- 28 Haziran 2021
- 65
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi cemregenc8
-
ayrılayımmı okadar zor bı cıkmazda kaldımkıYada üçüncü olarak ben hoşlanıyorum onunda benden hoşlandığını nasıl anlarım oyuzden siz dediğim gibi içinizi soğutmak için burdan cümleler aramayın daha yeni evli sayılırsınız bunun çoluğu çocuğu olacak zamanla iyi düşünün araştırın herşeyi aratilan cümle normal bir cümle değil
Ortada birşey yoksa durup dururken kimse bunu araştırmaz kardeşinizi de eşinizi de bilemiyorum tanımadığım için yorum yapamam sadece şunu söyleyeyim birinden birinde birşey görmüş olmanız gerekli.öyle bişi beklemıyorum sızden sadece süphe mı duymus bunu anlamaya calısıyorum
yorumu okurken bile kusmak geldi içimden değilki googleda aratmakmesela ben kaynımın benden hoslandıgını nasıl anlarım bu tarz yapıp empatı kuruyorum . yanı ya şüphelenıp de boyle bı aratma yaapmısısmdır yada emın olmak ıcın
inanınkı 0 asla ne kardeşimde ne de onda ımkansız derdım buna asla görmedım o yuzden boyle bı durumda kaldım . Şüphe duysam da bunu yakalasam kafamda net bıterdıOrtada birşey yoksa durup dururken kimse bunu araştırmaz kardeşinizi de eşinizi de bilemiyorum tanımadığım için yorum yapamam sadece şunu söyleyeyim birinden birinde birşey görmüş olmanız gerekli.
cana yakın bıraz ama bılmıyorum asla ıcınde bı kötuluk yok kardesımın esım ne dusunuyo bunu da anlayamadıgım yazdıgı cumle bu baldızımın benden hosalandıgını nasıl anlarım .Erkekler buluttan nem kapiyor, bir erkeğe merhaba bile desen bana yazıyor moduna giriyor. Eşiniz de kardeşinizin hareketlerini yanlış anlamış muhtemelen.
İşte erkekler öyle. Arkadaşlarım hep erkek, bir kız onlardan yardım istesin, selam versin, hal hatır sorsun hemen bana yazıyor moduna giriyorlar.cana yakın bıraz ama bılmıyorum asla ıcınde bı kötuluk yok kardesımın esım ne dusunuyo bunu da anlayamadıgım yazdıgı cumle bu baldızımın benden hosalandıgını nasıl anlarım .
İşte erkekler öyle. Arkadaşlarım hep erkek, bir kız onlardan yardım istesin, selam versin, hal hatır sorsun hemen bana yazıyor moduna giriyorlar.
bırının böyle bı durumu var baldızından suphelenıyor falan yalan soyledı. kımse bunu dırek ben yaptım dıyemez kı vallahı napıcmı bılmıyorumSize neden arattiginin cevabini net olarak vermemiski.... Neden sorusu havada kalmis...sacma sapan bir durum yani...
evt esım böyle bı aratma yapmısBiri baldizindan supheleniyor... Esinizmi telden bakiyor... Esiniz degisik fikirlere kapilmis olabilirmi... Kisi kendinden bilir isi mantigiyla... Birseyler hissedip kardesinizinde ayni seyleri hissedip hissetmedigini merak ediyor olabilirmi..
Eşinizin pis bir bakışı olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Sonuçta aratmis ve bunu karşı tarafta gözlemlemek için araştırmaya çalışmış . 1 yıllık evlisiniz . 8 senedir birlikte olmanız birşeyi değiştirmez . Ayrılın demiyoruz bizi ilgilendirmez sizin kendi hayatınız ancak gözünüzü dört açın ve eşinize lütfen değil kardesinizle hiç kimseye karşı guvenmeyininanın o kadar zor okadar perısan ve kötü bı haldeyımkı canlı bı gorsenız asla bı pıs bakısı asla olmadı kac yıldır hep kardesım derdı o yuzden boyle zorda kaldım hatta agzını aradım kızların ayy asla abla cok terbıyelı bı ınsan enıstem agır saygılı yanı belkı supehecı bısı olmustur dıye yokkk
haklısın ama kendını benım yerıme koy napardınEşinizin pis bir bakışı olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Sonuçta aratmis ve bunu karşı tarafta gözlemlemek için araştırmaya çalışmış . 1 yıllık evlisiniz . 8 senedir birlikte olmanız birşeyi değiştirmez . Ayrılın demiyoruz bizi ilgilendirmez sizin kendi hayatınız ancak gözünüzü dört açın ve eşinize lütfen değil kardesinizle hiç kimseye karşı guvenmeyin
ben suan sessız kalıcam her arattıgı seyı goruyorum eger bunu bı kez daha görürsem bu ıs zaten bıter ben vajınısmus hastasıyım bırlıkte olmadık eger boyle bısı varsa hemen ayrılırım . ama sunu da dusnuyorum neler okuyoruz bu adam bana bı kez bıle zorla sahıp olmaya calısmadı sapkın bı ınsan bunu da yapardı yada kardeslerıme hep abı gıbıydı bunuonlara desem sok gecırırler araları acılsında ıstemıyorum tekım çaresızım o yuzden bıraz da onlsa sızlerle derdımı bölustumEşinizin pis bir bakışı olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Sonuçta aratmis ve bunu karşı tarafta gözlemlemek için araştırmaya çalışmış . 1 yıllık evlisiniz . 8 senedir birlikte olmanız birşeyi değiştirmez . Ayrılın demiyoruz bizi ilgilendirmez sizin kendi hayatınız ancak gözünüzü dört açın ve eşinize lütfen değil kardesinizle hiç kimseye karşı guvenmeyin
İnan ben sizin kadar sakin kalamam . Kendimi biliyorum . Kardeşimi zaten suçlamam ama eşim benim için bitmiştir çünkü hayatta tek katlanamayacagim şey aldatma hususu. Bu da bir nevi örneği .yani 3 harfliler aratmadı ya . Eşinizle uzunca bir süre soğuk olun cidden diyorum dengesiz herif . Sizi suçlayan yok ama eşiniz normal değil kardeşimhaklısın ama kendını benım yerıme koy napardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?