- 13 Aralık 2013
- 689
- 442
-
- Konu Sahibi botanikci_85
Valla bacim kocan hem cok uyanik, hem vicdansiz. Icim şişti okudukca. Ama sana bisey diyeyim mi. Sen yaptin bu adami böyle. Neden kendine onun hizmetciligi rolünü uygun gördün? Ilk gunden alistiracaktin ütü yapmamaya, kendi isini kendisi yapmaya. Senin sorunun bebek degil,ne giydi aman ne yedi diye bebek gibi totosunu kremledigin herif! E alismis kudurmustan beterdir. Alismis tabi bebek gibi hizmet edilmesine. Ah bana yapacakti o hareketleri ki.... kafasini duvara surte surte kivilcim cikarirdim. Allah askina kalk git, aman sakin gidene kadar da burada akil verenleri dinleyip gunlerce utu yapip hazir yemek bulundurcam diye de yirtinma. Geberirsin yorgunluktan gittiğinden de bisey anlamazsin. Ayrica afedersin ama b.k yesin.[/QUO
ahahhaahaa çok iyi. Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz. Aynen katılıyorum. Versin parasını ütületsin gömleklerini yemeği de dışardan söylesin.
Valla ne diyeyim. Haklısın. Süper yorum olmuş. Kocam çok çok çok uyanık bir adam. Benm aşırı duygusal ve merhametli olduğumu biliyor ve hep oradan vuruyor. Bir d ebende şöyle bir şey var. Her işimi kendim yaparım. hiç bir işimde eksik olmayacak mükemmel olacak..haaa bu arada bu sırada haşatım çıkmış, gözlerim mosmor olmuş önemli değil. Benim saçım başım berbat olsun ama oğlum kocam süper görünsün. Azıcık bencillik yok bende. Aslında normalde bencilimdir sanırdım. Ama eşim ve oğluma karşı bunu yapamıyorum.Valla bacim kocan hem cok uyanik, hem vicdansiz. Icim şişti okudukca. Ama sana bisey diyeyim mi. Sen yaptin bu adami böyle. Neden kendine onun hizmetciligi rolünü uygun gördün? Ilk gunden alistiracaktin ütü yapmamaya, kendi isini kendisi yapmaya. Senin sorunun bebek degil,ne giydi aman ne yedi diye bebek gibi totosunu kremledigin herif! E alismis kudurmustan beterdir. Alismis tabi bebek gibi hizmet edilmesine. Ah bana yapacakti o hareketleri ki.... kafasini duvara surte surte kivilcim cikarirdim. Allah askina kalk git, aman sakin gidene kadar da burada akil verenleri dinleyip gunlerce utu yapip hazir yemek bulundurcam diye de yirtinma. Geberirsin yorgunluktan gittiğinden de bisey anlamazsin. Ayrica afedersin ama b.k yesin.
Evet evli kadın veya anne olunca kendim olmayı unutmuşum ben. burda bunu daha iyi anlıyorum. Ama annemizden babannemizden hep bunu gördük biz. Bu yüzden doğrusu bu gibi geliyor. Hep ver hep yap hep hepp...Nasil surerse sursun ilacini.
Ne yerse yesin.
Korkma geri dondugunde yari baygin ac susuz bulmazsin kocani.
Acikan adam yer ne yiycekse.
Disardan olsun yada kendi hazirlasin,sonuc olarak ac kalmaz.
Biletleride almissin zaten.
Bi guzel dinlen.
Aklinda onda kalmasin, kocaman adam.
O kremler zaten bireysel uygulama için değil mi
Kullanım talimatı vs vardır
Herkes poposuna krem sürecek birini nerden bulsun kiii
sen hizmet ederek kendini var etmeye alışmışsın. bunun vicdansızlıkla ya da bencillikle alakası yok bence.Valla ne diyeyim. Haklısın. Süper yorum olmuş. Kocam çok çok çok uyanık bir adam. Benm aşırı duygusal ve merhametli olduğumu biliyor ve hep oradan vuruyor. Bir d ebende şöyle bir şey var. Her işimi kendim yaparım. hiç bir işimde eksik olmayacak mükemmel olacak..haaa bu arada bu sırada haşatım çıkmış, gözlerim mosmor olmuş önemli değil. Benim saçım başım berbat olsun ama oğlum kocam süper görünsün. Azıcık bencillik yok bende. Aslında normalde bencilimdir sanırdım. Ama eşim ve oğluma karşı bunu yapamıyorum.
15 haziranda iş başı yaptım. Okullar tatile girdi tabii çalışmıyorum. Evin kirası Adana da peşin veriliyor.(yıllık yani) kendime bi miktar ayırdım. bugün iftara misafir vardı. O işe gitti arkasından temizlikçi çağırdım ve bütün evi temizlettim. Yemekleri de dünden yapmıştım (salatayı bile tupper a koymuştum hazırdı). Eve gelince her şeyi hazır gördü. Normalde başka bir erkek olsa hep 200 metra kare ev temizlenecek hem bütün yemek tatlı olacka hem de bebek bakılacak. Azıcık şüphelenirdi değil mi? ama şüphelenmedi çünkü bu benim her zaman yaptığım şey.
Bu olayda anladım ki ki çooooooooooooook geç oldu ben ne kadar yırtınırsam yırtınayım kimseyi dört dörtlük mutlu edemem. Verdikçe istiyorlar.
Bu arada bugün kavanzlara melemen, barbunya, zeytinyağlı fasülye yaptım koydum (12 kavanoz filan). Çünkü vicdanen rahat edemezdim. Sanırım bu yönümü törpülemem zaman alacak. Şimdidlik tek kazancım durumun farkına avrmama. Hayatıma yansıtmam az da olsa zaman alacak.
Akşam oğluyla oynuyor. Sıpa da babasıyla oynarken kendini kaybediyor. Annen bunaldı olan bize oluyor oğlum ayrı düşeceğiz diyor.
Eşimi seviyorum aslında. Biliyorum gidince de özleyeceğim ama bazen evliliklerde kısa ayrılıklar tazelenmeye yardımcı olur.
nasıl yanisen hizmet ederek kendini var etmeye alışmışsın. bunun vicdansızlıkla ya da bencillikle alakası yok bence.