 aydır ona bakıyor çok şükür hiç bir problem olmadı annem daha önce de iki çocuğa bakmıştı (ki çocuğuna baktığı kişiler de çok memnun kaldılar annemden) e bizi de annem büyüttü bu konu da eline kimse su dökemez. Ama bizimkine hiç bir şekilde yaranamadık. Annemin iyi kötü bir işi vardı yarım gün çalışıyordu ben işe başlayınca işini bıraktı karşılıksız torununa bakmaya başladı. 1.5 aydır da bakıyor şimdi kocam ben rahat edemiyorum gelenden gidenden rahatsız oluyorum hiç bir şey benim kontrolüm altında olmuyor diyerek evden taşınmak istiyor benden de işimi bırakmamı çocuğumuza bakmamı istiyor. Hayatımla ilgili bir karar almam gerekiyor. Yıllardır aynı yerde çalışıyorum işimi bırakmak istemiyorum. Ben ne yapacağımı şaşırdım ona güvenemiyorum. İşimi bırakıp da sonradan pişman olmaktan korkuyorum işimi bırakmasam bu sefer kocamı bırakmak zorunda kalacağım e annemde bir yandan taşınsak yalnız kalacak kadını işinden de ettik nasıl olacak bilmiyorum aklım almıyor... Kendimi çok büyük bir çıkmaz da hissediyorum bana akıl verin kızlar ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.. Yarın bir gün beni eve kapatacak kimseyle de görüştürmeyecek misafiri sevmiyor ya eve misafir de istemeyecek. Ben ne yapmalıyım?????