Kocam Kumar oynuyor....

Canim benim, cocugum yalniz büyüyecek diye düsünüpte üzülme bence.Cünkü böyle bir adamin yaninda da cocukta büyümesin zaten...böyle bir baba bir cocuga olumlu yönde ne verebilirki...cocugunun yemek parasini kumara yatiran adam daha neler yapar neler.benim babam ben 2 yasindayken ölmüs.bende babasiz yasadim.babasiyla birlikte yasayanlardan da farkim yok gene iki gözüm iki kulagim var.sen bu adamdan ayrilmadikca cocuguna zarar veriyorsun..allah yardimcin olsun canim...

yazdıklarını okuyunca yıllar öncesine döndüm.aynı sorunları yıllarca yaşadım bitmek ve tükenmek bilmedi.seni çok ii anlıyorum.umarım düzelir diyorum.kumar bi hastalık.eski eşimde o hastalıgın pençesinden kurtulamadı.ve herşeyini evini aileisni herşeyini kaybetti.ve ben yıllar sonra kendimi buldumm.ve neden yıllarca çektim dedim kendi kendime.diliyorumki herşey senin için ii olur.sevgiyle kal cnm.

canimsiniz hepiniz
ben kararimi verdm
cok zor oldu ama sonunda kararimi verdim
esim bugunde devam ediyor kumar oynamaya
vazgecmedi maillerime bile cevap vermedi
bende salak olmiyacagiz
yarin ilk isim fransiz vatandasligi icin basvuruda bulunacagim
fransiz vatandasligimi alamazsam ne olur ne olmaz sonra ben bosanma davasini acacagim
fransiz vatandasi olmak icin evli olmam gerekiyor
sabir edeyim bir zaman daha
bugun beni nasil yanliz biraktiysa bir gun gelecek ben onu yanliz birakacagim
hepiniz aeolun

çok pis bir aliskanlik olmus
konusmamakla maalesef çozebilecegini hiç sanmiyorum
nasil yaparsin bilemiyorum ama birseyler yapmak gerek
5000euro ne demek ya
Allahim sen koru Yarabbim yaa
çok zor off Allahim

Bence yasakla
yasak koy!
tehdit et
zayıf noktalarını sen bilirsin öyle yaparsan
böyle yaparım de...

Aradan baya zaman hecmis duzeldimi acaba esiniz suan bende ayni durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…