Kocam eski sevgilisini unutmadı

Erkek kayirmanin da bu kadarı, pesss...
Sanki kadin durduk yere "ben de seni sevdim" diyip kendi kendine konuşmuş.
Evli barkli olan adam kendisi, cevap veren kadin bekar.

Bir zahmet kendimizde biseyleri dusunelim. Butun hayatimizi başkasinin "sevmiyorsa evlenmeseymiş, istemiyorsa cocuk yapmasaymiş" ına birakirsak boyle olur. Şu duruma geldikten sonra yapmasaymişin bir onemi yok.

Bir adam aşik mi degil mi bence her kadin hisseder 10 sene bunu anlamak için fazla uzun. Evlenmek, cocuk yapmak bir aşk gostergesi degildir evlenen, evli olan herkes birbrine aşik degil.

10 sene sonra kocam birine yazsa haklarimi alir boşanirim gercekten. Ortada savaşilacak birsey yok cunku.
Adam 10 sene başkasına yazmamış aslında, kendi içinde yaşamış duygularını, karısına da yansıtmıştır muhakkak ama diğer kadınla iletişim yok. Her müzik dinlediğinde her dalıp gittiğinde vazolar sandalyeler havada uçuşmuş. Bi yandan adamın unutamamasının sebebi kadın, unutturmamış ki, hep hatırlatmış her fırsatta bunun kavgasını çıkarmış.

Burda adam haklı falan diyenler nasıl haklı buldu acaba adamı
Adam masallah 3 cocuk yapmayı biliyor sevmiyorsan niye evlendin de başkasının hayatını mahfettin konu sahibinin uslubu yıllarını verip hiç sevilmemenın değer görmemenin öfkesinden kaynaklanıyor,sizin kocanız 10 15 yıl sonra hala gidip başkasına unutamadım yazsa siz de aa ne kadar büyük aşk ben aradan çekileyim mi dersiniz Boşansalar adam çocukları da sevmiyordur muhtemelen onları da siler verilen nafakaları da biliyoruz.Kadın 3 çocuğun dertleri,parasızlıkla uğraşırken bunlar da ikinci baharı yaşar ne güzel

Ben adamı hakli bulmuyorum. Asıl adam en baştan resti cekicekti.acik bu benim aileme olmaz deyip 5 sene neden sevgili kalmış madem yazık değil mi o kadına
Gitmiş kapalı kadın almış oda burnundan gelmiş haketmiş
Adam 3 çocuk yapmışta bu çocuk kendi başına yapılmıyor kadın olmaz deseymis

Kadın 3 çocuğu sırf daha çok baglansin bırakmasın niyetiyle yaptığını düşünüyorum.

15 yıl sonra ben halen seviyorum diyorsa onurlu bir kadın tepki gösterse de çeker gider hayatından hayatını zindana çevirmez

Ortada evet unutmadım lafindan başka adamın aldatma yada seni bırakıcam gibi larıda yok
Sadece senin gibi değil di o senin ağzından beddua eksik değil diyor adamda doğru diyor

Ne kandırılması? Kadın başkasına aşık olduğunu bile bile evlenmiş kadınla. Kocası eve sarhoş geldikten sonra bile 2 çocuk yapmış. Hadi adam yapıyor, kadın sevilmediği bir adamdan çocuk olmaması için korunabilirdi. Ama o da mal mülk peşinde işte. Ne kadar çocuk o kadar mal mülk. Adamın babasından kalan mirasa bile gözünü dikmiş, bırakmam da bırakmam.
Konu sahibi hiçbir kadına burada artık diyemez. Oldu bizde sinirlenip milletin namusuna hakaret edelim, mis gibi hayat ya.
Ben öyle anlamadım adam ben başkasına aşığım mi demiş evlenmeden önce ..Muallak gibi .

Burda adam haklı falan diyenler nasıl haklı buldu acaba adamı
Adam masallah 3 cocuk yapmayı biliyor sevmiyorsan niye evlendin de başkasının hayatını mahfettin konu sahibinin uslubu yıllarını verip hiç sevilmemenın değer görmemenin öfkesinden kaynaklanıyor,sizin kocanız 10 15 yıl sonra hala gidip başkasına unutamadım yazsa siz de aa ne kadar büyük aşk ben aradan çekileyim mi dersiniz Boşansalar adam çocukları da sevmiyordur muhtemelen onları da siler verilen nafakaları da biliyoruz.Kadın 3 çocuğun dertleri,parasızlıkla uğraşırken bunlar da ikinci baharı yaşar ne güzel
Evlenirken kendisini sevmediğini başkasını sevdiğini, o kızlada başı açık diye ailesi yüzünden ayrıldığını söyleyen adamla evlenip ve sevenleri sırf kendi sığ düşünce yapılarına uymuyor diye ayıran bir ailenin üst katına gelin gitmeyebilirdi mesela. Aile zengin olunca hiçbirşey gözü görmemiş. Evlilik boyunca bu muhabbet bitmediği gibi kadın kendi de söylüyor, adamın babasının parası yüzünden ettiği kavgada bitmemiş, kadın bu rezalet evliliğe üç tanede çocuk doğurmuş. Üstelik her satırında kavgasını ettiği parada ne kendisinin ne kocasının emeği var tamamen adamın şahsi miras payı. Adam zaten kadının hakkı olmayan miras parası ile kadına ev almış, araba almış, yazlık almış, alsın bu malları nafakasını önüne baksın. Kimse beş kuruş almadan sokaklarda sürünsün falan dediği yok.

