- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 1
- 4.717
- 53
- Konu Sahibi cemregenc8
-
O zaman da gelmez kardeşim kocamı ayarttı diye ağlarAdam baldızla kaçıp gidecek, aklı başına öyle gelecek.
Ne kan sokturuyor acaba. Kimin umrunda onun kan sokturmesi. 6 ay sonra bu kabullenir yasanilani bu sefer adam baslar kan sokturmeye. 3 gram akillari yok. Cevremde aldatildigini ogrenen bir kadin pahali alisverisler yapip cantalar falan almaya baslamis. Kimin umrundaysa onun marka canta kullaniyor olmasi. Kendini aklinca oyle rahatlatiyor. Ben olsam hic olmazsa o parayi mucevhere gomer en kotusu sonra ya satar ya cocuklarima birakirdim. Yani hala adamdan ayrilma dusuncesi yok guya canta alip ayakkabi alip adamin canini yakiyor, kendine kiymet verilmesini umuyor.2 hafta önce bir arkadaşım bni ziyarete geldi. Yiğenini sordum nasıl diye. Erkek yiğeni bu arada Ahmet diyelim adına. Ahmet nsl dedim. Sorma rezillik dedi... Nsl...
Bu pislik Ahmet internette baldızla birliktelik, onun resimlerini dahi çekmiş. Taytlı vs. Baldızla evde onun çocuğuna bakıyor. Annesi çlşyr. Daha o kdr iğrenç şeyler ekranında varmışki hepsi baldızla alakalı. Karısı görüyor ve bu bnm arkadaşıma gidip anlatıyorlar. Adam hoşlandım diyor resmen yaaaaaa aaaa..... Ve ne mi oldu baldız daha çocuk ztn, haberi yok. Kadın ve adam devam ama kadın ipleri eline almış diye memnun... Bunu yaptın bak Bn sana neler yapıcam diye kan söktürüyor. Baldız halen çocuklarında bakıyor.
Bu ne iğrençlik.10 çocuğum olsa boşarım.
Birinin benden hoşlandığını nasıl anlarım? Demek var birde baldizimin benden hoşlandığını nasıl anlarım? Ben olsam böyle bir şeye neden gerek duyduğunu açıkça sorardım hangi hareketi yüzünden böyle dusundugunu ısrarla sorar konuştururdum. Daha sonrada vereceği cevaba göre hareket ederdim. Eşini ve kardeşini sen daha tanıyorsunmerhabalar ;
ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
Telefonda baldizla ilgili arama yapmış kocan sen ayrilma zaten iki geniş migdeliler olarak yasayin ve lütfen çogalmayin iki organizma fazla bu dünyaya.merhabalar ;
ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
Kendini kandırma!google de bunu aratmıs . Kardeşimn asla bısı yok onunda oyleydı takı ben bunu google de gorene kadar. aratmıs nedenını bılmıyorum ya kardesımden suphe duydu da arattı ıkılemdeyım
Ortada birşey yoksa durup dururken kimse bunu araştırmaz kardeşinizi de eşinizi de bilemiyorum tanımadığım için yorum yapamam sadece şunu söyleyeyim birinden birinde birşey görmüş olmanız gerekli.
Ayrılne yapayım pekı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?