- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi 23Dilan1985
-
Geçen bir kadın bura "eşime sadakatsizlik ettim" diye bir konu açmıştı kocasıda çok kısa sonra senin adın çamur diye bir nicle o üyeyi baya bir yerin dibine soktu sonrada beraber kayboldular.Aynen neler yapıyorlar arada,aleni resim koyanlarda vardı..
Geçen bir kadın bura "eşime sadakatsizlik ettim" diye bir konu açmıştı kocasıda çok kısa sonra senin adın çamur diye bir nicle o üyeyi baya bir yerin dibine soktu sonrada beraber kayboldular.
daha neler görecek bu gözler bakalım.O konuyu biliyorum okumuştum.
Daha öncede eşinin yerine yazan erkekte olmuştu..
daha neler görecek bu gözler bakalım.
Telefon no vermeyınce küsüyolarGörürüz valla..
Evet benle konuşmayan 3-4 üye var erkek olabılırmışim bayan olsam verırmişimHadi yaaaaa cidden mi
Evet benle konuşmayan 3-4 üye var erkek olabılırmışim bayan olsam verırmişim
Korkun benden belkide erkeeeğeeemm
No nu verseneHahahahaa bide benden istesinler bakalım
bu konularda burda prof çok.Keske ben olsaydim bu cuma gunu keske ben sacmalasaydim keske keske
:)))) chat zamanlarında bir erkegin kız nick ile girdigini anlamıştık..güya kız kıza sohbet ediyormuş ahahahaahaayyyy...adama öyle kadınca şeyler anlattık ki...midesi ağzında netten kaçtı hahahahahahaahBen irkeğimmmm
:)))) chat zamanlarında bir erkegin kız nick ile girdigini anlamıştık..güya kız kıza sohbet ediyormuş ahahahaahaayyyy...adama öyle kadınca şeyler anlattık ki...ağzı midesinde netten kaçtı hahahahahahaah
benim için sakıncası yok açıkça ..ama çok merak ediyorum kadın isimli kaç erkek üye vardır bunda.artı okumaları değilde üye olmaları ve konu açıpkadın kadına konuşmak istemeleri abestabartılcak bir durum değil bdv falan okuyorsa. merak edilen cogu sey icin arama yapsan kk çıkıyor zaten. kaldıki uye olmayanlar da okuyabildikten sonra neden çok abes olsunki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?