Kocam fake hesap açmış..

Dalga geçsende. Gerçekten öyle. Doktoru stressiz rahat bi hayat yaşamalı dedi en basitinden özetleyecek olursam
Kocanın yediği haltları anlatsan adam ölür stresinden zaten. Boşanman koymaz o yüzden. Kendini kandırırsın bununla ancak. Bizi değil.

Dalga geçsende. Gerçekten öyle. Doktoru stressiz rahat bi hayat yaşamalı dedi en basitinden özetleyecek olursam

Babanıza bir şey olmasın diye kendi hayatınızı mı kurban ediyorsunuz??? Bu gerçekten sağlıksız bir düşünce. Siz niyetine girdikten sonra bir psikiyatrist desteğiyle söylersiniz babanıza.

Bacım neredeyse bütün erkekler aldatmak ister, çabalar, bulursa acımaz önce bunu kabullen.
Muhtemelen stalk amaçlı açmıştır, eskilere bakıyordur filan.
Soyleme, sorma, takip et

Ya kirazın firinci kuregi kocasi yuzunden niye benim kocam da yaniyor yahu? Hshshsh kabul etmiyorum kemalim yapmaz.

Mavinin her tonunaa kirazcim, Allah askina ya bosa su kocani ya da takip etme gereksiz yere kendine de stres yapiyosun.

Çocuk yap

Karı kız bulmaya açmıştır

2023 Eylül ayında yazdığın yorumda da yine kocan bu yoldaymış bişey de değişmemiş.
Madem boşanmayacaksın ne kurcalıyorsun?
Fake hesabı aldatmak için açmışsa bile ne yapacaksın?? Yine buradakilere boşandım deyip kendini mi rahatlatacaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…