Kocam kumar bagımlısı ve narsist

betul44hg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
7
1
1
32
Merhaba ben on yıllık evliyim severek evlendik Her şeyimizi biriktirip ev sahibi olduk pandemı döneminde kocam iddiaya bulaşmış telefondan ben suphelenıyordum ama hep bağırarak çağırarak örtbas ederek beni bastırıyordu en son bana battıgini söyledi her şey itiraf etti daha yapmayacağını söyledi öyle öyle en son evimiz gıttı evin parasını yedı benı salak hasta yerıne koydu bana ıftıra atıyorsun ben oynamıyorum hep battığı zaman bana itıraf edıyordu ben ve çocuklarım bu kavgadan çok yıprandım çocuklarım diken üstündeydi kavga çıkacak dıye en son anlaşmalı boşanma dılekcesı verdık 5gun sonra boşanıcaz eşımın kımsesı yok bana beddualar edıyor benı yanlız bıraktın benı bitırdın dıye ama benim vicdanım çok rahat ailemle yaşıyorum şuan güçlü olmaya çalışıyorum ama çocuklarıma burda müdahale ediyorlar ailem kısıtlıyor bizi köy yerındeyım yaşam kısıtlı esım olacak insan elde avuçta bısey bırakmadı ne yapacağımı bılemiyorum

Evi niye sattınız bıraksaydın sürünseydi ?
Kumar bağımlılığı ciddi tedavi gerektiriyor öyle tamam oynamayacağım lafına inanmayın. Çocuklar okula gidiyorsa siz de bir işe girin biraz birikim yapınca eve çıkarsınız ayrı

Kumar borcu için ev satılır mı ya hu!
E şimdi köyde misiniz? Çocuklar kaç yaşında? Okula nasıl gidecekler? Köyde iş imkanı var mı ya da merkeze işe gelip gitme imkanı?

O kadar profesyonel yalanlar soyledı kıdaha ıy bu ev almak ıcın sattı aldık sonra yıne oynamış onu da bi bahaneyle sattı karar alırken. Kımseyı dınlemıyor sonra kumar borcunu odedı öyle öyle elimızde avucumuzda bısey bırakmadı

Kumar borcu için ev satılır mı ya hu!
E şimdi köyde misiniz? Çocuklar kaç yaşında? Okula nasıl gidecekler? Köyde iş imkanı var mı ya da merkeze işe gelip gitme imkanı?
Çocuklarım küçük okul var burda sadece bırısı gıdıyor çok zor olacak ama merkezde ıs bulmaya çalışacağım ruh hastası kocam pesımı bırakmıyor uzaklaştırması var ama psıkolojım berbat

Ah ah ne diyeyim kendinize hayat kurmaktan başka şansınız yok. Eşinize geri dönerseniz çocuklarınız için birşey biriktiremezsiniz hep kumara gider

Şerh koydurabilirdiniz yada hemen rızam dışı satıldı die dava acabilirdiniz

Hemen toparlan. 5 kuruş etmeyen biri için psikolojini bozmaya değmez. Hemen toparlan iş bul. Kafan da dağılır. Benim de 2 çocuğum var boşandım çok mutluyuz çocuklarımla şükürler olsun. Darısı da sana olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…