Kocam hep terkediyor

Ben sizi anlayamadım sanki bişey ler farklı gibi geldi erkeğin yapacağı şeyi yazmış gibi ama sanki kız kardeşine yada bu işlerden anlamayan sadece sizin anlattığınız kadar anlayıp yazan biri konu açmış gibi geldi

Cok geçmiş olsun yanlis birine denk gelmissiniz gibi duruyor. Aslında bu cok acik ortada. Sadece bizler yanilabiliriz Allah bilir sonucta o yuzden temkinli konusuyorum. Ama benim fikrim şu: Bitirin. Hatta mumkunse TR den geri donemesin. Orada calissin Ascari ucretede ondan sonra evlenip yuva gecindirebiliyorsa gecindirsin. Benim başımdan böyle bi olay geçmesede hep eski eşim ayrılacagim dediğinde yalvaran taraftim bende. Sonunda aldatildim ve ayrıldım. Sonra çok pişman oldu ama afetmedim. Emin olun böyle vicdansizlar degismez. Benim suan kizimada yapıyor zamaninda bana yaptığı benzer vicdansizligi babası. Yani degismiyorlar. Bence zararin neresinden donersen kãrdir. Sen annenin yakalandigi hastalıktan kendinde şüphe duyup acı agri içinde acile gidiyorsun o oraya gelmiş beni havaalanina gotir diyor
Bak bu cook kötü cook karektrrsiz herseyin en kotusunu hak eden bir insan profili. S.ktir et gitsin bence. Allah hakkinizda hayırlısını nasip eylesin

yurt dışına çıkmak için sizi basamak olarak görmüş olabilir. şimdi sepetleme aşaması işini de bulduysa.

Üzülüyorum böyle gurursuz kadınlara. Kocanız ayrı küfürbaz, siz ayrı küfürbazsınız Anneniz ayrı küfürbaz. Edepli biri var mu bu hikayede

Kimsenin şımarık çocuğunu büyütmek zorunda değilsiniz. Kendi hakkınıza girmeyin...

Evlendiniz mi kreşten 5 yaşında her şeye küsen bir çocuk mu aldınız?
Buna evlilik denmez.
Ayrıca haklıyken bile gidip yalvarırsanız olacağı bu zaten. Resmen ego tatminine dönmüş durum.
Eşiniz değil ayaklarınıza kapanmak ayağınızı öpse bile affetmemeniz gerek bu saatten sonra.
Zaten yalvarıp af dileyeceğini de hiç sanmıyorum.

Boyle yorum yapacaksaniz hiç yapmayin! Bakalim sizin hayatinizda neler olacak çok edepli birisiniz sanirim
Valla çok edepli mi bilemem ama burada tek bir kötü sözünü okumadım alıntıladığınız üyenin. Ve şimdiden söyleyeyim arkadaşı falan değilim, aynı tepkiyi vermek için geldiğim için alıntıladım bu ne terbiyesizlik bu nasıl bir evlilik, anneniz ayrı bir dünya siz ayrı bir dünya eşiniz apayrı bir dünya. Boşanın gitsin bu küfürbaz, sizi önemsemeyen adamla ne diye birliktesiniz ki? Hayır sevgi verse ondan kopamıyorsunuz dicem ama o da yok.

Kadın olsun Erkek olsun fark etmez hangisi anasını babasını bırakıp kendi çekirdek ailesine odaklanamıyorsa Lütfen evlenmesin! Evlenip de kimsenin günahına girmesin..

Konu sahibi bu adamı bırak Annene odaklan .. Sonrada kurtulduğun için iki çocuk sevindir.

İkiniz de hatalısınız
Daha dokuz ay olmuş geleli ne var ailesiyle konuşuverse yeri geldiğinde senin annene de e çiçek alacak kadar düşünceli olabiliyormuş
Özlem duyar insan biraz zaman vermek gerekir demek ki her konuştuğunda surat yapmışsın
Bazı arkadaşlar seninle Avrupa bileti olarak evlenmiş demişler de öyle olsa adam niye terk edip Türkiye'ye dönsün oturma izninin yanacağını bile bile. Bu adam baya da aile birliği kurmak maksadıyla evlenmiş
Tamam ikide bir tartışıp küfretmesi evi ülkeyi terketmesi hoş değil ama hem sen hem annen de küfür edebiliyor demek ki sizin kültürünüzde var yani niye yadırgıyorsun
Neyse gitme artık peşine tabi ki zamana bırak belki biseyler düzelir

Ben bu Türkiye'den gelenlere Avrupa vizesi olarak görüyor muamelesi yapılmasını ya da ülkesine ailesine karşı olan özleminin yadırganmasını anlamıyorum
Kimse kusura bakmasın

Ee biletini bidahaki sefere siz alıp 'sen zahmet etme ben aldım' dıye tutusturun elıne bıdaha gıdıyo mu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…