Kadın evli ise eşinizin ailesi nasıl gidip bebeği görebiliyor. Bu kadının kocası nerde ? Çeyrek altın takmaya gitmemişlerdir herlde yanlışmıyım ????
Kadin kocasiyla bosanma asamasindaymis dedigine gore. Sanirim ailesiyle kaliyo bu yuzden ya da tek. Sakin sesini cikarma gitsin karsinin yanina biz bebege bakariz demisler. Tabi bunlar kadinin soyledikleri. Ailesiyse inkar ediyo yeni ogrendiklerini soyluyolar.
Bilsem ben bu yola niye giriyim? Olay ben evliyken olmus. Ben bir kacamak oldugunu felan dusunuyodum. Dedigim gibi insan kocasina nasil kondurur boyle biseyi?Görmüşsün, anlamışsın, öğrenmişsin. Sonra bile bile girmişsin evlilik yoluna. Eziyetin kendine mi?
adam onun olmayan çocugu nufusunami almis hayrina?Kocasinin haberi varmis. Bebek onun uzerine kayitliymis. Zaten bosanma asamasindalarmis. Ben de anlamadim ya. Nasil bir oyun nasil bir tezgah. Gercekten anlamadim. Soktayim hala..
zaten evlilik içinde doğan bebeğin babası kocadır Türk kanunlarına göre, başka şansı yok. onların davası zinadan mı biliyor musunuz?Kocasinin haberi varmis. Bebek onun uzerine kayitliymis. Zaten bosanma asamasindalarmis. Ben de anlamadim ya. Nasil bir oyun nasil bir tezgah. Gercekten anlamadim. Soktayim hala..
hayrına değil, kanunen evlilik içinde doğduğu için zaten onun nüfusuna geçer adam reddetmediği sürece konu sahibinin kocası da üzerine alamaz.adam onun olmayan çocugu nufusunami almis hayrina?
Mesajları sevgiliyken görmüşsünüz?Bilsem ben bu yola niye giriyim? Olay ben evliyken olmus. Ben bir kacamak oldugunu felan dusunuyodum. Dedigim gibi insan kocasina nasil kondurur boyle biseyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?