Evi niye sattınız bıraksaydın sürünseydi ?
Kumar bağımlılığı ciddi tedavi gerektiriyor öyle tamam oynamayacağım lafına inanmayın. Çocuklar okula gidiyorsa siz de bir işe girin biraz birikim yapınca eve çıkarsınız ayrı
Çocuklarım küçük okul var burda sadece bırısı gıdıyor çok zor olacak ama merkezde ıs bulmaya çalışacağım ruh hastası kocam pesımı bırakmıyor uzaklaştırması var ama psıkolojım berbatKumar borcu için ev satılır mı ya hu!
E şimdi köyde misiniz? Çocuklar kaç yaşında? Okula nasıl gidecekler? Köyde iş imkanı var mı ya da merkeze işe gelip gitme imkanı?
Ah ah ne diyeyim kendinize hayat kurmaktan başka şansınız yok. Eşinize geri dönerseniz çocuklarınız için birşey biriktiremezsiniz hep kumara giderO kadar profesyonel yalanlar soyledı kıdaha ıy bu ev almak ıcın sattı aldık sonra yıne oynamış onu da bi bahaneyle sattı karar alırken. Kımseyı dınlemıyor sonra kumar borcunu odedı öyle öyle elimızde avucumuzda bısey bırakmadı
Şerh koydurabilirdiniz yada hemen rızam dışı satıldı die dava acabilirdinizO kadar profesyonel yalanlar soyledı kıdaha ıy bu ev almak ıcın sattı aldık sonra yıne oynamış onu da bi bahaneyle sattı karar alırken. Kımseyı dınlemıyor sonra kumar borcunu odedı öyle öyle elimızde avucumuzda bısey bırakmadı
Onu da yaptım zamanında sonra ikna ettı bu sekılde gecınemıyordık orda öyle taşındık ve para Çar cur olduŞerh koydurabilirdiniz yada hemen rızam dışı satıldı die dava acabilirdiniz
Gecmış olsun . Yeni hayatınız size güzellikler getirsin inşAllah bundan sonraOnu da yaptım zamanında sonra ikna ettı bu sekılde gecınemıyordık orda öyle taşındık ve para Çar cur oldu
Hemen toparlan. 5 kuruş etmeyen biri için psikolojini bozmaya değmez. Hemen toparlan iş bul. Kafan da dağılır. Benim de 2 çocuğum var boşandım çok mutluyuz çocuklarımla şükürler olsun. Darısı da sana olsun inşÇocuklarım küçük okul var burda sadece bırısı gıdıyor çok zor olacak ama merkezde ıs bulmaya çalışacağım ruh hastası kocam pesımı bırakmıyor uzaklaştırması var ama psıkolojım berbat
Çok sagolun teşekkür ediyorumHemen toparlan. 5 kuruş etmeyen biri için psikolojini bozmaya değmez. Hemen toparlan iş bul. Kafan da dağılır. Benim de 2 çocuğum var boşandım çok mutluyuz çocuklarımla şükürler olsun. Darısı da sana olsun inş
Rıza dışı satış davası açilınca ne oluyor?Şerh koydurabilirdiniz yada hemen rızam dışı satıldı die dava acabilirdiniz
Evin parasının yarısı kadına veriliyor . Çünkü usulsüzlük var . 15 gün içinde açılan davalarda satış iptaline kadar gidiyorRıza dışı satış davası açilınca ne oluyor?
Gıden gıttı evımızı bır yıl önce gıttı bır yıldır kırada oturuyordum ve oynamaya devam etmıs sonra terk ettımEvin parasının yarısı kadına veriliyor . Çünkü usulsüzlük var . 15 gün içinde açılan davalarda satış iptaline kadar gidiyor
Bundan sonrası siz ve çocuklarınız ıcın güzel olsunGıden gıttı evımızı bır yıl önce gıttı bır yıldır kırada oturuyordum ve oynamaya devam etmıs sonra terk ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?