Adam ben başkasını seviyorum dememiş evlenirken, beş yıllık ilişkim oldu çok sevdim demiş. GöZünüzle okuyun şu konuları çok rica ediyorum. Gayet normal bir açıklama duymuş kadın, evlenmem seninle madem öyle mi diyecekti... o zaman herkes ilk sevgilisiyle evlensin boşanmalar falan yasaklansın. Evet adam yüzde yüz hatalı , unuturum diye evlilik yoluna girmiş. Konu sahibi de çıldırmakta haklı. Aldatılan üni mezunu koskoca hemşire arkadaşım gidip kadının dükkanın camlarını indirmişti, bağıra çağıra kadına saldırıp saçlarını yolmuştu. Yaşamayan bilmez, Allah da kimseye yaşatmasın. Yapılması gereken boşanmak ve insta mesajını delil gösterip taZminattı nafakaydı her şeyden yararlanmak
Benim de evlenmeden önceki ilişkim 5 yıllıktı.Ama asla çok sevdim falan diyemem.Evet sevdim ama gidip de eşime ben çok sevdim onu demedim.Çünkü unutmuştum.Biraz aklı olan o cümleden hala onu unutamadığını anlar.

Duygularıyla mı oynamış?Adam hiç bir zaman sevdiğini söylememiş ki.Evlenmeden önce de söylemiş,aklımda başkası var diye.Yazılanlardan sonra nasıl mağdur gibi gösterebiliyorsunuz kadını,hayret!Ayrıca özellikle erkekler için cinselliği çok da duygusallaştırmayın.Çocukların olup olmaması daha çok kadının elinde.Ayrıca çocuğunu düşünen kadın onların gözünün önünde eşyaları parçalamaz,bağırmaz,hakaret beddua etmez.
Tam okuyamadım valla ilk yazdığı sayfada yok öyle bir şey .Sadece kavuşamadığı biri var demiş .Bir ara laf arasında söyledi demiş

Benim de evlenmeden önceki ilişkim 5 yıllıktı.Ama asla çok sevdim falan diyemem.Evet sevdim ama gidip de eşime ben çok sevdim onu demedim.Çünkü unutmuştum.Biraz aklı olan o cümleden hala onu unutamadığını anlar.
Siz dürüst davranmamışsınız o zaman. Ben hayatımda bir kere aşık olduğumu itiraf etmiştim. Bitmiş gitmiş neden yalan söyleyeyim, bahsettim biraz. Bir daha da hiç konusu geçmedi

Tam okuyamadım valla ilk yazdığı sayfada yok öyle bir şey .Sadece kavuşamadığı biri var demiş .Bir ara laf arasında söyledi demiş
Konuyu başından beri okudum.Adama üzüldüm.Kolay kolay bir kadın hemcinsini böyle bir durumda haksız görmez.

Aynen bende öyle anladım. Kadında unutmuştur herhalde diye evlendi sanırım .
E doğal olarak. Dullarla kimse evlenmesin bu mantığa göre, nişan atanlar sevgilisinden ayrılanlar hep bekar kalsın 😂 kadın nerden bilsin adamın unutamadığını, evlilik yoluna girmiş bir erkek bu

Ben öyle anlamadım adam ben başkasına aşığım mi demiş evlenmeden önce ..Muallak gibi .
Evet.
Adam ben ailem yüzünden sevdiğimden ayrıldım, başkasını seviyorum demiş.
Kadın bile bile evlenmiş, e ne için çok belli. Dükkanlaaar, arabalar, paralar, yazlııık.

Siz dürüst davranmamışsınız o zaman. Ben hayatımda bir kere aşık olduğumu itiraf etmiştim. Bitmiş gitmiş neden yalan söyleyeyim, bahsettim biraz. Bir daha da hiç konusu geçmedi
Dürüst davranmamak mı?Ben söylemedim demedim ki?Biliyor tabiki.Ama kalkıp da ben onu çok sevdim demedim.Niye diyim?Kalmamış ki içimde bir şey.Hı hiç bahsetmeyedebilirdim.Sonuçta geçmişim eşim de olsa kimseyi ilgilendirmez.

Dürüst davranmamak mı?Ben söylemedim demedim ki?Biliyor tabiki.Ama kalkıp da ben onu çok sevdim demedim.Niye diyim?Kalmamış ki içimde bir şey.Hı hiç bahsetmeyedebilirdim.Sonuçta geçmişim eşim de olsa kimseyi ilgilendirmez.
Çok sevdim diyebilirdiniz eşinize anlatırken sevginiz bitmişti sonuçta

Adam 10 sene başkasına yazmamış aslında, kendi içinde yaşamış duygularını, karısına da yansıtmıştır muhakkak ama diğer kadınla iletişim yok. Her müzik dinlediğinde her dalıp gittiğinde vazolar sandalyeler havada uçuşmuş. Bi yandan adamın unutamamasının sebebi kadın, unutturmamış ki, hep hatırlatmış her fırsatta bunun kavgasını çıkarmış.

10 sene kadina yazmadigini biliyorum da dedigim gibi 10 sene bir adamim akli nerde, bana aşik mi degil mi ben anlardim, bence herkes anlar. Ya da anlamak isteyen anlar.

E doğal olarak. Dullarla kimse evlenmesin bu mantığa göre, nişan atanlar sevgilisinden ayrılanlar hep bekar kalsın 😂 kadın nerden bilsin adamın unutamadığını, evlilik yoluna girmiş bir erkek bu
Evet bir de bu açıdan bakarsanız konu sahibine göre önceden başka biriyle bir şey yaşayan artık oluyor.

Çok sevdim diyebilirdiniz eşinize anlatırken sevginiz bitmişti sonuçta
İşte bunu anlatamıyorum.Eşimden çok sevmedim.Duygum yok.Yani içimden bile gelmez bile böyle bir şeyi söylemek.Onun da benden önceki ilişkisi uzun sürmüş.O da hiç ben onu çok sevdim falan demedi.

X