Kocam fake hesap açmış..

Karılara kızlara bakıyordur, beğeni, mesaj atıyordur rahatça...
ya şey diycem
bu kız daha 30 yaşında bile değil eşi de öyledir en fazla dimi?

o yaş grubunda facebook mu var yahu?
hadi benim gibi instagram vs kullanmayan bir dinazor olsa neyse de adam zaten "aktif çapkın" (!) bir kardeşimiz. ne biliyim kahvedeki dayı profili deil ki...

Evlendikten sonra telefon değiştirdiyse ikinci hesaba girmek zorunda ki gözüksün :) var mı öyle şeyler? Erkeklerde eski manitlerine bakma huyları var. Belkide o sebeptendir

Kesinlikle doğru

Adam şansını her yerden deniyor işte. Evdeki sesini çıkarmadıkça adam daha fazla nasıl saçmalarım diye deneysel yöntemler kullanıyor. Hiç şaşırmadım açıkçası

Kız sen anlarsın bana fikir ver.. eşim biseksüel olmasın yani gay.. hiç belirti görmedim tabi ki erkek gibi erkektir ama az önce biri yazdı ya yok artık falan oldum. Her şey aklıma geliyo ya

Yok bebeyim senin kocan çapkın. Aklı karı kızda. Beyni yerine başka tarafı çalışıyor.
Bu evlilikte sana yazık oluyor seni maddi manevi kullanıyor. Daha genceciksin hayatını bu adamla bitirme

Açtığınız konulara bir baktım da, siz bu herifi boşayın bence. Belli ki sürekli mutsuzsunuz. Yazık etmeyin kendinize

Benim de aklıma bu gelmişti. Facebook kullanan az kişi kaldı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…