Kocam hep terkediyor

Benim anladığım tam da şu eşiniz olacak kişi ailesinin yanına gitmek istediğinde tartışma çıkarıp eşyalarını alıp gidiyor ha bu kadın da nasıl olsa gelir kafasında
Sakın gitmeyin aramayın mesaj atmayın aksi halde daha da pekişmiş olur bu davranışı

Peşinden artık gitmemelisin peşinden gittikçe sen suçlu duruma düşeceksin. Hem Çalışıp ona bakıyorsun hemde nazını niyazını çekiyorsun senin iyi niyetini kendi lehine çevirmiş farkında mısın seni resmen kullanıyor... Bırak babasının kuzusu olarak kalsın gelmeye kalkarsa sakın yüz verme şartlarını sun kabul ederse düşünürsün. Senin ile evlenmesinin sebebi de Yurt dışında yaşıyor ve çalışıyor olman senin etinden sütünden faydalanacak haspam...

Türkiyeden gelme
Belli oluyor. Bu arıza tipler genelde ortadoğu coğrafyasında karşımıza çıkıyor.

Her şeyi ne çabuk tüketmişsiniz. Yazdıklarınızı hemen şimdi yapmaya başlasam nerden baksan 2 senemi alır.

beni tehdit ediyordu giderim bak diye
Ne kadar açık söylemiş değil mi sizi ayak altına aldığını. Sizinle yurtdışı olduğunuz için evlenmiş.

Sizin yerinizde olsam boşanırdım. Madem annem babam da arkamda.

Kimsenin delisini çekmeye gelmediniz bu hayata. Adamı resmen yamamişlar size.

Bulunduğunuz ülkede o da çalışıyor demişsiniz, kafasına göre nasıl çekip gidebiliyor, döndüğünde nasıl işe devam ediyor?

Ayrıca kavga edince çekip gitmek nedir ya, ne şımarık adam bu! Uğraşmaya değmez, koy kapının önüne, düşür nikahından.

Orası hangi ülke şırak şırak girip çıkıyorsunuz hem de bu dönemde.
Neyse konuya gelirsek kötü alıştırmışsınız, sanırım çok seviyorsunuz veya aileniz boşanmanızı istemiyor anlayamadım her tartışmada alt sokağa gider gibi ülke değiştiren birine neden birçok kez yalvardınız. Bence bir süre sessiz kalın. Dönerse sizindir.

Benim düşüncem şu;
Siz kağıt üzeri haricinde Evli Değilsiniz ki!

ayy bu ne yaa..
zeka geriliği falan mı var acaba? hakaret için değil gerçekten soruyorum.
Zekası yaşına göre geri herhalde.
bırak ebeveynleriyle yaşasın, anaç yanını bastırmak istersen çocuk evlat edin.

bi de "biletimi al ben gitcem" demiş

Eğer kavgalarınız sadece ailesiyle telefonda konuşuyor diye çıkıyorsa, biraz daha sabredip alışmasını bekleyebilirdiniz kavga etmeden. Bunu ilk kavgalarınızın sebebinden bahsetmediğiniz için yorumladım. Hoş öyle bile olsa bu terkedip gitmesini gerektirmez. Ama artık olan olmuş. Her kavgada evi terkeden bir adamı sakın çekmeyin. İlk gittiğinde peşinden giderek çok büyük hata etmişsiniz. Arada sevgi olduğunu düşünmüyorum. Muhtmelen yurt dışına çıkmak için evlendi ve sonrasında katlanamadı çünkü sevmiyor. Sakın bir daha barışmak için gitmeyin. Ne hali vsrsa görsün.

Yarın öbür gün gelir aranız düzelirse eğer " SAKIN ÇOCUK YAPMAYIN"

Kocan kadin rolü almis

Niye peşinden koşuyorsunuz, yalvarıyorsunuz. Bu saatten sonra kimse sizin ayaklarınıza kapanmaz alışmış adam bir kere . Evliliginizin elle tutulacak bir tarafı yok malesef .ikinizde evlilik olgunluğuna gelmemişsiniz henüz

Kusura bakmayın ama ilişkiniz çok laçkalaşmış.
Küfür hareket daha başından böyle. Niye sürekli gidip adamı getiriyorsunuz?

Yarısına kadar okuyabildim kusura bakmayın, sinirlerim gerildi o şe....siz kocanızın yaptıklarını okumaya daha fazla tahammül edemedim.
Bu adamın size ve ailenize karşı sevgisi saygısı yok, üstelik çokta merhametsiz.
Kaç kere evden gitmiş geri gelmiş geri gitmiş vs.. ama hala akıllanmamış.
Aileside hiç akıl vermemiş buna evliliğine yuvana sahip çık böyle şeyler yapma vs..diye, ailesinide hiç ama hiç gözüm tutmadı.

Sizde çok şımartmışsınız herseferinde eve gel diye yalvarıp, sizin sayenizdede kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış bu.
Ondan dolayı herseferinde valizini toplayıp gitmiş çünkü sizin onu arayacağinizi bilmiş.

Bende yurtdışındanım bende 7 ay evli kalıp boşandım ama kocam burdandı ( o da ayrı şer....sizdi)
Ailenize ve size değer vermeyen birinin neden peşinden koşuyorsunuz.

Sizin yerinizde olsam kavga sırasında Türkiye'ye gitmek istediğini belirtince, s....ktir git gitmezsen şer...sizsin, gitmezsen......
diye bende onun ailesine küfür ederdim.
Sonrasındada buranın devletine yetkili kurumlara onu şikayet ederdim, ve böylece oturum kartını buranın devleti iptal ederdi hemen, pişman olupda turkiyeden bidaha buraya gelemezdi.
Eşim evi terk etti diye boşanma davası açardım birde.
Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama ben fransadanım ve burda buranın vatandaşı olmayan birisi evlenip buraya gelirse 5 yıl boyunca evlilikte uslu durması lazım, aksi taktirde evlilikle ilgili tek bir şikayetle oturum kartını iptal ediyorlar (hemde seve seve).
Yani ben hemen şikayet ederdim oturum kartını iptal etmeleri için, onada bişey demezdim ve o da geridönüş yapmak isteyince buraya, neye uğradığına şaşırıp Türkiyede bloke olur bir dahada buraya gelemezdi.
Sizinde böyle yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum

Birde size biletimimi al dedi yüzsüze bak yaa.
Intikam almak istiyorsanız dediğim gibi yapmanızı tavsiye ederim.
Alın size bal gibi intikam yöntemi.
Buarada annenize geçmis olsun

Bu konuda bir tek anneniz haklı
Değmeyecek adamın peşine gidip yalvarıp bir taraflarını kaldırmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…